שבת בבועה

שבת בבועה

כייף לי. רכשתי לעצמי מערכת קולנוע בועתית שמאפשרת לי לחלום בהליכה, ולבהות באנשים שמדברים אלי מבלי לצאת מהסרט שלי. פעם הסתפקתי רק במוזיקה הקצבית שהתנגנה לי בראש בדקות היום שהייתי ער, אולם היום אני מוסיף לזה קצת ויזואל מהחיים. אני יורד למטה למכולת,פוגש את ההוא מהוועד שמזכיר לי 80 ש"ח,את זה מהמכבסה שמאיים לתרום את החולצות שלי לעניים,ואת בעלת הכלב שמשתין על השטיח בכניסה ואני תמיד מבלבל ביניהם. מגיע חזרה הביתה..מניח את השקיות על השיש הרטוב וצולל אל הספה לצפות בעוד סצינה מעניינת בסרט שלי... ושלא יפריעו לי.

נעמי 1

New member
אחלה...

העיקר שטוב לך בבועה. לי זה לא מפריע. נעמי
בהבועבועה.

טליה34

New member
רק בזהירות

כל בועה סופה להתפוצץ אם בבום ענק ואם בקול אנחה חרישית.

giulietta

New member
קוראת אותך

וישר צף לי השיר ההוא של אהוד בנאי: "הילד בן שלושים, יש לו חום גבוה הוא שוכב על הספה בבית הוריו. הילד בן שלושים , יש לו חום גבוה הוא חוזר אל חדר נעוריו. אמא באה ואומרת "תשתה משהו חם" הוא מתעצבן ואומר "לא, לא עכשיו" מסתכל על ארון הספרים הישנים סיפורים שליוו את חייו... מהרי נא והניחי על ליבי תחבושת בטרם תשכיביני לישון וספרי לי על הילד שהייתי איך שמחתי על הגשם הראשון. הילד בן שלושים יש לו חום גבוה הוא מובטל מעבודה ואהבה. כן, הוא בן שלושים , אבל עדיין לא יודע מה יעשה כשיגמור את הצבא. אמא אומרת "בוא קצת לסלון" הוא מתעצבן ואומר "לא, לא עכשיו" מסתכל על מדף התקליטים הישנים השירים שליוו את חייו... את עכשיו כמו כוכב מנצנץ במרחק את חזרת אל ביתי כן, עכשיו את איתי אני קורא בשמך לבתי... הילד בן שלושים יש לו חום גבוה הוא חוזר אל חדר נעוריו. כשאמא באה ואומרת "יש לך מכתב" הניצוץ חוזר לפתע אל עיניו הוא מריח באויר את הגשם המתקרב ומביא את אהבת חייו מהרי נא והניחי על ליבי תחבושת בטרם תשכיביני לישון וספרי לי על הילד שהייתי איך שמחתי על הגשם הראשון..." ואתה, אם אין לך מזל ואין לך אמא שמנסה למשוך אותך החוצה מהבועה לקפה, לסלון, לשמח אותך במכתב...אז תעשה את זה בעצמך. אתה התסריטאי של חייך...תשאיר ת´מערכת הביתית המפוארת (בשבוע שעבר ראיתי כזאת בגודל קיר שלם...זה היה מהפנט) אבל תוסיף כמה ספות ביתיות מזמינות...תזרוק כריות צבעוניות על השטיח הארוג גס, תפזר נרות ריחניים...תניח על השולחן בקבוק יין קליל וכמה גביעים...אפשר כמה באגטים וכמה מיטבלים...שום דבר מיוחד...ותזמין אליך אנשים...להשתתף בסרט שלך. תפתח את הדלת ואחר כך מאליו ייפתח ליבך. זה סרט אחר, אתה תראה. משום מה אני בטוחה שבסרט החדש לא תמהר החוצה כשתעלה רשימת הקרדיטים...תרצה להישאר עוד ועוד... ג´ול

הבועה הזאת מוצאת חן בעיני,

היה נחמד אם לכל אדם היתה כזאת בועה, שעוטפת אותנו, מבודדת אותנו מזיהום אויר וחיידקי שפעת שמרחפים להם מאדם לאדם. הבועה הזאת שהספקטרום (ככה קוראים לזה, נכון?) נשבר לתוכה ומאיר את כולה. איפה משיגים כזאת בועה ? אפשר 4 על 4 ? כזאת בועת-גן ומרפסת שמש... עם מקום לאורח או שניים, לא יותר. מה כבר ביקשתי ? כולה בועה.

אני במשא ומתן לרכישת בועת-דופלקס

שתמיד תיהי מעלי... אבל לא לפני שאת מחליפה את החתימה שלך !!!!!!!!!! אוף!

אין כניסה לאנשים

לא נותן לאף אחד לחדור לבועה שלי. למדתי לצערי שכל אחד בסביבת החיים שלך ניזון מאינטרס בשלב כזה או אחר של הקירבה. חברים מתקרבים אליך כ"א מסיבותיו הוא,ומתרחקים כשאתה לא מזין אותם יותר,בידע,בקשרים,בהזדמנויות או כל דבר דומה. אוסף מכתבי האהבה שלי מראה על חצי תריסר של נשים שהתאהבו בי נואשות,ואיכשהו האהבה הומרה בידידות,בנטישה,או סתם באדישות. ככה, כשאני חי בתוך הבועה שלי, אני חי את החיים בלי שיפריעו לי. ושם בפנים אני מוגן ואי-אפשר לפגוע בי. שם... אי אפשר לפגוע בי.

טליה34

New member
אתה צודק

היחסים בין האנשים הם לרוב אינטרסנטים. כשהבנתי שאין כמעט חברות לשם חברות, נפגעתי, נבהלתי, חשבתי שאשאר לבד. אח"כ, נרגעתי. ידעתי שאסתדר גם לבד. אח"כ, הבנתי שיש הגיון באינטרס. כל תקופה והחברים שלה. כל מצב רוח - והחברים שלו. כל אחד - והאינטרס שלו. חבר של היום - לא חייב שיהיה לנצח. גם לא מחר. פשוט לקבל את זה....לזרום עם זה......לחיות את החיים ולא להתנתק מהם. להתמקד שמי שבכל זאת לצידך....לתת לו....לקבל ממנו...להיות איתו.

שייכת

New member
שם,

בתוך הבועה שלך, רק אתה יכול לפגוע בעצמך. ואז, אין את מי להאשים... הקירבה בין אנשים ידועה במעלותיה הרבות, כמו גם בחסרונותיה. עם יד על הלב, האם מעולם לא יצרת קשר כלשהו רק כדי לספק איזשהו צורך שלך??? צורך בסיסי, אפילו כמו זה שרק יאהבו אותך? מותר להסתגר מעט בבועה או בכל מגדל שן אחר לתקופה מסויימת ולהסתכל על כולם מלמעלה, בתחושה של הייתי שם ואני יודע מה מצפה לכם... מצטערת, אבל לטוב ולרע, זה בדיוק גם מה שמצפה לך. שבוע טוב לך, שייכת.

דונט גיב אפ

מאוד תבוסתני מצידך להרים ידיים ולהמנע מלקחת סיכונים. אתה גוזר על עצמך בדידות, וחבל, אבל אלו הם חייך ורק אתה אחראי לאיכות חייך. מאחלת לך רק טוב.

מקסיקני

New member
עצוב לקורא ועוד יותר עצוב ...

לדעת שחייך עוברים מתחת לאפך... ללא יכולת לתת מעצמך.. ולקבל מסביבתך.. מלא חייך בחברים .. והם ימלאו חייך בדברים טובים ומטעמים... על החתום יואש המיואש...

פרשנות לקויה

אני נותן מעצמי , אני רק לא נותן את כולי. אני מתחכך באנשים,נשטף במינגלינג יום יומי, וחוזר להתנקות בבועה שלי. יש לי חברים, רק שהם בגדר מנויים עם תוקף מסויים.

מקסיקני

New member
ואני קראתי תשלט בכניסה....

"אין כניסה לאנשים..." כל אחד ובועתו הוא... חלקת אלוהים הקטנה שלו... ואליה הוא מחליט .. מי ניכנס ומי לא.. לתיבת הקסמים שלי...אני מכניס ..מי אם לא... את אישתי ...עזר כנגדי.. הצלע המשלימה שלי.. כי בלעדיה....האושר הוא חלקי... והבועה אינה אלה כלא ריגשי... לכן חוזר ואומר ...בועתך היא חסרונך...

קצפת~

New member
אתה מעדיף להתמקד בחצי הכוס הריק|שוק

ואילו אני, אני מעדיפה להתבונן ולהיות ניזונה מהחצי המלא. לבועה שלך קוראים בדידות. כן נכון שכשנפתחים לאנשים ויוצאים מהבועה גם נפגעים בדרך, אבל הנסיון מלמד אותנו לברור את חברינו וגם להתחסן מעט מפני פגיעות אלה. כשיוצאים מהבועה חווים את יופיה של האהבה אהבת גבר ואשה אהבת חברים אהבת ילדים אהבה איזו מילה נפלאה ומה היא טומנת בחובה ומה רבה האומללות של מי שלא חווה אותה מימיו צא מהבועה ידידי היפתח וחייך אל החיים והם גם יחייכו אליך כן גם יכאיבו לפעמים אבל בעיני החיים בבועה גרועים מהמוות בעצמו

למעלה