שבת בבוקר

א פ ר ו ח

New member
שבת בבוקר

מביט מבעד לחלון ילדים משחקים בחצר. יפים, תמימים, שמחים. גם אני היתי פעם ילד. משכתי לחנה היפה בקוקיות. ועכשיו היא אמא לארבע בנות. מחייך, נזכר בילדות. בגיל התמים הזה. כשעדיין לא עשיתי אף טעות. לשבת בבוקר תמיד יש רייח אופטימי. פסק זמן להערכת מצב במצב רוח ראציונלי. מסיט מבט מהילדים ורואה את הים. השליט האולטימטיבי של העולם. כמה עוצמה, כמה כוח, כמה יפה הוא. מאוד מוזר הסיפור של הים. הוא כלכך אכזר וכוחני ולא מתחשב. גובה הרבה מאוד קורבנות. אבל תמיד הוא סמל לרוגע ורומנטיקה. הים הזה, הוא מלך העולם הפראדוקסלי. כמו מכשפה העוטה מסיכה עם פני פיה טובה. כזה הוא הים הצבוע בכחול. רעש שעושה כלבלב קטן גורם לי להביט למטה. רואה את האדמה רטובה מעט. בוקר אביבי שבא אחרי לילה מעט גשום. אדמה מעט רטובה ועליה צמחיה. פרחים מעטרים את האדמה בכבוד רב. מראה כלכך טבעי ויפה מביט מבעד לחלון לוגם מספל הקפה ונושם עמוקות. מביט לעבר השמיים, תכולים, צלולים. וחושב על זה שבעוד עשר שעות תגיע השקיעה המדהימה בדיוק לנקודה בה אני מביט. ואז יהיה המראה המרהיב , האלוהי , בו מתמזגים השמיים הים והשמש וצובעים את עצמם וזה את זה בצבעי צהוב , וכתום וסגלגל מושלמים. ספל קפה אחד, שתי סיגריות. התבוננות בת עשר דקות מבעד לחלון. עשר דקות של מבטים על ארבעת הדברים הכי יפים ביקום ילדים ים אדמה ושמיים

הטייסת

New member
ואוווווווווו

זה כל כך יפה אפרוח. לילה טוב.
וזה למחר

מתוקית.

New member
הוא טייל אצלי בנשמה...../images/Emo8.gif

בא לביקור קצר ונשאר חבר יקר כל כך יפה לך איך יפה לך כשהרגשות שלך יוצאות במחול המילים אגרוייסה נשומה יש לך מווווואה ג´ול

א פ ר ו ח

New member
תראי

הנשמה שלך היא גן פורח אם היו שותלים בה גרגר היא פורח פרח אם היו שמים שם מיכחול היה יוצא ציור בנשמה שלך אם היו שמים תוים..היו יוצאות מנגינות. כי הנשמה שלך...היא הנשמה הכי יפה שיכולה להיות יש נשמות טובות, יש גם קצת רעות. אבל מעטות הנשמות שהם יקום כלכך ענוג זהו !

מתוקית.

New member
U זזזזהההההה אליי...?

פרוחחחחחחחחח ריגשת אותי עד כדי כך שגשם הציץ מתוך עיניי יווווווווו חיבוק| ענקקקקקקקקקק ות
ודההההההההההההההההההההה

א פ ר ו ח

New member
נו ברור שבישבילך..

אז למי? לחנאן אעשרווי... כל מה שרשמתי זה עובדתי !
אותך

שבת בבוקר ..

איזה תענוג של יום נפלא לקום בבוקר לקול הציפורים וגם לליקוק של הכלבה בפנים להתארגן עם הבעל וקצת צידה וללכת לשבת בפארק מול המזח החדש בדרך גם להספיק לקנות ג´חנון אורגנלי של תימן לפרוש שמיכה על המדשאה החדשה להוציא את העיתון הפיצוחים השתיה לתת לשמש ללטף את הפנים לשחק קצת עם הכלבה , מה לעשות אין עדין ילדים לשמוע קצת מוזיקה של שבת קסומה ואחר הצהרים לחזור הביתה קצת עצובים שהנה עוד יום נפלא נגמר אבל , לא לשכוח , יש יום שבת גם בשבוע הבא ..

קאט בלו

New member
הריח של הים...

קראתי את מלותיך וריח של ים הציף אותי, ריח מלוח מעורבב בחול, ריח של קיץ, רעש המטקות, צחוק הילדים והגלים שנשברים. אין יפה יותר מלשבת מול הים להתבונן באופק להרגיש את הרוח הנושבת, מלטפת את הפנים, לצפות בשחפים אשר דוהים מעל המים ולחשוב על האוניה שבאופק. אפרוחי שישאר לך כזה נוף בתוספת שלושת הדברים היפים ביותר ביקום וכמה שיותר. קאט.

אהבתי, אהבתי, אהבתי, אהבתי, אהבתי

והייתי ממשיכה וכותבת עוד ועוד..רק שנגמרה לי השורה. נכון, אמיתי וחכם. אהבתי, אפרוח.

למעלה