שבת בחוף הים בת"א?

אורי 28

New member
שבת בחוף הים בת"א?

מישהו אולי יודע מתי מתחילה ההרקדה בשבת בחוף הים בת"א?

dadon1

New member
הרקדה בטיילת

ההרקדה בטיילת מתחילה בשעה 11:00 עד 15:00 מ-11:00 עד 12:00 מעגלים 12:- 12:30 מעגלים 12:30 עד 13:00 שנות השישים ושורות 13:00 עד 15:00 חצי שעה מעגלים חצי שעה זוגות לסירוגיין זו ההרקדה הכי פופולארית בשבתות אבל לאחרונה מאז שרשרת הפיגועים חלה בה קצת ירידה להנאתך

avigal23

New member
בהחלט 11:00-15:00

עכשיו אני יודעת את השעות המדוייקות...תמיד ידעתי שבין 11:00 ל-15:00

avigal23

New member
אני חושבת ש..

אני חושבת שאפשר לאחר כאן כל מי שקשור בצורה כלשהי לריקודי עם (בין אם הוא יוצר,מחבר,מרקיד או סליחה אם שכחתי אפשרויות אחרות..) מה אכפת לכם,הרי ההנאה כולה שלנו ושל אותו אדם... וחוץ מזה למה אי אפשר לעשות בסופי שבוע (שישי-שבת) גם אירוח לפעמים?

dadon1

New member
גדי ביטון?!--- שווה קריאה!!!

כמאזניים מול מאזניים יש לי אליו הערכה עמוקה זה לא שמאגר הנתונים שלי אודותיו עשיר- זו סתם אינטואיציה מאזניימית חזקה לא לא, אין לי חלק בנחלתו ולא מקום פנוי בקרב ´צאן מרעיתו´ כל המקומות במעגל חבריו - תפוסים בקשת רחבה של כלמיני טיפוסים אינני הדוברת לא המפשרת ולא היועצת הסמויה ואם זה נישמע כך- זו סתם דיעה רווחת שגויה אין לי חלק אקטיבי בניהול עינייניו העיסקיים ואף לא מידע רכילותי אחד על עיניניו האישיים לא, לא אינני המפשרת וגם לא המלווה גם לא המגשרת (אפרורפו ממן..) בעיתות מריבה לא אסיסטנטית ולא יחצ"נית אני?! אני סתם --- עוד אחת ´רקדנית´ מגיחה מאי פה -- באה מאי שם ניסחפת למעגל באשר הוא - שוכחת מהעולם אין לי מנוי בהרקדותיו-- לרוב אני ´ מזדמנת´ קולטת פה בחושים... שומעת מתבוננת אבל כל פעם בסיומו של ערב הרקדה.. כשאני כבר בדרך אני חושבת לעצמי---´ האיש הזה צריך היה להיוולד מלך´.. לא מלך רשע כמו יוליוס או פרעה האכזר אלא כזה אנושי-- עם פה ושם איזה מינוס ובכל זאת ´ קיסר´ וזה לא שהדעות עליו אינן רבות וחלוקות כמניין המשמיצים - כן מניין חולקי המחמאות יש אדישים , יש רגישים, יש עדינים יש מרגיזים יש מהללים מקלסים יש סוגדים ויש מלעיזים וראו זה פלא- את מה קל יותר לנו לאמת? אם לא את האמת הנישמעת לאוזן ואת זו שניראית...?! אבל כולם כן כולם אלה וגם אלה מודים ומתוודים - שהוא לא סתם גדול!!!הוא כמעט פלא! ´מותג´ ´מוסד´ ´גורו´ כך מכנים אותו ואינם יודעים כי זה מה זה מעורר מהר את מבוכתו... תראו, חכמים ממני כבר אמרו - שקל יותר להיות מצטיין בכל אבל לשמור על מצויינות לאורך זמן- רק אחד כמו גדי יכול ולגבי ההפקות שלו- מרתונים או טיולים כמו ´ראש אחר´ מה יש לדבר ????????????? נכון שאנחנו משקיעים את ממוננו - אך הוא את הרעיון מה שהופך את חוויתנו לתשואה עתירת הון הון רגשי ויקר , מאין ספור ריגושים קלוע ללא פוטנציאל רברסבילי - אפשר רק להתרפק עליו בחום ובגעגוע מה מניע אותו לעשות דברים בגדול אבל גם בנחת ?! הכסף.. התהילה... הספוק ... אולי הכל ביחד מה זה משנה אם אותנו זה מהנה.. וכמו שאומרת לולו ב´לאדוני באהבה´ מה נוכל אנו רוקדיו לתת לו ??? לאחל לו שיהיה עשיר??? שיהיהיה מצליחן ???? הרי זו סתם ברכה שלהרקדות ההמוניות שלו יתווסף כל יום עוד רוקד?! שלא ייבוש? שלא ייכלם ? שלא יכשל לעולם ועד?? לא לעיניין!!!!!!!!!!!!!!!!! אני רק מקווה בשביל כולנו כל אלה שאוהבים לרקוד אצלו כל אלה שניהנים מהריקודים הישראליים היפים שהוא יוצר שניהנים מכל ההפקות שהוא מפיק שהאיש הזה יזכה לבריאות טובה בכל עונה ועונה מה שיבטיח כי לא ייעדר משום הרקדה כל השנה שיתמעטו צרותיו הבינאישיות ושברכת שמים תהיה עליו דבר שיוכל להבטיח כי ´ אפס´ יהיה מיניין העדרויותיו ובימים כאלה כש´ בוש נגד סאדם ´ וסאדם נגד ישראל ורקע איום הטילים נברך את כולנו שלא תופר שיגרתינו המועדפת ושסוב נסוב עד כלות כל ערב במעגלים ושימשיך להמציא בכל פעם רעיון חדש להפקות כי ביננו- למי זה צריך להיות איכפת אם הונו של האיש בבנק תופח- כאשר במקביל אצלנו תופח בנק ההנאות ???? ודי די די די ללשון הרע לחטטנות.... די לצרות העין------ די לרכלנות יש מקום להרבה בפיסגה אם רק נפנה איש לרעהו מקום --- ולא ניפול הכל בכוח רצוננו--- כל אחד אם ירצה - יכול ואם זה נישמע פיוטי מידי זה בגלל שככה זה יצא לי. שיהיה לכולנו יום טוב שבוע שקט וערבי הרקדה ללא הפרעות דדון נו

אהובה...כתבת יפה

מרגישים שיצא מהלב, מצטרפת לברכות...ברשותך כמובן שבת שלום לכל החברים

בעיה1

New member
בלדה לגדי

אהבתה של גננת בגיל 49 - לא יסולא בפז. אכן, מה שכתבת קולע בול לסיטואציה. עלי רק לומר לך - צל הרים את רואה כאנשים. איש לא מקנא או מקנטר את גדי. מי שמשמיע, מידי פעם , איושה קלה - לא מחייב תגובה מסיבית. הבלדה לגדי, יכולה להיות יצירת מופת - בלי קשר לגדי היקר שלנו. היא טובה לכל מצליחן. לדעתי - הנבירה החוזרת בנושא "גדי" , מחלישה ומעימה את הילת הנשוא. בואו נעשה הפסקה. הזמן - מרפא מצוין לאהבה ולקנאה.

האוירון

New member
זה כמו...

כשמאכילם אותך בכח, עוד עוד ועוד עד שאתה ניסתם ובא לך להקיא... והמבין יבין.

עוז 2002

New member
תסלחי לי - הגזמת! ../images/Emo112.gif

דדון, אני מצטער שאני לא מצטרף לגל המברכים אותך על חרוזייך (??). אבל כן רציתי לומר שאני נדהם (ומודאג) על שמצאת לנכון להקדיש כל כך הרבה זמן, מחשבה ומילים כדי לספר לנו מה את חושבת על גדי. קצת הגזמת, לא? אפילו מדונה היתה מקנאה...

dadon1

New member
עוז- דבר איתי עוד קצת על ´הגזמות´

הגזמתי ?! - כמובן !!!! ומה חשבת ?! לא פחות ממה שהגזימו כל אלה שנברו ובחשו בכל מה שקשור לאיש- ההתעסקות האובססיבית של אנשים סביב דמותו ופועלו של האיש- יצרה מצב הפוך משהתכוונו לו- אם התכוונו להכפיש או להשפיל או לבקר או אני לא יודעת מה- יצרו את ההיפך - התעוררות של מנגנון שלם שמטרתו להאדיר את האיש, ויש לי בכלל תחושה שה´מלך´ לא מרגיש כי הוא ´מלך´, הקצנתי - כי בתחושה שלי- אנשים פשוט נסחפו מידי בדישדוש הבלתי פוסק בדמותו של האיש כי בשורה התחתונה כשאתה נוגע בו - אתה מבין כמה הוא אנושי -וארצי , עם צדדים יפים ומכוערים, טובים ורעים ממש כאחד האדם. ויש לו מגרעות- לא חסר, אבל די עם ההתעסקות בו!!! סוף

למעלה