שבת בבקר, יום יפה

גלבועא

New member
שבת בבקר, יום יפה

אני והקפה כבר כאן. סיימתי לישון ולנום, ראיתי שהתקבלתי לכל הקורסים שרציתי באוניברסיטה, אבל יש שביתה ואני מבואס נורא. היינו בישיבת מערכת של ביטאון 'עיונים', זה הביטאון של הרשמי של רשת אורט. לקחתי על עצמי יחד עם שותפה מהמערכת את פרוייקט היצירה ופרסומו. החיים מתוקים, לפעמים.

alona 9

New member
בוקר טוב

גם אני והקפה כבר כאן,יחד עם ה........
הראשונה. כל הכבוד גלבוע, ושלא יגמרו החיים המתוקים. מתנגן לי בראש עכשיו,"החיים היפים" פותחת איתו את הבוקר.. יום נעים לכולם.

אכן יום יפה היום! השמש במלוא זריחתה

בני ביתי עדין ישנים , אני כאן עם קפה ראשון של בוקר ממש החיים הטובים!

pf26

New member
בקר טוב

כשמחכים למשהו והוא נדחה לזמן מאוחר יותר זה באמת נורא מבאס. לא נורא, בחופשת חנוכה-סמסטר-פסח ומה לא, ישלימו לך את החוסרים
איך מתפרסם הבטאון שלכם? ברשת או על נייר אמיתי? אני שואלת כי בשנה שעברה היתה אצלנו "ועדת עיתון" (בי"ס יסודי ), שגיבשה וערכה עיתון ובסוף, מסיבות טכניות, לא הוציאו אותו. הבוקר התחיל מנומנם. האפרוח נתן לישון עד 7 ועכשיו רואה T.V.הגדולה בצבא, האמצעית נסעה לסופ"ש, האמצעי ישן ואני כאן, שומעת ג' "חמסינים במשלט, הזמן זוחל לאט...", איזה כיף.

שבת בבוקר יום מקסים

סיימתי להכין פנקייקס, ארזתי יפה יפה לשמור על החום ועכשיו אנחנו שמים פעמינו דרומה לפאתי עזה לבקר את הגולנצ'יק. שבת טובה לכולם.

m i t a l y

New member
בוקר טוב

קמתי עם כאב ראש רציני. נוסעים עוד מעט לבקר את חמותי הנפלאה. שיהיה יום נפלא לכולם.

אהלן לכולם../images/Emo39.gif

אני כבר עם הקפה השלישי ( בלי ה
), הכנתי 2 סירים ענקיים של ממולאים,קיפלתי 4 מכונות (שבתתי אתמול אז לא היה לי זמן
), וכעת יושבת להכין אגרת ברכה לתאום השני שעומד לסיים סדיר ונכנס לקבע. (בהזדמנות אספר לכם על האגרות ברכה שלי לילדי ולבעלי- שווים אלפי מתנות לדעתם). הבן האחד ישן, הבעל חורפ , הבן השני שוב בתחרויות ( ברמת השרון)כל הצוות מהצבא הגיע לעודד,, הבת "נטשה" את בעלה כדי שילמד בשקט ונסעה דרומה לחברה. בקיצור משפחה בפיצול. גלבוע בהצלחה בתפקיד (מכירה את הבטאון. בית ספרי היה בעבר ברשת), בהצלחה בהמשך הלימודים האקדמיים .מחכים בשקט לתואר. לאלונוש, אולי את מפסיקה לעשן ונעודד זו את זו ? וחוץ מזה גלבוע תומך נלהב. ויקירתי מורתי (pf26- ומהיום את "מורתי", מתאים ?) תהני לך בבית הספר. אני שכחתי איך הוא נראה. תשמעי קוריוז: שונאת ללמד בימי שישי. שנים זה יום פנוי שלי. השנה לא הסתדר. לא תאמיני, עוד לא למדתי השנה בימי שישי. נכון, שמישהו חושב עלי ? ומה את לומדת מורתי ? פנה, נסיעה טובה, תשמרו על עצמכם.ואני בטוחה שהחבר'ה ילקקו את האצבעות. יערה, תתפנני לך בכייף. מה שלום הכלבה ?

alona 9

New member
מאם....כשאפסיק

לעשן יהיה זה בזכותכם..מפ'טיחה..בינתיים,המצת,הגפרורים, הכל נעלם בבית הזה..יש למישהו אש? כתבת על ממולאים,עשית לי חשק..להכין?,כן?..לא?....
הידעת? נענע בתוך האורז, טעם גן עדן..נסי פעם.

בענייני ממולאים

ילדי אוהבים את הסטנדרט (עם רסק עגבניות). אבל לעיתים באה לי המוזה (אני לא אוהבת לבשל) ומכינה קישואים ממולאים עם שום, נענע יבשה ולימון. זה משהו. תשמעי אלונה? מה לא עשיתי כדי להפסיק לעשן ( ושלא תביני לא נכון. אני אוהבת לעשן, אך מודעת לסיכונים): מחטים, מדבקות, היפנוזה ובטח עוד כמה שיטות ששכחתי. בפעם הקודמת הפסקתי ל-10 חודשים. מה הרס ? ישבתי בבית קפה על גדות הדנובה ופתאום חשבתי לעצמי. ואוו רק סיגריה אחת תשלים לי את ההנאה.סיגריה אחת ? מיליון באו בעקבותיה.

alona 9

New member
אני נסיתי למשך

שלושה שבועות לאחר היפנוזה של איזה אליל בתל-אביב..זה היה לפני 15 שנה. ישבתי להנאתי וציירתי על צלחות,מרגישה הכי נקייה שבעולם, עד ש...... ציונה הפקידה מהבנק התקשרה....

pf26

New member
יש אש וסיגריות. כ"כ נהנית מהשלוש סיגריות ביום

שלי, שאני לא מאמינה שאפסיק.

pf26

New member
לו רק היית קצת פחות המורה שלי...

בשנה שעברה יום שישי היה היום החופשי שלי, ונאלצתי להגיע המון פעמים לטקסים ושאר ירקות. השנה ביקשתי וקיבלתי את ראשון - איזה כיף אדיר. כולם חוזרים ללימודים ולעבודה ולי יש יום לעצמי. משתלמת בנושא של לקויות למידה. נושא חיוני לכל מורה בחינוך הרגיל. בינתיים לא חידשו לי משהו שלא ידעתי, אבל רק התחלנו. סחטיין על ההתיחסות האישית לכל אחד. באמת "אמא".

אז שתגיעי לגילי "המופלג"

משרתך תרד (שעות גיל) ותאכלי כמוני להיות עם יומיים פנויים. ואל תשויצי. גם אני ראשון (וגם חמישי).

למעלה