שבת זיפט!

שבת זיפט!

כאילו.. אני בטוחה שיהיה כיף בשבת, אבל עכשיו מבאס! וכל זה למה? - ככה! פעם ראשונה הבנתי את ההקרבה בזוגיות, אז למיועדת לא הייתה אפשרות לבוא איתי לבית שלי (עקב העבודה שלה) ואני כמובן, לא אסע בלעדיה. ואז אתמול היה לנו אירוע קרוב לדירה עם הסעה עד לבית!! (חוסך 3 אוטובוסים ונסיעה של 4 שעות) + טרמפ חזור מה"שבת חתן" של הבחור.. חצי מהאולם היו שכנים שלי, וכולם "למה את לא באה?" ובאמת, לא היה לי חשק לנסוע הבייתה, רציתי להיות פה שבת עם חברה שלי ולארח כמה חברות או סתם שבת לבד :) ופתאם משהו השתבש, וגרם לזה שאנחנו לא יכולות לעשות פה שבת. וזה מרגיז! פשוט מרתיח! ולכן אנחנו צריכות לנסוע שבת עם חצי מהאוכל לחברה שגרה לבד (שאותה רצינו להזמין) והיא טרייה שם אז פשוט התלבשנו עליה וכמובן אין לה פלטה ולא שמיכות (והיא לא הספיקה לבשל) אז נצטרך להביא הכל איתנו.. וזה סרט מזל שמפה לשם נזכרתי שיש דבר כזה שנקרא "מונית" אז הזמנתי אחת כזאת לשעה 16:00. אעע! התחלה גרועה בעיקר שאחי הכי מתוק בעולם שבת בבית, ובעיקר שהיו לנו מלא אופציות לנסוע הבית בשעתיים. (כביש 6) ופתאם הכל משתבש, מ-רוצות לארח הפכנו לאורחות.. אני שונאת ככה! שונאת!!!

עידכון

סומן וי על תפוחי אדמה בתנור, משהו דבסט! סלט גזר סלט חצילים קוסקוס צריך עוד משהו? לפחות בימי שישי אני נזכרת שאני בת

everything4u

New member
מממ...

חסר קצת בשר לא..?
חוץ מזה נשמע סבבה לגמרי... ואל תתבאסי.. כולה שבת אחת....

אני צמחונית ../images/Emo9.gif

בכ"א היא תכין להם מוקרם לבוקר. דוגרי, אין לי חשק להכין הרבה (ז"א לסחוב לשם) אבל נסתדר.. אני בטוחה שיהיה כיף, פעם גרנו עם אותה חברה.. היא מותק!!

חבר שלנו שלא יודע.בתגובה לזה שלא נסעתי הביתה.

צביקה אומר/ת: פשש איזו נאמנות.... ממש בעל ואישה.
וואלה.

למעלה