שבת. הכוח - הפועל י-ם .

• פותח הנושא bobas
  • פורסם בתאריך

bobas

New member
שבת. הכוח - הפועל י-ם .

משחק העונה של הפועל!!!!

bobas

New member
ושוב הפועל מגדירה מחדש את הלוזריות

שטבועה בה. ומובסת בנקל . תמונות קשות!!!

bobas

New member
למעט ...

הקהל של הפועל בכדורגל שמדהים אותי מחדש כל פעם.. 1500 אדומים לאחר הגול הרביעי לא מפסיקים לעודד את הקבוצה.. הזכיר לי משחק סוף עונה במלחה לפני כמה שנים טובות אז מול מכבי ראשון לציון(אז בצהוב כחול ) ראשון מביסה את הפועל במלחה ביותר מ 20 הפרש. 5 דקות לסיום קם הקהל של הפועל והתחיל לעודד כאילו אין מחר. שחקני ראשון והספסל שלה היו בהלם מהעוצמות. מרגש.

MisterBlack

New member
מתי עודדתם בדיוק???

היציע שלכם היה אמנם מפוצץ באוהדים, אבל איזה שקט... איזה שקט... עכשיו בואו נספור ביחד 1-2-3-4!!! אל יתהלל חוגר כמפתח! שבוע שלם דיברתם כאילו שכבר ניצחתם את המשחק הזה ורק צריך שגם אשקלון יעשו בשבילכם את העבודה, אז הנה. אני לא אוהב לשמוח לאיד, אבל הפעם זה פשוט מתבקש! שבוע שלם לא הפסקתם לזלזל.

bobas

New member
נו באמת ..

מי דיבר? מי זלזל ? אשקלון עשו את העבודה אינדיד,אבל הפועל כמובן מגיעה לבאר ולא שותה.. סיפור מוכר וידוע. אל תזלזל בטיבה של השמחה לאיד. היא טהורה וממרקת.ואם זה מתבקש מבחינתך,שיבושם לך .

MisterBlack

New member
לגבי שמחה לאיד:

אני לא אוהב בד"כ. שאלת מי דיבר ומי זלזל. פתח את עיתון "ירושלים" של ידיעות תקשורת מיום שישי האחרון וקרא את כל הכתבות שתחת הכותרת "יום הדין". תקרא את כל מה שאמר אסייג על מה שהוא רוצה ומצפה שאשקלון תעשה אחרי שהם ינצחו ותבין.

bobas

New member
לא קורא ידיעות ...

ומהדברים שאתה מזכיר פה ,זה רחוק מאד מזלזול בהכוח עמידר רמת גן.

למעלה