שבת......בוקר.....

שבת......בוקר.....

מתגנבת...בשקט בשקט... אתם חושבים...שהיא כבר אורזת... אז...יאאללה...צאו עכברים... החתולה...תיכף...נוסעת... ואנחנו נעשה פה...וואחאד של ערבים... נזמין את ההיא עם הצעיפים... וההוא בלי הבגדים... והקצף...והריקודים... והיין...שישפך...על המזיעים... ובקיצור...חגיגה לכל האנשים... שיבואו באלה השערים... אבל...בבקשה...להזהר מהשכנים... הם לפעמים מלשינים... וגם קצת מפריעים... אז...לבוא מחופשים... נעשה זאת לפי הכללים... שהיו פעם לפני שנים... נכריז בכניסה... על כל איש ואשה... ונא להביא מתנה... שיר...סיפור...או אגדה... ולך...כחולה מקסימה... תעשי חיים... נשמור לך על הממלכה... ונחזיר לך אותה...כמו שהיתה... מכורה לאהבה.

אפרת.א

New member
שבת........צהריים.......

איזה אורזת איזה נעליים? את לא מכירה אותה, מכורה, היא תמיד אורזת בדקה האחרונה. מתקפלת לה ככה בדקה התשעים כשכולם את שנתם עדיין נמים. כשאני חוזרת אני מקווה למצוא: כיור נקי, כלים שלמים (לא לסדוק, לא לשבור, לא לכבות סיגריות בפנים) ת`שטיח הישן לתת לנזקקים - את החדש לאבק, לנקות, לשמור שלא יתמלא ב``פשפשים``...השולחנות, המפות, העששיות - נא לשמור, שיהיה אסטטי , שכל אורח יוכל לבחור, ליצור מעגלים, מעגלים, קשר עין מלא בין הבאים. שלא יהיה דחוס מדי, שלא יהיה צפוף, מרווח נאה בין האורחים, שלא ירגישו נבוכים...על מתנות, וותרי מכורה, אחרת יהיה כאן איום ונורא:)) ובאשר לי: אכן - זו הכוונה : בטן גב, ים , בריכה... תודה על שמירת הממלכה - מממממ....להחזיר כמו שהיתה? לקחת על עצמך משימה - מכורה:)).... שיהיה בכיף - לכולם שבוע קסום ונפלא! אוהבת אתכם - איריס.

שרי42

New member
שבת...אחה``צ......

אז לפני שאת אורזת ונוסעת לבטן גב וכל השאר רק שתדעי שאם מכורה שומרת על הנקיון חייב להיות מישהו שיעשה לה בלאגן....כי אחרת אייך היא תדע שהיה כאן מישהו...וזה מן הסתם התפקיד שלי ושל......חחחחחחחחחחחח בסדר..בסדר...צוחקת....אוףףףףףףף מבטיחה להיות טובה, במעט הזמן שיש לי להכנס ולהציץ אני מבטיחה לבדוק אחריה חחחחחחחחחחחחחחח אז תעשי חיים מתוקה שלי..עם הרבה הרבה קסםםםםםםםםםםםםםם ושישמרו לי על המניה שלי (פוט משהו חחחחחחח) אוהבת מואההההההההההההההה

שבת ...כמעט ערב...

נקיון...רק ברגע האחרון... ועד אז... טוב... מוטב שלא נגלה לה... היא עוד תבטל הנסיעה... ואנחנו רוצים אותה שזופה... ומה זה להסתכל ולהציץ... מה חשבת שאני עציץ??? להכנס ולתת קצת מים בציץ... תני יד...תתחילי לעבוד... יש הרבה הכנות...

שרי42

New member
שבת...ערב....

מה פתאום תבטל??????????? היא מכירה אותנו...אנחנו עושים בלאגן מסודר (עלק)..... וכל בוקר אני אקיץ ואציץ לעציץ ולציץ שמשפריץ...תגידי, אפשר להסתפק רק במיץ?

אפרת.א

New member
שבת....ערב....

השמש מתחילה לשקוע, רואה אותה ככדור כתום יפיפה הולך ונעלם מאחורי הגבעה שממול. נקיונות, בלגאנים, רחוקים ממחשבתי נכון לעכשיו....מחשבה יחידה שמנחה אותי היא....הקסם שב -...בטן גב, ב -לא לחשוב, לא לדעת , לא לראות, לא לשמוע רק לשכב כך סתם - - - - ולהנות... (וזה לא קקקקקשור אליך:))) מכורה: כשאמרתי לך שמחכה לך משימה - חושבת שצחקתי????. לשרי יש מן חוש ריח מפותח כזה....איך שהיא מריחה ריח אחר (את הריח שלי היא מזהה ממרחקים...:) , וולאה, כאילו קוד כזה (יודעת , כזה כאילו פתחו ת`אנטנות, אמרו לכולם שהסכנה חלפה ואפשר לצאת מהמקלטים כזה, סגרו את הים המצילים הלכו לישון כזה?) אופסססססס....היא צצה (תרתי משמע ...:)) ומה חשבת שהיא תצוץ לבד? השתגעת????. אם כבר אז כבר - עושה מאסף סביבתי....סוחפת מימין לשמאל, מצפון לדרום וחוזרת צפונית מערבית מתונה...(איזה מתונה, סוערת) ומתחילה... כך שאנא - - - - תעקבי אחריה מקרוב (היא מנסה לבלבל ת`אוייב, עאלק אין לה זמן וכזה) שלא תפלי בפח שהיא טומנת לך....ערמומית , סגנית יו``ר המחשושות , יד ימינה של המכשפה הראשית לבית הפולניות מהזן המסוכן ביותר... אלו הלא מצויות!) עצה ידידותית: זהירות מונעת אסון !!! ;-) כשהיא אומרת שהיא תשמור - צריך להיות דרוכים וקשובים....אחרת , חבל``ז:)) אבללללללללללללל.............. לפנים משורת הדיןןןןןןןןן בלה בלה בלה.....וכיוצא בזאת ....וכו` וכו` וכו` ........נתתי את רשותי - ואת הסכמתי (המתונה - עם עין מציצנית תורנית , שתחשוב שכאילו אני לא רואה) לעשות ככל העולה על רוחה ועל רוחו של........אמממממ.....של כל מי שישתף איתה פעולה:))) יאללה יקיריי - ו.......אה , כן מכורה - - - - שלא תבואי אלי אחר כך בטענות כיייייייי: שרי , קוב, אופס...ועוד - מה זה ברדקיסטים....לא משאירים אבן על אבן בכל הממלכה - ראי הוזהרת!!! מואההההההההה - - - - אוהבת את כולם להתראות ביום חמישי , או שישי - נראה, איך שיצא:))) ביייייייייייייייייייייייי , עד העונג הבא H-)

אפרת.א

New member
רואה??? - - - היא כבר מתחילה...

להפר ת`שלווה:)) עוד לא ארזתי והיא כבר.........עלאק....וכאלה ובאה בדרישות למיץ! (אמרתי לך!) (צ`שמעי לי - נותנים לה אצבע - ......חבל``ז)

למעלה