שבת דובדבן לכולם !!!!

• פותח הנושא Kaya
  • פורסם בתאריך

Kaya

New member
שבת דובדבן לכולם !!!!

גיל גיל, אני רואה טוב ????? צבעת אותי ????
וואו, איזה אושר... איזה כבוד..... יש כל כך הרבה דברים.... רגע !! אני מתקשרת לאמא ולכל החברים שלי - כי בטח לא יאמינו

מזל טוב למרגול -

המנהלת של פורום להרגיש טוב!!! יאללה, מרגול, לעבודה!!! תצדיקי את המשכורת שאת מקבלת!!! ובאותה הזדמנות, תעלי למשטרת תפוז את המשכורת מ-000000 ש"ח למשהו כמו 00000000000 ש"ח לפחות!!!

Kaya

New member
בנצ´וק... אני מוכנה להכל רק לא

מרגול !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתחננננננת..... תראה איך אני ככה מתחננננתתתתתת, רק לא זה.....
pleasssssssssssss........ יש כל כך הרבה כינויים: בבית הספר היו רושמים על הלוח את כל האפשרויות שאפשר לעשות מהשם שלי... מרגוש, מרגולה, מרגליה, מארג´, מארג´י, מרגוליס, מרגליתה, מרגריטה, מרג, רק לא מרגול...... (אתה לא רוצה לקרוא לי ככה...)
עושה לך ריגשי, מרג.

קאיההההההההה מזל טוב ../images/Emo23.gif

שרביט הניהול אצלך, אני מכינה את הקפה, מחפשת איזה עוגה טובה , זהו מתחברת לכסא מול הפורום היום
. רק בחיאת קאיה תתחשבי ששבת והקטטר התקלקל, תני זמן להגיע לשירותים בין לבין, סיפורים ועלילות, והתעללות עם השרביט
רחל-נשמה

Kaya

New member
רחלוש תודה ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

I´ll try to do my best........ אני כבר ב-היי מזה.....
מרגליה. נ.ב - מה פתאום שירותים, מה שירותים? אף אחד לא זז מפה!!!!!! היום הולך להיות יום ארוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
טוב נו, בשעה 14.00 בדיוק יש הפסקת פיפי....

מזל טוב!!

שתצליחי ותפרחי בתפקיד! ותרגישי טוב!! אה. וגם.. אם אפשר.. אם תקבלי פעם אוסקר.. אל תשכחי את הפורום.. תהני!

Kaya

New member
איך ידעת שזה היה החלום שלי???

ואת עוד טוענת שאת לא מכירה אותנו..... קיפודה חמודה, ראיתי שאת עדיין לא מוכנה להגיע למפגש שלנו, יש לי רק משפט אחד להגיד לך: "חבריך יכירוך טוב יותר למן הרגע הראשון לפגישתכם, מאשר יכירוך מכריך באלף שנים..." ראית ????? אלף שנים !!!!!!!! אבל את החברים האמיתיים מכירים מהשניה הראשונה.. אז כמדומני, את פה יותר משניה ויותר מיום... תחשבי על זה
אני.

זהרי

New member
לקאיה

אומרים שהצבע עושה את החיים אבל אני חושב שהאנשים עושים את הצבע יש שהצבע שחור אבל האדם תמיד חייכן ויש אדם שתמיד בדכאון אז לובש תמיד שחור הצבע שלך היום הינו כחול כחול כמו הים כחול כמו צבע השמים כחול שמבשר את התקווה החדשה כחול כמו דגלנו או לחילופין כמו עברנו ועתידנו אז מאחל לך בהצלחה זהרי..שמביט כעת על השמים ורואה אותך כך קוראת בעיניים...

Kaya

New member
זהרי ../images/Emo23.gif

אני לא יכולה, גם אם אתאמץ, לכתוב כמוך, יש לך דרך קסומה להביע את רגשותיך, דרך נפלאה להעביר את מסרייך, הצבעים הם כאן, כדי להוסיף, קצת אדום ללחיים, קצת כחול לשמיים, קצת ורוד לילדים, קצת צהוב לפרחים, וקצת ירוק למזומנים
אבל שחור ??? יש צבע כזה?? אם כן, מה הוא צובע? ולמה הוא תורם? שלך, אני. נ.ב קראת את המשימה שגיל גיל נתן לנו? כולנו כבר עשינו אותה - תנסה, אולי תגלה משהו....

זהרי

New member
איזו משימה

אז ככה השחור הינו הצבע שכולנו חייבים להגיע אליו כי רק מתוך השחור תגיע הצמיחה רק מי שעבר דברים יגיע לזריחה האור בולט יותר מהשחור כי כאשר כל מילה טובה נאמרת אז היא בולטת וממקדת את זה שנשאר בשחור וכך היא גורמת לו לצאת משם.. איזו משימה? זהרי

deep ocean

New member
קאיוש!!!! ../images/Emo23.gif

איזה כיף שאת מנהלת היום כי זה אומר שנראה אותך הרבה פה אוהבת אותך ומתפעלת כל פעם מהדברים שאת כותבת! מיכל :)

למעלה