שבת בפתח

jesie12

New member
שבת בפתח ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif

מה בתיכנון? בישולים תוכניות ספרו....... אצלי השבת אין בישולים מוזמנים להורים אחרי חודש שלא ראיתי אותם מחוסר זמן וזה לא כי אני בת לא משקיענית אמא שלי עובדת בבקרים ואני לרוב עובדת בערבים......כך שאת בא שלי פוגשת יותר אז אחרי ארוחת ערב אצל ההורים אני מתעופפת לרקוד קצת שבת: מנוחה, כביסות וחמין שבת שלום לכולם

אז ככה :

עוד שעה נוסעים לבת מצווה בכפר סבא [ארוחת צהריים במסעדה] אני ממש אובדת עיצות, זוהי מסעדת בשרים מזרחית, אני יודעת שיהיה לי קשה לעמוד בפיתוי מול הפיתות החמות והסלטים נוטפי השמן. הבוקר אכלתי לחמניה קלה עם מזולה...איך לדעתכן אשרוד את הפיתויים?מה אתן מציעות לי? בערב - מפגש אצל הורי בעלולי מחר - מנש יכין לצהריים מרק ירקות ודג סלמון בנור הררררררררררררי כביסות לכבס ולקפל
ואולי XXX לקינוח
גיט שבס

אתי77

New member
מסעדה...

מציעה לך להתמלא בבשר וסלט עם כמה שפחות רוטב... אם יש מרק, תתחילי במרק...קחי 3 מנות
השבוע היינו במסעדה עז הזמנתי סלט רוקפור
וסטייק...והצלחתי לוותר על המנה אחרונה... באותו רגע זה לאט פשוט, כשחוזרים הביתה, מאושרים...

עדכונים מהמסעדה ../images/Emo71.gif

אכלתי פיתה אחת בסך הכל [זה הישג אדיר עבורי], סלטים שהיו על השולחן, סטייק פרגית, ו 3 כפיות בוואריה. לא נורא נכון?

אתי77

New member
אצלנו...

שבת רגוע בבית... דווקא כביסות, אין לי לסדר. בעלי אחראי על הכביסות. יש לנו מכבסה. הוא לוקח כל בוקר שקית של בגדים מלוכלכים, ומחזיר בערב, נקי ומקופל... בישלתי... אורז לילדים ולבעל, לכולם - מרק עוף עם קניידלך (כמובן שלא אגע בקניידלך) עוף עם כרובית. ויתרתי על שלב טיגון הכרובית, מקווה שזה יעבור ללא אכזבות רציניות... הכנתי כמות ענקית שיהיה גם למחר...

שבת שלום

אני השבת לא מבשלת בצהרים אכלנו שקשוקה שהכנתי והילדים פתיתים ושניצל ערב הילדים אצל אחותי ואנחנו חוגגים יום הולדת לחבר. מחר - הזמנו עצמנו לאחותי... הרי צריך לקחת את הילדים... בקיצור נראה לי שאכין מרק לחמם את האווירה - יש המלצות?

שבת שלום, גשומה ומבורכת../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif

התכנון- שבת גשומה, לא לצאת מהבית ולהמשיך להנות ולהתרגש מהגשם שלא מפסיק לרדת בחוץ!
בינתיים זה עובד, מהבוקר לא יצאתי מהבית, רק נהנתי לראות ולשמוע את הגשם שבחוץ, משחקים משחקי קופסא עם הילדים, קצת טלוויזיה, סרט, קצת מחשב, קצת קריאת ספרים, קצת בישולים... מאתמול הכנתי בישלתי הרבה בישולים, נורא כיף שהבית מלא באוכל מוכן, טעים ובריא. בנוסף, קיבלתי במתנה את הספר של קרין גורן ולבקשת הבנים הכנתי עוגיות שיצאו לדבריהם מדהים! אני לא טעמתי, רק נהנתי מעצם ההכנה, מכך שהן יצאו מוצלחות ושהילדים נהנים מהן. שתהיה לכולן שבת נפלאה, גשומה, נעימה ורגועה

Spring Mind

New member
היום הולכים לחברים

לארוחת ערב יום שישי (זמן טורונטו). החברה הזו גם בדיאטה אז בטח לא יהיה משהו לדאוג מפניו. אבל אתמול פישלתי ובגדול...יצאנו בערב למקום כזה של טיפוס קירות, ואחרי שכולם טיפסו מעולה ורק בטטה פחדנית שכמותי טיפסה חצי קיר ורצתה לרדת, נכנסנו לפאב אירי, שתינו בירות ובשמחתי כי רבה אכלתי עם כולם צ'יפס מטוגן וכנפיים מטוגנות. ממש נחמד מצידי. לפחות רקדתי ושרתי והיה גוד טיים...

יעל י

New member
../images/Emo43.gifמתעלל בי הלילה...

לערב בעלי הכין עוף בגריל ויצא לו נהדר. אפיתי חלה,חלת תלישות שיצאה הפעם טובה במיוחד. מחר אנחנו מוזמנים לחמין אצל אמא שלי לכבוד יום הולדת שנה לבן של אחי שגר איתה ככה שיש פטור חוצמזה ויתרתי על הכנת עוגת קרם השבת ועשיתי עוגת שוקולד לה אני יכולה לומר די!!!

jesie12

New member
תכניות לחוד ומעשים לחוד../images/Emo13.gif

אז אחרי ארוחת ערב אצל ההורים(אמא שלי ביקשה שאביא איתי תמונה למקרה ששוב לא נתראה חודש
) חזרנו הביתה, והחלטנו שהכי מתאים זה להתפנק במיטה מול טלוויזיה
אז גם על החמין של ההורים ויתרנו. בתיכנון - מרק ירקות עם חומוס וגרונות הודו עוף בתנור עם צ'ילי אורז לבן סלט שומר סלט ירקות מטבוחה.

מה עושים עם מזג האויר הזה??

כשקר בחוץ וגשם ואנחנו בבית אני רק רוצה כל הזמן לאכול!! הכנתי אתמול מרק אפונה ממש טוב ודל קלוריות אכלתי ארוחת בוקר היום כמו שצריך, סלט, קוטג', לחם קל... אבל עדיין... קשה! אני צריכה לרדת רק עוד 3-4 קילו כבר ממש רואה את הסוף. והמזג אויר הזה עכשיו....... מה עושים?

למעלה