שבת בפתח

גיגוב

New member
שבת בפתח

עודמעט השבת נכנסת הילדים הנכדים כולם היו אצלי אבל אני לא מוצאת מנוחה. עברו תשעה חודשים כמו הריון אבל אין לידה מחדש. מוצאת את עצמי פתאום אחרי כל הזמן הזה נזכרת בחודשיים האחרונים הקשים ועוברת בראש יום יום האם נתתי מספיק. כל כך רציתי שיהייה כמו לפני ההתדרדרות שניסיתי לחזק אולי יותר מידי. בזמנים כאלה אני יודעת שאני צריכה עזרה עבל עד שאלך אולי כבר יעבור הצורך. זה המקום היחידי שאני פותחת את הלב באמת. מקווה שלא הכבדתי יותר מדי לפני השבת. שבת שלום לכולם יעל

yamkachol

New member
יעל יקרה, כלל אינך מכבידה,

היינו בסרט הזה, דומה לו - עם אותה אווירה. גם אני חווה מחשבות מהסוג הזה מדי פעם, גם לי זה עושה עצוב מאוד. נקרע מבפנים. יום, יומיים, שלושה, והופ - חוזזר למציאות של החיים האחרים - של בלי אהובתי... נראה לי שלו היית במקומך, כן הייתי הולך לעזרה. אל תבטלי זאת על סמך "אולי"... משום שאולי, זה - אולי כן, אולי לא.... שבת שלום.

יו גם את

לאחרונה חוזרים אלי החודשים האחרונים שסעדתי את אמי ז"ל לפני מותה, ששלא חלקתי עם איש הסבל והדברים שדברנו עליהם , שאני מדליקה נרות שבת מייד אחרי זה בא הרצון להתקשר אליה היה לה סלולרי וככה הינו בקשר רציף כל הזמן , עד שהידיים לא תפקדו יותר ,

BennyKa

New member
העבר עבר, העתיד עתיד ובהווה יש להביט קדימה

יעל יקרה הילדים והנכדים הם העתיד הכח שם התמקדי בהם ולא במה יכול היה להיות זיכרונות אינם חלומות - את הזיכרונות צריך לשמר אבל אי אפשר להגשים את החלומות צריך להגשים היי חזקה ו.. כן עזרה איננה מקומית היא מתמשכת אז כדאי להשתמש בה קבלי את משפחתך בשמחה וחיוך הם יחזירו לך את אותה אהבה ומכאן גם בא הכח המשך שבת מקסימה בני

למעלה