שבת בבוקר
גשם ירד אצלנו מזג האויר מבולבל כמעט כמוני. עוד חודשיים עוברים דירה ואפילו קרטון אחד לא ארזתי (לא אופייני לי בכלל) קשה לי להפרד מהכפר. כ"כ התחברתי למקום לאנשים לבית אפילו שהוא אותנטי וישן. זה לא שאני עוברת לעיר אבל בכל זאת זה סוג של. בכל מקרה אתמול נסעתי לבית החדש כדי לראות את מסלול ההליכה בשדות. נרגעתי, מזה אני לא נפרדת אני רק מחליפה שדה בשדה
. חוץ מזה משקיעה הרבה כוחות נפש להשאר אופטימית ומאושרת למרות העליה במשקל. לא אשקר העליה הזו מרחפת כמו עננה מעל הראש. עננה מעיבה אך יחד עם זאת אני לא מוכנה שהיא תנהל לי את הרגש. יש את הראש שעושה את כל מה שצריך כדי לבדוק מה כאן קורה ואני סומכת עלי שטכנית אבין מה כאן באמת קורה ויש את הרגש החצויה , איך לאפשר לי לקבל את עצמי גם עם עליה במשקל. בקיצור כל המנטרות וכל מה שאני לומדת ומלמדת בשנתיים האחרונות מלווים אותי יום יום שעה שעה. הפסיכולוגית והמאמנת שלי עובדים שעות נוספות
החברות הטובות,הבעל המדהים שלי, כל רשת התמיכה שבניתי סביבי עושה את העבודה ויותר מכל אני. אני התלמידה המצטיינת פה , משננת את החומר, מיישמת אותו נבחנת עליו וחיה את המשפט הכל בסדר זה מה יש ועם זה ננצח. חפרתי על הבוקר
זה כי החלטתי שהיום אני נותנת לגוף מנוחה. במקום לרוץ בשדות עשיתי לי ולכם חור בראש. שבת נפלאה ותודה שאתם כאן
אוהבת שמחה
גשם ירד אצלנו מזג האויר מבולבל כמעט כמוני. עוד חודשיים עוברים דירה ואפילו קרטון אחד לא ארזתי (לא אופייני לי בכלל) קשה לי להפרד מהכפר. כ"כ התחברתי למקום לאנשים לבית אפילו שהוא אותנטי וישן. זה לא שאני עוברת לעיר אבל בכל זאת זה סוג של. בכל מקרה אתמול נסעתי לבית החדש כדי לראות את מסלול ההליכה בשדות. נרגעתי, מזה אני לא נפרדת אני רק מחליפה שדה בשדה