שבת אידיאולוגיה!

yossi018

New member
שבת אידיאולוגיה!

אז חברים וחברות אני ושלושה נציגים אחרים מהמעו"ז נוסעים לשבת אידיאולוגיה ב"בית פלוגות הכותל" בי-ם, אם מישהו מכיר שיקפוץ בערב לביקור!! בקיצור, אנחנו נלמד דברים חדשים על התנועה, נזכר באידיאולוגיה העמוקה של בית"ר, נדבר על הדברים האקטואילים בביטחון המדינה ובסיום השבת הכבדה הזאת יתקיים כינוס מועצת הנוער הראשון של בית"ר לשנת תשס"ד 2003/04, בכינוס הזה תקבע עמדת בית"ר לגבי כלמני הסכמים, וכיוצא בזה... בין השאר, מפקדי המעו"זים של רחובות, מעלה השומרון ובית-שמש לגבי שבתות אירוח, הראשונה תהיה ברחובות השניה בבית-שמש והאחרונה במעלה שומרון... אז תשמרו על לבקו ומשה שלא ישתוללו יותר מדי בזמן שאני לא אהיה פה
ואם במקרה תמר תכנס לפורום תתנו לה
גדול ממני!

yossi018

New member
חזרתי, ויש לי הפתעה לכל הבית"רים!

קודם כל אני אגיד לכם שהשבת היתה מעולה ואפילו יותר מזה... שבת בנושאים האקטואלי םשל המדינה, תאמינו או לא אבל יותר מ-30 בית"רים נצפו היום בשעות הצהריים ברחבה מחוץ לרחבת הכותל כשבידם הסכם ז'נבה שיוסי ביילין היה שותף לחיבורו! (למרות שאף אחד לא הסכים עם ההסכם - אבל רק כדי שלא יגידו שלא ניסינו להבין את הצד השני) בקיצור הכינוס הכ"א של ההנהגה הארצית נפתח בשעה 16:00 ב"בית פלוגות הכותל" בירושלים, תחילה שרנו כולנו את "שיר בית"ר" מיד לאחריו התקיימה הצבעה האם מנכ"ל בית"ר - הב' נועם שילה יוכל להנחות את הכינוס, בפה אחד נקבע שכן (מה לעשות ככה זה החוקה של בית"ר), אחריו התקיימה הצבעה נוספת האם כולם חושבים שהאנשים הנמצאים הם מתאימים וגם פה עבר בפה אחד. מיד לאחריו הוצגו המועמדים לנציגות בית"ר ישראל בכינוס העולמי היו 9 מועמדים והיה מקום רק לשישה, בסוף נבחרו ליצג את בית"ר ישראל: שלמה דהן - פעיל במעו"ז אופקים, אשר אפרייט - מ"מ אופקים ורכז דרום, נתי (שכחתי שם משפחה) - מ"מ הותיק ביותר- מ"מ פ"ת, שני (לא יודע שם משפחה) - מ"מ מעלה זהב ואחרון חביב (כאן ההפתעה לבית"רי בית-שמש) אני!!!!! כעיקרון אני הנציג השני קיבלתי רוב של 23/30 מהנציגים רק שלמה דהן (אין קשר משפחתי) עבר אותי עם 26/30... בקיצור - יהיה ס22ה!!! חוץ מזה עברנו מלא פעילויות אידיאולוגיות, מאמר "קיר הברזל" ומאמר "המוסר של קיר הברזל" (זה בא ביחד...), כמו שהזכרתי גם פעילות על למה כן להסכם ז'נבה, וכמובן שהבנו כולנו למה לא! גם על נאום שרון בהרצליה, ולסיום היה דיון על עמדת בית"ר בקשר לגדר ההפרדה (הדבר היחידי בכינוס שלא הגענו להכרעה) בסיום נבחרו 4 נציגים, מותיקי התנועה, אח מהם הוא מנכ"ל בית"ר, השני הוא אני, אחת מקרית ארבע (ליאורה) והאחרון מהרצליה (חחח - שכחתי את שמו, שוב!)... הייתי כותב לכם את עמדת בית"ר לשנה הקרובה אבל זה יהיה ארוך מאוד... כשיגיע אלי הדף המודפס אני אסרוק ואכניס פה לפורום! בקיצור היה ממש כיף, לראות מפקדי מעו"זים עם החניכים שלהם דנים אחד עם השני... דתיים וחילוניים ביחד - וכולם למען מטרה אחת - ארץ ישראל!

MS6

New member
../images/Emo45.gif

נשמע שנהנת.. שני נציגים לאופקים הא? פייי ולחשוב שאנחנו גידלנו אותם בקורס ב'...

למעלה