שבת בזריחה 9.1.2010

freestyle25

New member
שבת בזריחה 9.1.2010

שלום , ביום שבת נצא כרגיל למסלול בשבת בבוקר היצאה תהיה בשעה 8:00 מרמת החייל, יהיה חם לכן עדיפה יציאה מוקדמת. נפגשים בחניון של ביה"ח אסותא , רחוב הברזל. המסלול כולו בשבילי האופניים עד לתל ברוך וחזרה. הפסקה לפרי שייק בנמל ת"א בדרך חזור. מומלץ להצטייד בנגן ומשקפי שמש. המשך שבוע טוב.

נתן.ל

New member
סליחה, אני בדיעה נגד הנגן

מחליקים במהירות בין אנשים נשים וטף וכדאי לפנות את האוזניים על מנת להקשיב לקולות הסביבה ולהזהרות של מחליקים אחרים.

freestyle25

New member
אם תגיע תבין

ב 8 בבוקר אין שם אנשים, יש מעט רצים ומספר רוכבי אופניים שרוב הסיכויים לא יפריעו לך, מדובר לרוב ברוכבים ברמה טובה ולא חובבנים שבאים לכושר. אני מחליק כל שבת קבוע מזה כחצי שנה ואין שבת שלא הגעתי עם נגן ואוזניות באיכות שאני לא אשמע גם צופר מכונית עדיין לא נתקלתי בבעיה. אתה מוזמן להגיע להנות מההחלקה, אז תוכל גם להציע הצעות לשיפור. חוץ מזה, מי קבע את רמת הווליום שתהיה לך באוזניים ?

Cantinflas

New member
אני בד"כ מפר את כללי הקבוצה

ומגיע באזניים חשופות. נכון שהשטח ריק בבוקר, אבל אי אפשר לדעת מתי איזה טמבל ינסה לעקוף אותך עם אופניים בלי להזהיר, ולא תשמע את הגלגלים שלו אפילו שהם על ידך. כשמחליקים עם חברים זה גם לא כ"כ משעמם להחליק עם אזניים פתוחות.

נתן.ל

New member
סליחה ממך

עצם העובדה שעד היום לא קרה לך אישית משהו לא אומר שזה לא יכול לקרות. בתור אחד מעשרות הרצים בשבתות בבוקר במקומות אלה ממש אני יודע לזהות סיכונים גם של רולר וגם של שאר המשתמשים בדרך. גם אם מחליק לפניך צועק הזהרה כלשהי אתה לא תשמע. אם רוכב אופניים יושב לך על הזנב אתה לא תשמע. אם אתה בדיוק מתעסק במד דופק\GPS שלך וחבורת רצים מלפניך אתה לא תשמע אותם. שלא נדבר בכלל על צופר מכונית כאשר אתם יורדים לכביש. אתה לא היחיד שעלול להפגע אלא גם לפגוע. בנימה אישית, אין שום צורך להזמין אותי. אני עשיתי מסלולי רולר שכאלה עוד לפני שאתה שמעת על הרולר.

freestyle25

New member
דעתך היא....

את העובדות שאתה מציין כאן הייתי ממליץ לך לבדוק לעומק לפני שאתה רושם אותן... אתה מנהל בית ספר מכובד לרולר, הייתי ממליץ לחשוב לפני כתיבת דברים. בנימה אישית, דברייך אינם ראויים לתגובתי. סופ"ש נעים.

טעית בבן אדם../images/Emo9.gif

אני נתן מ''רולרסקול'' שמי נתן לקונישוק. תסתכל בכרטיס האישי, תראה שנתן ליפשיץ מנהל הפורום כתב אותן.

freestyle25

New member
לא שמתי לב

חשבתי לרגע אחד שכתבתי "פורום" וכנראה ראיתי הודעה שלך וכתבתי "בית ספר" התנצלותי.

freestyle25

New member
בנוגע למסלול....

אני הגעתי לבדוק אם יש מחליקים שרוצים להצטרף, באמת שאינני מתכוון לבזבז זמני בשיחות ונימות אישיות. המסלול פורסם- המעוניינים יגיעו. מי שמעוניין לבחור באוזניים חשופות או לא יעשה את בחירתו האישית לפי רחשי ליבו, לפניו נידונו שתי הדעות בעד ונגד. בזה תם הדיון, אין לי את הזמן לשבת ולהתכתב בנושאים כאלו.

נתן.ל

New member
../images/Emo52.gif לא התכוונתי לפגוע בך

ובטח שלא לצאת נגדך אישית. אני מצטער אם דברי נראו לך כך. הבעתי את דעתי ותו לא. עשה מה בראש שלך

freestyle25

New member
דברים יצאו מהקשרם לדעתי....

לדבריך : "אני עשיתי מסלולי רולר שכאלה עוד לפני שאתה שמעת על הרולר." אין לי הזמן להכנס למלחמות אגו בפורומים... אני מגיע להזמין מחליקים ותו לא.....

למעלה