שבת בבוקר יום יפה ????

שבת בבוקר יום יפה ????

עם זה התעוררתי הבוקר, החיים הפשוטים והתמימים. אבל מה קורה כשהציניות שלי פוגשת את הזוג הכי יציב והכי אוהב בסביבה שלי שגם הוא מתפרק לי מול העיניים?? כמה דק הקו בין אהבה לשנאה

אמא שותה

המון קפה
ואף פעם אי אפשר לדעת מה קורה באמת אצל הזוג שחשבת שהוא הכי יציב ואוהב בתוך הבית שלו . . . תמיד אמרתי שאהבה ושנאה נמצאת על עיגול בכלל והגבול ביניהם הוא בסך הכל נקודת השקה אחת :(

אדישות..

זה ההפך מאהבה.. אדישות זה התעלמות לגמרי..אין משהו שמרגיש "שנאה"..זה מצב שבו יש רגשות

דווקא יודעת בדיוק

זו החברה הכי טובה שלי - לטוב ולרע. יודעת בדיוק מה קורה שם, יודעת כמה אהבה יש וכמה בזמנים קשים היא הופכת לשנאה ולפוגענית. יודעת בדיוק - בפעם הקודמת שזה קרה, הוא חטף ממני הרצאה מטורפת שגרמה לו לחשוב טוב טוב והביאה לשקט וליציבות במשך כמעט שנתיים. יודעת איזה כיף זה לראות זוג שנשוי מעל 15 שנים שעדיין מחזיק ידיים ומתמזמז ועדיין מקנא (אבל בחיובי :)) ) ?? ככה הם בתקופות הטובות שלהם.

בהחלט יודעת

וכמו כל זוג נורמלי גם שם יש עליות וירידות ואם האהבה שם כל כך חזקה אז ייתכן והם יצליחו להתגבר על הבעיות

אין כאן שנאה רק כעס.......

מן הסתם אנו חושבים שיש אהבה וההפך שנאה תרגעו תהליך הכעס הוא כל כך עוצמתי שהורס כל חלקה טובה אבל הוא רק שכבה עבה של הרגשות ובדרך כלל הוא מופיע כלפי אלו שאנו הכי אוהבים אבל זה לא שנאה כי אם יהיה חומר(דרך) טוב/ה להסיר את הכעסים תגלי שבעצם אפילו הרגשות עדין קיימים רק דחק אותם ושלא תדע בחייך מהי שנאה...... זה האיחול הכי טוב שלי עבורך.

השנאה זו מילה שהיא אמרה לא אני

אני שונאת אותו, לא יכולה להסתכל עליו אפילו. ברור שיש פה המון כעס ותסכול, אבל לצערי הרבה אהבה אין שם כרגע.

למעלה