שבת חלום לכולם שבת שקטה ועם הרבה אהבה
מ מירבי* New member 22/3/03 #2 שבת שלום לכולן...../images/Emo16.gif../images/Emo23.gif../images/Emo16.gif שבת מלאה באהבה..שבת שקטה ושמחה.
שבת שלום לכולן...../images/Emo16.gif../images/Emo23.gif../images/Emo16.gif שבת מלאה באהבה..שבת שקטה ושמחה.
ל ליידי בל New member 22/3/03 #3 שבת שלום..../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif והנה הצמד רומיאו שלי ויוליה הקטנה.. ארפי קורל צמד חמד אלה.. שבת שקטה לכולנו..
שבת שלום..../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif והנה הצמד רומיאו שלי ויוליה הקטנה.. ארפי קורל צמד חמד אלה.. שבת שקטה לכולנו..
ל לי לך New member 22/3/03 #6 ליידי בל יקרה בקשר ליד שלך- אפשר לנסות -לשכב כשהיד מונחת על כרית ,גבוהה מהלב ולפמפם אותה(לפתוח ולסגור כף יד). זה עוזר למערכת הלימפה וללב לנקז הנוזלים מממנה ועל ידי כך להפחית הלחץ והנמלול. בהצלחה כל הכבוד לי לך
ליידי בל יקרה בקשר ליד שלך- אפשר לנסות -לשכב כשהיד מונחת על כרית ,גבוהה מהלב ולפמפם אותה(לפתוח ולסגור כף יד). זה עוזר למערכת הלימפה וללב לנקז הנוזלים מממנה ועל ידי כך להפחית הלחץ והנמלול. בהצלחה כל הכבוד לי לך
M mondani5 New member 22/3/03 #7 ליידי בל יקירתי!!!!../images/Emo24.gif חיוך ששווה מיליון דולר!!! ממש מקסימים. נשיקות אירית.