שבת הגיעההה

שבת הגיעההה

השמחה מרובה.. סוף סוף אפשר לנוח ולהתמתח ולא לחשוב על כלום : ) אבל לפני זה, אל נא לנו לשכוח את המסורת הותיקה ביותר של קבלת שבת!!! אז הנה קבלת שבת לתפארת בשמוצ כולו וכמובן הסבב המתבקש: דבר טוב דבר רע וסתם משהו שבא לכם לספר... (שימו לב שהפעם באמת יש לנו חלה!! מי מוכן להביא תירוש??)

jast

New member
לא מצאתי תירוש.. אז..

זה יותר נחמד:] אממ דבר טוב? וואו.. קשה... היה ממש כייף בבחירות.. דבר רע? המסדר בוקר הלך רע מאד... וניראה לי שאנשים שונאים אותי(בלי קשר.. בכלליות, זה יחס כזה) תמשיכו:]

jast

New member
היי! התבלבלתי בתמונה..

זה לא היה אמור לצאת ככה.:/

פורה

New member
שבת שלום!

אבל לא ממש מנוחה.. ----> דבר רע: יש לי מבחן במתמטיקה ביום ראשון והלכה לי כל השבת, דבר טוב: יש לי טיול ביום ראשון+שני לנחל עמוד או משו, ואני חייבת לציין שבתולדות כל ההיסטוריה של הבצפר הרקוב שלי, זה הטיול הראשון שאנחנו ישנים בשטח! שבת שלום!

tutiktana

New member
אוי גם לנו יש בראשון מתמ'..

מתכונת..
תהני בטיול :)

tutiktana

New member
אומנם בלי תירוש, אבל..

דבר טוב- התקרתימאוד למישהי.. שפשוט משפרת לי את המצב רוח בצורה מדהימה. דבר רע- פרידה..
שתהיה שבת מעולה..

שבת שלום כפרות!!(עכשיו תורי=])

וואי..אממ..דבר טוב שקרה לי השבוע ממ..זה הפיקניק שהיה ביום של הבחירות עם חן ונועה והיה ממש כיף,אפשר לקרוא לזה שבירת שיגרה(לטובה..) =] אממ..דבר רע שקרה לי השבוע..ממממ גילתי שקיבלתי 17 במבחן במתמטיקה והמבחן חוזר שלי יהיה בחופשת פסח...=/ אה..ו...נפלו לי המקשים 5 ו8 בפלאפון....אבל קניתי פנאל חדשדש...אז אממ..זהו.. יומטוב=] נ.ב: שמתם לב שחם היום???

jast

New member
כן, עכשיו אפשר לשחק....

"כמה חם היה?" היה כ"כ חם ש...

שבת שלום...

שלוםם שלום שלום על ישראל.. חחחחחחח טוב.. דבר טוב: יופ הבחירות הייה כייפי.. סוף סוף עשיתי משו משמעותי ביום הבחירות (רק חבל שלא יכלתי להצביע =[ ) והפעולה הרעיונית של אתמול D : דבר רע: עומס.. וסתם עצבים על..טוב נו סתם משהו: אני עושה בגרות בספורט ריקוד וחסר לי ולחברה שלי עוד חצי ריקוד והבגרות ביום שלישי =S.. אבל השיר חמוד והתנועות בנתיים גם

MakeItHurt

New member
שבת שלום ^^"

דבר טוב: סופסוף ראיתי י"אניקים בקן (יאיי) דבר רע: כל השבוע הזה היה חרא חרא חרא חרא!!!!! זהו!

מסדרים זה בעעעעעעעעע

אבל השבוע בכלל לא הייתי במסדרים חחחחח ככה יצא חחחחחח דבר טוב: אממ אמממ לא זוכרת טוב נו אני יוצאת היום עם החבר שלי דבר רע: קיבלתי 0 על הפורייקט שלא הגשתי נו מה לעשות הכלבה נתנה לי 4 ימים להגיש פורייקט ייאיי

MANEL1991

New member
טוב עכשיו אני!

דבר טוב-לא עבדתי השבוע:) דבר רע-רבתי השבוע טוב שלא עם כל העולם וגיסתו...בלע זה היה מרגיז אבל השלמתי עם כל מי שרבתי איתו=] ד"א, גמלי יש מבחן במתמטיקה יום ראשון... בהצלחה לכולנו:]

למעלה