שבת טובה בפתח

noa128

New member
שבת טובה בפתח

כך החלטתי הבוקר, דפקא בלי חדוה רבה.. יש גם ימים כאלה. עייפות ובלבול ובליל של אפשרויות פתוחות מהולות בתחושת החמצה שמרחפת מראש על הכל... יהיה. יהיה בילוי משפחתי. יהיה ים, תהיה פגישה עם חברה מהצפון שמבקרת בתל אביב. יהיה. ברגע שאאסוף עצמי ואתחיל להתנייע. ואיך נראית לכם מכאן השבת הצפויה?

גריפון

New member
שתהיה שבתך שקטה ומתוקה.

ושלי? מקווה שביתי תבוא לסופ"ש. כבר מזמן גיליתי שכשהיא עסוקה ואני רואה אותה לזמן קצר, הפרידה קלה וטבעית. אבל כשהיא אצלי לזמן ארוך יותר, הפרידה והמרחק (אפשר לחשוב, 15 ק"מ...) קשים לי, לפעמים מאוד. אז אם היא תבוא, בטח נעשה בערב טיול "לאן שהגלגלים יקחו אותנו", הגירסה העדכנית והמורחבת ל"טיול לילי" של פעם) במכונית ומחר נתלבט כמו זוג בטלנים כל היום ("אז מה עושים היום? לא יודעת, תגיד אתה. אבל מה בא לך? ומה בא לך? לא יפה, אני שאלתי ראשון. לי בא מה שבא לך. אבל אני רוצה משהו שיהיה לך כף וגו' וגו'") עד שיגיע הערב ונצחק על עצמנו שהנה עברה עוד שבת אחת בפיג'מות. ואם היא לא?... קודם כל עתוני השבת האהובים, וטיול באופנים בסביבה (השכונה די דתית ושקט כאן בשבת שחבל"ז, ממש כף) ואולי נסיעה ספונטנית לחברים. מי יודע.

פּרפרית

New member
כן, שבת מנוחה....

ולי מתוכננת: מנוחה, מנוחה, מנוחה, מנוחה, מנוחה, מנוחה, מנוחה, מנוחה, מנוחה, מנוחה, מנוחה, מנוחה, מנוחה, מנוחה, מנוחה!

קורנית

New member
אז ככה.....

ארוחת ערב של יומשישי אצל אמא בבית. תבואנה בנות אחותי, ובני הבכור ואני. כבר כמעט הכנתי הכל... זה מלחיץ אותה כשבאים אנשים לאכול, אבל היא נורא רוצה שיבואו, אז אני התנדבתי לבשל. אחר כך - חזרה הביתה. 120 ק"מ הלוך וחזור. מחר... נראה כבר.... בבוקר, כלומר. אולי אצליח להתבטל, אם ה"דד לין" של עוד שבועיים יניח לי. בערב... שוב נסיעה לאמא, כי המטפלת שלה מקבלת יומחופש. או שאשאר אצלה, או שאביא אותה אלי.... שבתשלום גם לכם...

kisslali

New member
נועה מתוקה שלי

מה שתחליטי ככה יהיה! אמרת שבת טובה, אז היא תהיה כזאת וזהו! ים תמיד טוב, חברות גם טוב ולא ללכת לעבודה - הכי הכי טוב! בוקר שישי שרפתי על תמיכה נפשית:לא קל לעשות עליה עם מתבגרת, אין יותר מעונות עולים ואין שום אינטראקציה מכוונת עם ישראלים. מדהים אותי, כל פעם מחדש, כמה המערכת והמוסדות לא בנויים להקל על עולים, כל דור והבלגאן שלו. הבחורה מגיעה לארץ עם בת 13, שולחים את הילדה לאולפן שרוב הילדים בו של עובדים זרים, במקום ללמוד עברית עם עושים "קייטנה" של פחות מארבע שעות ביום ושיא השיאים - חופשה של חודשיים ביולי אוגוסט! מה אמורים בני נוער שהגיעו לארץ חודשיים לפני סוף החופש לעשות חודשיים בבית? בעקבות הפגישה החלטתי לרתום את ירדן לבייביסיטר פעמיים בשבוע הבא, יש לכם עוד רעיונות? האיש לא עובד השבת אז אני בדרך לקפה, ארוחת ערב "על האש" הילד בבסיס אז נביא גם לו, שבת שוב קפה ואולי אחה"צ ים. זהו! שבת שלום, ללי

IM LATE, IM LATE

כמו שאמר השפן של אליס... אני מקווה שכבר התחלתם להנות. שישבת שלי יוקדש לעיכול אירועי השבוע שהיה והערכות לשבוע שיהיה. זה כולל הרבה אכילה ושינה והמנעות מקריאה שאיננה עיתון. שבת שלום לכ ו ל ם.

גריפון

New member
../images/Emo118.gif ../images/Emo118.gif ../images/Emo118.gif

(זה כדי להוריד את ההודעה כרגע למעלה - ועוד רגע, אני מקווה...)

ואני אוהבת תוכים. ../images/Emo6.gif

מה מחכה לנו השבוע? ביום רביעי אני חוגגת את היום האחרון ללימודים. 3 עבודות גמר וזהו. שבוע טוב לכולם.

noa128

New member
נגמרה שבת טובה.

היה מעייף. היו בישולים הרבה אתמול וילדים ילדים ילדים. היתה השכמה מוקדמת מהרגיל היום, בריכה בבוקר, צהריים מיוזעים ואחר הצהריים עם המשפחה, וערב מאוחר עד עכשיו. וילדים ילדים ילדים. היה חם. מתיש. מבולבל. שבוע חדש בפתח. עוד מעט חורף. עוד קצת. עוד חודשיים. אויר רענן וגשם וריח רגבים, ואולי קצת צלילות מחשבה. אולי. בטוח. נראה. לילה טוב.

גריפון

New member
שבוע חדש

הולך לעבור סדנה שנקראת "אינסייט". שמעתי עליה הרבה וכבר מזמן רציתי לעשות אותה, והנה הגיע הזמן. מיום שלישי עד שבת, כשסוף השבוע ממש אינטנסיבי. מתאים לי עכשו. אני מזה צריך ניעור רציני. (ואחד בשפיל תלתלים:
)

שבת מרתון השתלות שובה ../images/Emo23.gif

בשישבת זה כשנמתי ונחתי, עמלו צוותים רפואיים במספר בתי חולים על השתלות ל-15 חולים. זה היה אירוע יוצא דופן ומרגש אשר התארגן בזכות היענות של 4 משפחות לתרום את יגונן למען שמחת הזולת. לא יודעת אם מישהו מהמקורבים לנותנים ו/או למקבלים מבקר פה. בכל מקרה, רציתי לברך אותם לרגל צאתם לדרך של התחלה חדשה. ושבוע טוב זהיר ובטוח לכולם.

hrabba

New member
מה אומר ומה אגיד?

שיהיה להם רק טוב למושתלים בעיקר זה סבל עצום גם לפני וגם אחרי לאחרי יש יתרון אחד אני בחיים, לא שמנה לכמה זמן, לא משנה באיזה איכות חיים ( עד כמה שאני יודעת פרט לקוקטייל יומי , היא טובה) אז שיבורכו משפחות התורמים שיחלימו הניתרמים שיברוכו הרופאים ושיבורך ארגון אדי ( זה שדואג לתרומות) ולמי שעוד אין כרטיס באדי - אולי זה הזמן........

kisslali

New member
למי שעוד אין כרטיס באד"י זה הזמן

בלי אולי ובלי בטיח. לדעתי, לא נעשה מספיק לעודד אנשים לעשות כרטיס. ובכלל צריך לתת לאנשים את האופציה לעשות כרטיס כזה או כרטיס (הפוך) שיבטיח שאם וכאשר הוא או מי מבני משפחתו יצטרך תרומת איבר הוא לא יהיה זכאי לקבל. אכן שבוע מוצלח, ללי

למעלה