שבת-חוף ציון

שבת-חוף ציון

ירדתי לתפוס קצת שמש לחוף ציון בידיעה שאני לא נכנסת מפני ששמעתי על זיהום בחדשות.בשעה 12 וקצת הגיעו אנשים והציבו שני שלטים על רצועה של בעירך 50 מטר.השלטים הוסבו לצדדים ולא מול אנשים שנכנסים למיים. אנשים נכנסו ילדים נכנסו והמציל אמר רק פעם אחת "לא לשחות באיזור הזה" וזהו......... הרגשתי זיפת כי לא יכולתי לקחת על עצמי את השיטור-אני לא מדברת רוסית !!!!! אולי נתחיל להבין שאם עושים משהו צריל לחשוב איך לעשות את זה באופן יסודי !!!!!!! בשעה 13:30 הלכתי הביתה וזהו..... מצטערת.......

pilovich shahaf

New member
שבוע טוב לך..../images/Emo48.gif

זה פשוט לא יאומן, הזיהום ממשיך בשלו, השלטים שהעיריה אם כבא עושה משהו בנושא שילוט/מציבה אז זה הפוך, והינה לך דוגמא מוחשית אם תכנסי לקובץ הנילוה להודעה זו, ואם לא תביני תשאלי...
מבחן התוצאה. פ"ש.
הכלבים נובחים והשיירה עוברת....

זיהום חוף ציון

שלום לך תודה על ההודעה . היום בתכנית "עצם העניין" שלנו ברדיו בשעה 11.00 נזכיר ונדווח על הנושא. כמו כן , אם תהיי מעוניינת תוכלי להתקשר משעה 12.00 לרדיו , לטל - 6340550 ולשוחח עם המראיין על הנושא . תודה ויום טוב גיא

לגיא מרקמן-מנכ"ל

אני מאוד מצטערת שלא ראיתי את הודעתך הבוקר אני שמחה לדעת שיש עם מי לדבר מקווה שלא יהיו עוד "ארועים" אבל אם כן אני לוקחת את הזמנתך להתקשר ברצון רב. תודה על ההתיחסות

למעלה