שבת, הללויה....

• פותח הנושא mmm
  • פורסם בתאריך

mmm

New member
שבת, הללויה....

עוד שישה ימים עברו, סוף סוף יום שבת... עוד פעם אין וירוסים, פצצות דואר, טרויאנים..... אה, המחשב, יצירת המופת של המאה העשרים, מדהים אך הגעו מ``דייב`` לDIABLO אך לא רק המשחקים השתפרו, המידע שאפשר להשיג באינטרנט גדל בעשרות מונים, היום אני יכול לדעת איפה ג`ניפר לופז ירקה מהמכונית, ואיך EMINM יושב בשרותים. אני תוהה מה יקרה עוד כמה שנים, נראה רחוק, אבל כל כך קרוב, איך הרשת תתפתח, איך יהיו מחשבים לכל אדם בעולם, איך יהיה אפשר להשיג כל דבר בשניה, ללא כל צורך לחכות. היי אנחנו לא כל כך רחוקים, כבר עכשיו יש אינטרנט מהיר ומתכננים לחבר את אפריקה לאינטרנט, אם כבר לא עשו זאת.... אז מה דעתכם, מה עוד יהיה....

N0

New member
לא יהיה כלום.

N0 נותן לרשת כמו שאנחנו מכירים אותה היום. לא יותר מ 10 שנים לשרוד. תוך 10 שנים תאגידי ענק באמצעות תביעות משפטיות על כמה שהרשת לא חוקית יעבירו אותה לידיים שלהם וכל פיסת מידע קטנה תצונזר ותישאר בידיים של בעלי אותו תאגיד ענק (תנחשו איזה) . אנשים יאלו להעביר בניהם מידע באופן פיראטי דרך גלי האתר ובאמצעות כל מיני אנטנות אינטרנט למיניהן. אלה שיתפסו סוחרים במידע לא חוקי יאלצו לבלות את רוב חיים בכלא ואת שאר חייהם בהחזרת חובות לאותו אומן שלא יכול היה לקנות עוד פורשה לאוסף שלו כי מישהו העתיק לו שיר. יפותחו להם מכשירי מציאות מדומה שיתחברו ישר לעצבים בגוף . אנשים כבר לא יצאו מהבתים והפיקניק הבא שלהם יהיה במציאות המדומה , אותה חברה שתשלוט ברשת, תמכור לאנשים חוויות , חופים אקזוטים , מכוניות יוקרה , מסעדות בתי קפה הכל יהיה ברשת וכל הכסף (שגם הוא כמובן יהיה וירטואלי) יעבור לידי אותה החברה. בנתיים בעוד כל האנשים מסתובבים להם בסייבר ספייס אותה חברה תשתלט על כל המשאבים הטבעיים בכדור הארץ ותגמור אותם לעט לעט. תוך 20 שנה אנשים כבר לא יצתרכו להתנתק מהרשת ובעזרת טעינה חשמלית הגוף שלהם ייצר את כל המזון הדרוש לו כדי לחיות . תוך 50 שנה יגמרו כל המשאביםהטבעיים בכדור הארץ , הכוכב יהיה על סף גסיסה. אנשים שנולדו לסייבר ספייס ומעולם לא ראו את העולם אמיתי ימותו מזיהום האויר וסרטן וכל מיני מחלות למיניהן שהתפתחו להם בגוף האמיתי בזמן שהיו סייבר ספייס. תוך 70 שנה רוב אנשות תימחק מעל פני האדמה. אל שישרדו ינצלו את המשאבים המועטים שיצליחו למצוא כדי לארגן משלחת למאדים במטרה להקים שם מושבה שתכלכל את עצמה. טוב זהו כאן נגמרת היכולת חיזוי שלי מה יקרה במושבה תחשבו לבד. N0

mmm

New member
ארמגדון????????

האם יכול להיות שכך יקרה, האם האנושות כל כך מוכנה להתכלות, האם אנשים יוותרו על המציאות כדי להישאר ברשת המדומה, אדם שרד במשך אלפי שנים, נאבק להיות חופשי, האם האדם יוותר על זכותו להיות חופשי?

turki

New member
פסימיסט

נחמד לדעת שיש אנשים שלא מאבדים קור רוח ומוציאים כל דבר מפרופורציות הגיוניות! :)

turki

New member
בעניין המושבה...

מושבה כזו תקום גג עוד 20 30 שנה (לא 70!!) נס``א כבר עובדת על השלב השני בתהליך זה כך שעוד בימיינו ``בעזרת השם`` נזכה לראות אותה!

N0

New member
כן...

ובשנת אלפיים יהיו לנו רובוטים שילבישו אותנו ירחצו אותנו יורידו את הזבל. נכון זה מה שאומרים לך תוך 20 שנה תוקם המושבה הראשונה על הירח (שים לב הירח לא מאדים יש הבדל דרך אגב של קמה מיליוני קילומטרים ) אל תאמין להם הם סתם עושים ספקולוציות הדבר היחיד שהתפתח ותר מהר מהצופה זה מחשבים ובטח גם זה יתקע להם מתישהו. N0

turki

New member
זו אחת הפעמים הנדירות...

שבהם אני יודע על מה אני מדבר :) התוכנית ליישוב הירח הייתה ספקוליציה פרועה התנאים לא איפשרו קיום מושבות עצמאי בכוכב זה לעומת זאת מאדים ,למרות שכרגע אין בו תנאי מחייה נורמליים , יוכל להכיל בעוד 100 שנה התישבויות של בני אדם ללא עזרים מיוחדים (כמו מיכליי חמצן וכו,) זה סיפור דיי ארוך אם אתה רוצה אני יכול להרחיב בנושא מסקנה: גם תורכים יודעים על מה הם מדברים - לפעמים :)

N0

New member
אה...

גם N0ים יודעים על מה הם מדברים (לפעמים ברוב המקרים הם סתם זורקים שטויות לאויר ומקווים שאף אחד לא יעלה על זה). גם את התוכנית על מאדים N0 ראה בערוץ שמונה. כל מה שצריך זה לחמם את הכוכב ב10 מעלות הקטבים ימסו מיים יתאדו ותווצר אטמוספירה בכוכב שיכולה לגדל בתוכה צמחים! הצמכין ימשיכו בתהליך חימום הכוכב יעבו את האטמוספירה והופ... קיבלת כוכב מצויין למחיה. עד כמה שהכל נשמע טוב ויפה, N0 הבין לפחות שהדבר יכול להתבצע רק באופן מלאכותי (ואיך לעזאזל אפשר לחמם כוכב ב10 מעלות?). אבל נגיד וגם מאדים יהפוך לכוכב ראוי למחיה. מה אז ? הבעיה היא להגיע איליו. יש לך מסע של שישה חודשים ! שבגלל שהוא נמצא מחוץ לאטמוספירה של כדור הארץ חסוף להתפרצויות שמש שיהרגו כל יצור חי בחללית. נאסא עדיין עובדים על ליצור חללית שתוכל להכיל בתוכה 6 אסטרונאוטים שיוכלו להגיע למאדים. בחללית יהיה רק חדר אחד שיהיה מוגן מההתפרצויות של השמש , והאסטרונאוטים במקרה של התפרצות יצתרכו לרוץ כמה שיותר מהר לחדר הזה ולפעמים יאלצו להישאר בו שבועות. אח``כ יש את כל העיניין של הישארות זמן ממושך בחלל וניוון שרירים, על כדור הארץ האסטרונאוטים שחוזרים משהיה ממושכת בחלל צריכים להימשות מהחלליות כי הם כבר לא יכולים לזוז, על מאדים לא יהיה מי שיעזור להם. ועוד פעם נאסא מנסה לפתח כל מיני מכשירי אימונים שיעזרו למנוע את הניוון שרירים. וגם בטח יש עוד כל מיני בעיות שהן לא חשבו עליהם . בכל מקרה שליחה של חללים שבתוכה מספיק אנשים להקים מושבה על החלל יקח קצת יותר זמן, כמו שעברו כבר יותר משלושים שנה מאז שנחתנו על הירח ועדיין אף חברה לא שלחה לשם משלחת באופן פרטי. N0

turki

New member
תראה..

למה להתווכח? נפגוש אותך בפורום עוד 20 שנה ותראה שצדקתי (מתערבים על פיצה?) חוץ מזה לא ראיתי את התוכנית בערוץ 8.... ראיתי כתבה בנשיונך גיאוגרפיק :) ועוד נקודה זהוא פורום ששמו ``האקרים והתגונניות`` (או משהוא כזה)... אז למ לעזזל אנחנו מדברים על נס``א ומאדים והירח ועל הרגליי הצפיה שלי ???!!!

mmm

New member
עוד משהו...

היום עובדים על חללית שמונעת בכוח השמש, ללא מנוע, הכוח שקרינת השמש מפעילה תביא את החללית למהירות של 20 ממהירות האור, אבל יצטרכו כנפיים בגודל של אלפי מטרים, זה יכול לפתור את הבעיה. בקשר למושבה.... היום עובדים על חללית עם כוח משיכה מדומה, ע``י סיבוב סביב עצמו, אבל מי יודע מתי היא תהיה מוכנה.

למעלה