שבת בבוקר יום יפה

גלבועא

New member
שבת בבוקר יום יפה

חם חם נורא. הוצאתי את שתי הכלבות והרגשתי שאני מבושל/מתבשל באדים. החדשות לא מרנינות אבל כבר פחות מפחידות. היינו אצל חברים אתמול. היה נפלא. דיברנו על הא ועל דא על דברים חשובים יותר ועל דברים חשובים פחות ואף מילה על המצב. כן אפשר, למרות הכל.

m i t a l y

New member
מאוד יפה ../images/Emo20.gif

אצלנו דווקא נעים בחוץ. הגדולה הולכת לאביה שמארח את בני משפחתו שגרים בצפון (מחווה שלי לקראת העזיבה) ואנחנו מתכוננים לעוד יום של אריזה וסידורים. אתמול בערב היינו מוזמנים לביתה של אמי לארוחת ערב. היא הזמינה גם את אחי ושתי אחיותי לכבוד יום הולדתי שיחול מחר. אף אחד מהם לא טרח להגיע. מאכזב? לא יודעת. כבר לא מצפה.

גלבועא

New member
אבל אנחנו אוהבים אותך, אכפת לנו ממך

יום הולדת שמח לך, מעבר מוצלח דרומה, ובכלללללללללללל

alona 9

New member
מיטלי,הגענו יום לפני..../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

ומה נאחל לך אשה יקרה?, יום הולדת שמח,מעבר מוצלח דרומה, וכל שתבקשי,לו יהי.. מזל טוב, עד מאה ועשרים..

mich78

New member
../images/Emo213.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo213.gif

המון מזל טוב ליום ההולדת שיתגשמו כל החלומות שהמעבר וההתאקלמות יחלופו להם מהר שיהיה רק טוב

pf26

New member
../images/Emo24.gif בוקר טוב לכולם

צמודים לחדשות מהארץ והלב כואב וחרד. המשפחה וחברים טובים נמצאים בקו האש והזכרונות שחוזרים ל-82 עושים מצב רוח די מזופת. תוסיפו לזה את התקשורת האירופאית שמראה רוב הזמן תמונות מלבנון וכמעט שלא מדווחת על מה שעובר על תושבי הצפון ותקבלו רושם על מה שעובר עלינו כאן. ישבנו אתמול בבית קפה וברקע דלקה טלויזיה ששידרה מערוץ חדשות מקומי. כל הזמן הראו בתים קורסים בבירות - ומה בישראל? כלום, הצופה בהחלט יכול לחשוב שנהריה וצפת לא קיימות וכלום לא קורה בארץ. נמאס לי, רוצה כבר הביתה.

alona 9

New member
../images/Emo141.gif שבת שלום ../images/Emo141.gif

גלבוע,להוציא שתי כלבות לטיול?..כל הכבוד, כשאני יוצאת עם אחת אני חוזרת עייפה,היא מושכת וגוררת אותי,וכשהיא מגלה חתול מרחוק היא מזנקת לקראתו ומעיפה אותי באויר..
החדשות לא מרנינות,אבל לי דווקא הן יותר מפחידות.. אתה יכול להרגיע?

גלבועא

New member
זכרתי שרציתי לכתוב לך משהו אישי

אפילו אני חושב שכתבתי איזו הודעה. למה החדשות לך מפחידות יותר? עכשיו זוגתי סיפרה לי על טילים עד לב תל אביב. השאלה היא תמיד האם החזבאללה מוכן להיכנס לג'יהאד כזה שישרוף את כל הגשרים, ולא תהיה להם תקומה, כי הכוח הצבאי של ישראל הוא עדיין יותר מהכוח הצבאי שלהם. לי נראה שגם הלחץ של מדינות ערב יעשה את שלו. נחיה ונראה. לגבי הכלבות - שליטה מוחלטת וציות מוחלט מצידן.

alona 9

New member
אני מקווה

כי אתה צודק,אני יודעת שהכח הצבאי שלנו גדול יותר משלהם,חזק יותר.. רק שהחששות שלי הן לגבי שאר המדינות,וכל עוד לא תהיה התערבות מצידן זה בסדר. לגבי הכלבות,ציות מוחלט מצידן,לא היה לי כל ספק
אתה יודע ...

pf26

New member
בזמן האחרון אני לא מרוכזת ../images/Emo49.gif

ותודה לגלבועא שהסב את תשומת ליבי. מיטלי - שיהיה לך יומולדת שמח ומעבר קל ככל האפשר.

למעלה