גדי ביטון?!--- שווה קריאה!!!
כמאזניים מול מאזניים יש לי אליו הערכה עמוקה זה לא שמאגר הנתונים שלי אודותיו עשיר- זו סתם אינטואיציה מאזניימית חזקה לא לא, אין לי חלק בנחלתו ולא מקום פנוי בקרב ´צאן מרעיתו´ כל המקומות במעגל חבריו - תפוסים בקשת רחבה של כלמיני טיפוסים אינני הדוברת לא המפשרת ולא היועצת הסמויה ואם זה נישמע כך- זו סתם דיעה רווחת שגויה אין לי חלק אקטיבי בניהול עינייניו העיסקיים ואף לא מידע רכילותי אחד על עיניניו האישיים לא, לא אינני המפשרת וגם לא המלווה גם לא המגשרת (אפרורפו ממן..) בעיתות מריבה לא אסיסטנטית ולא יחצ"נית אני?! אני סתם --- עוד אחת ´רקדנית´ מגיחה מאי פה -- באה מאי שם ניסחפת למעגל באשר הוא - שוכחת מהעולם אין לי מנוי בהרקדותיו-- לרוב אני ´ מזדמנת´ קולטת פה בחושים... שומעת מתבוננת אבל כל פעם בסיומו של ערב הרקדה.. כשאני כבר בדרך אני חושבת לעצמי---´ האיש הזה צריך היה להיוולד מלך´.. לא מלך רשע כמו יוליוס או פרעה האכזר אלא כזה אנושי-- עם פה ושם איזה מינוס ובכל זאת ´ קיסר´ וזה לא שהדעות עליו אינן רבות וחלוקות כמניין המשמיצים - כן מניין חולקי המחמאות יש אדישים , יש רגישים, יש עדינים יש מרגיזים יש מהללים מקלסים יש סוגדים ויש מלעיזים וראו זה פלא- את מה קל יותר לנו לאמת? אם לא את האמת הנישמעת לאוזן ואת זו שניראית...?! אבל כולם כן כולם אלה וגם אלה מודים ומתוודים - שהוא לא סתם גדול!!!הוא כמעט פלא! ´מותג´ ´מוסד´ ´גורו´ כך מכנים אותו ואינם יודעים כי זה מה זה מעורר מהר את מבוכתו... תראו, חכמים ממני כבר אמרו - שקל יותר להיות מצטיין בכל אבל לשמור על מצויינות לאורך זמן- רק אחד כמו גדי יכול ולגבי ההפקות שלו- מרתונים או טיולים כמו ´ראש אחר´ מה יש לדבר ????????????? נכון שאנחנו משקיעים את ממוננו - אך הוא את הרעיון מה שהופך את חוויתנו לתשואה עתירת הון הון רגשי ויקר , מאין ספור ריגושים קלוע ללא פוטנציאל רברסבילי - אפשר רק להתרפק עליו בחום ובגעגוע מה מניע אותו לעשות דברים בגדול אבל גם בנחת ?! הכסף.. התהילה... הספוק ... אולי הכל ביחד מה זה משנה אם אותנו זה מהנה.. וכמו שאומרת לולו ב´לאדוני באהבה´ מה נוכל אנו רוקדיו לתת לו ??? לאחל לו שיהיה עשיר??? שיהיהיה מצליחן ???? הרי זו סתם ברכה שלהרקדות ההמוניות שלו יתווסף כל יום עוד רוקד?! שלא ייבוש? שלא ייכלם ? שלא יכשל לעולם ועד?? לא לעיניין!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רק מקווה בשביל כולנו כל אלה שאוהבים לרקוד אצלו כל אלה שניהנים מהריקודים הישראליים היפים שהוא יוצר שניהנים מכל ההפקות שהוא מפיק שהאיש הזה יזכה לבריאות טובה בכל עונה ועונה מה שיבטיח כי לא ייעדר משום הרקדה כל השנה שיתמעטו צרותיו הבינאישיות ושברכת שמים תהיה עליו דבר שיוכל להבטיח כי ´ אפס´ יהיה מיניין העדרויותיו ובימים כאלה כש´ בוש נגד סאדם ´ וסאדם נגד ישראל ורקע איום הטילים נברך את כולנו שלא תופר שיגרתינו המועדפת ושסוב נסוב עד כלות כל ערב במעגלים ושימשיך להמציא בכל פעם רעיון חדש להפקות כי ביננו- למי זה צריך להיות איכפת אם הונו של האיש בבנק תופח- כאשר במקביל אצלנו תופח בנק ההנאות ???? ודי די די די ללשון הרע לחטטנות.... די לצרות העין------ די לרכלנות יש מקום להרבה בפיסגה אם רק נפנה איש לרעהו מקום --- ולא ניפול הכל בכוח רצוננו--- כל אחד אם ירצה - יכול ואם זה נישמע פיוטי מידי זה בגלל שככה זה יצא לי. שיהיה לכולנו יום טוב שבוע שקט וערבי הרקדה ללא הפרעות דדון נו