שבת טובה לכולם

pure_as_fire

New member
שבת טובה לכולם

הנה הודעות שלי מארכיון הפורום להראות לכם מה הייתי בדעתי על הטכני וכולכם יודעים מה הדעה שלי כיום שתראו שגם אני הייתי פעם כמוכם (החדשים של הפורום) וגם אתם, תיהיו כמוני. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=640&msgid=9613761&archive=1

shimonev

New member
../images/Emo124.gifשאלון../images/Emo124.gif

הפורום הזה מלאה בדברים שהם תמיד נגד הטכני... אז ננסה עכשיו לכתטב לפחות כמה דברים טובים על הטכני מה את/ה אוהב בטכני
מה הדבר הכי טוב בטכני
ואיזה דברים טובים הטכני תורם לך

dogli3

New member
../images/Emo26.gifתשובון../images/Emo36.gif

-מה את/ה אוהב בטכני? את ה-כ-ל! טוב נו, חוץ מהמורה למתמטיקה.. אבל אפשר לחיות איתה איך שהוא.. מסדרי הבוקר משעשעים, מסדר דגל פחות אבל גם זה נחמד, האוירה, השוחרים משלל השכבות, המק"סים.. -מה הדבר הכי טוב בטכני? שהוא לא מזכיר לי שום טיפת זיכרון מהזוועה בשנתיים הקודמות. -ואיזה דברים טובים הטכני תורם לך? הטכני מהווה לי כקייטנה לימודית, אז הוא תורם לי הרבה שעשוע, צחוק, הנאה..

|מיץ| תשובות |מיץ|

מה אתה אוהב בטכני?
החברים, המדריכות החמודות, השוקו בשק"ם, השירה בציבור במקלחות, הצחוקים בלילות, המד"סניקיות המקסימות
הבז', היציאה הביתה, הנוף לכרמל, השניצל הצה"לי, המראה סוחט הדמעות של שוחרים שפיספסו את הרכבת של ארבע וחצי, התמונה של בוגי הכוסון שתלויה בכיתה
(באמת שהתאמצתי
) מה הדבר הכי טוב בטכני
האנשים. ההרגשה הטובה כשאתה יוצא הביתה בחמישי. ואיזה דברים טובים הטכני תורם לך
אופי. היה חסר לי אחד לפני.... אממ... זהו לא? אפשר לחזור ללכלך?

dogli3

New member
שב"ש..

אפשר לדעת למה אתה שולח אותנו חזרה לארכיון ועוד לנושא שנטחן מליון פעם? די, הבנו! אני מרגישה בטכני כמו בקייטנה.. כיף שם! אני אמנם מתעוררת ב-5 בוקר וחוזרת הביתה ב-6 בערב במקרה הטוב, אבל לא רע לי. אז בטח תתרץ את זה שאני רק חודש שם ותגיד "חכי שתגיעי ל..." (כמו שאומרים לי מאז כיתה א'), אבל בנאדם, צריכה להיות לך גם גישה חיובית! בוקר טוב, אגב.

pure_as_fire

New member
לא באתי להתווכח שוב על הנושא

רק רציתי להראות שלפני שנתיים שלוש, חשבתי כמו שאת חושבת עכשיו והנה, איך הגלגל מתהפך אז תהני מכיתה ט ו-י'

../images/Emo46.gif

עכשיו תקשיבו אנשים רשעים שכמוכם (לא כולם
) מיציתם. טחנתם את הנושא הזה יותר מדי. כמה אפשר
פעם אחת, בסדר. פעמיים, נסבל. אבל כל הפורום מלא בקיטורים שלכם. נמאסתם. הטכני טוב. הטכני רע. כיף בטכני. באסה בטכני. הטכני קיטנה, הטכני גיהנום. כל אחד עושה את ההחלטה שלו בנושא הזה. למי שרע שיעזוב, שילך הביתה לראות שידורים חוזרים של הדרדרסים. מה 'כפת לי. גם אני חשבתי על עזיבה כמו כולם. לא בגלל שרע לי במקום אלא בגלל שלא אהבתי את הרעיון שאני תקוע בח"א. חשבתי וחשבתי וחשבתי עוד קצת והבנתי בסוף שאני חושב יותר מדי. בסוף נשארתי. הטכני לא ישאיר לכם צלקות לכל החיים, הוא לא נושך ולא עוקץ (אבל היתושים בטכני חיפה כן
) חוץ משריטה קטנה בשכל אולי. וזה לא מזיק. אם לכולם היה רע כל כך שם אז כולם היו עוזבים. בט' ובתחילת כיתה י' אפשר לעזוב בשקט, בלי בעיות. פרוצדורה של שבוע גג. אתם פשוט צריכים ללמוד לחיות ולקחת הכל קצת יותר בקלות. נכון, יש מדריכים מנייאקים בטכני, אבל לומדים לחיות איתם. ויש שם הרבה מדריכים שהם פשוט אחלה אנשים, שכיף לדבר איתם. כל המדריכים שמלמדים את הקורס שלי אחלה אנשים. כל פעם שצריך לעזור עוזרים. עדיין יש הרהורים אם זה היה כדאי או לא, אבל אצלי הם נעלמים אחרי שהולכים לחדרים במסדר סוף יום. בקיצור, קחו הכל קצת יותר בקלות. חייכו קצת

מסכים!!!

צודק בכל מילה!!! בעיקר בחלק של היתושים... אני אומר לך... זה נשרים על הקירות! נראה לי שרק בטכני יש כאלה! זה זן מיוחד! הם עוברים מוטציה מכל המפעלים האלה באיזור! אני זוכר שכשהייתי אינטרני, לפני שהלכנו לישון סגרנו את החלונות והרגנו איזה 20 יתושים (בלי להגזים) ואז הלכנו לישון... אאא... כן... ואז היו עוקצים אותנו 20 אחרים!!! אאאההה... כן... הטכני... מקום מיוחד... את כל הכאבים הפיזיים, הנפשיים (והאנלים) עברתי שם...

יתושים ../images/Emo5.gif

זה מכה במקום הזה
פעם יצא לנו לראות יתוש שהגודל שלו היה בערך גודל כף היד שלי. חבר שלי הפך את הריגת היתושים למקצוע, הוא היה אוסף את הגופות בקופסת שימורים
ואי אפשר לברוח. היינו שמים רשתות, מורחים ומרססים אחד על השני כל סוג תרסיס שקיים, תוקעים בכל שקע אל תוש ועדיין נעקצים. והם לא יתושים מהסוג הטוב, המנומס, שעוקץ והולך. הם מהאלה שבאים בחמולות, ועוקצים ועוקצים ועוקצים עד שלא נשאר מה. בתחילת הקיץ היית יוצא לבחוץ והיה אפשר לנשום אותם
בריטים טיפשים. דווקא ליד הקישון בנו את הבסיס הזה?!

יתושים!!! מוות!!!

כן... כל החומרים באמת לא עוזרים... אתה מת מחוסר דם ומהחומרים עצמם לפני שהם ימותו ובקשר לגופות... אני מציע שיקשור אותן לחוט ואז יתלה אותן ליד החלון כדי שהיתושים יראו אותן ויבינו מה קורה למי שנכנס והם יחשבו פעמיים וכן... זה ממש מעצבן וזה גורם לחוסר שעות שינה הקטע הזה שהם מזמזמים ליד האוזן... לא מספיק שישנים מעט הם מעודדים את זה! בקיצור... בוא נאמר שהיה לנו הרבה מקומות בקירות לצבוע במסדר מב"ס (לא נעים... לא נעים בכלל)

ניסינו... לא עבד...

ניסינו את הרעיון של הגופות... השארנו אותם למען יראו ויראו... לא עבד
יתושים עם ביצים.

shimonev

New member
חחחחחחחחחחח

נדמה לי שהטכני בכוונה מגדל אותם במיוחד בשבילכם....... אז תתמודדו עם זה

shimonev

New member
בב"ש זה יותר טוב

פשוט אין שום דבר חיי בטכני חוץ מכמה כלבים שלא יכולים לברוח מן הטכני

להרוג את כולם!!!

אני אומר לך... צריך למצוא פיתרון! הם מוצצים יותר מגודל הגוף שלהם! אחרי שהורגים אותם בבוקר הם עם מלא דם... אני מרגיש רע לאינטרנים ובעיקר לחדשים שלא יודעים מאיפה זה בא להם

למעלה