שבת או ראשון

Angel972

New member
שבת או ראשון ../images/Emo35.gif

אתמול נרדמתי מול ה TV ... בשעה 9:40 לערך ... איך אני זוכר
פשוט מאוד, התחלתי לראות תוכנית בערוץ 2, ולא זכור לי שראיתי יותר מכמה דקות
בסביבות 4 לפנות בוקר התעוררתי בגלל שהבן הקטן בכה, כשחזרתי למיטה שמתי לב שהשעון המעורר שלי כבוי, ביודעי שאני צריך להתעורר בקרוב - פשוט הדלקתי את השעון, ובשעה חמש ועשרה הוא ציפצף כמתוכנן. משכתי עוד כמה דקות ואז עמדתי לקום להתלבש ... באותו הרגע בדיוק זוגתי שתחיה שאלה למעשיי אמרתי שאני קם להתלבש ואז היא שאלה לשם מה עניתי כי כבר 5:15 ואני צריך ללכת לעבודה ... כמובן שברגע זה היא "סידרה" את הימים בראשי, ואמרה לי שהיום יום שבת ושאפשר להמשיך לישון ... איזה כיף לגלות שיש יום חופש ... ועוד יום כזה יפה

mic1511

New member
אני בטוחה שהבוסים שלך היו שמחים

אם היית בא גם בשבת עבד HI-TECH שכמוך... נראה לי שמה שנעשה זה גם נתחיל לארגן טיולי משפחות בשבת... מה דעתכם? ממני מיכל שעוד מעט יוצאים לסיבוב בעיר העתיקה בירושלים, מישהוא רוצה להצטרף?

Angel972

New member
אני חושב שאני צריך לקחת קצת חופש

מהעבודה ... כנראה שבגלל שהראש שלי טרוד ובגלל שאני עובד יותר מידי שעות, אני שוכח שיש דברים אחרים שהם לא עבודה ... (למשל - ימי שבת נפלאים כמו היום
)

ורדה 1

New member
לנו יש היום יום עמוס נתחיל באסף הרופא בביקור יולדת מודיעינית, נמשיך בארוחת צהריים בגבעתיים, אחר-כך לקיסריה לקחת משהו, משם לבת חפר לבקר חברים, ובסוף לפרדסיה למסיבת פרידה מבת אחותי שנוסעת לשליחות בארגנטינה. ובסוף, אם נספיק, ניסע לישפרו לנצל את הדקות האחרונות של המבצעים. אוף, רק מלקרוא את זה נהייתי עייפה...

d a l i a l

New member
ואנחנו יוצאים להתחרדן בשמש...

יום כזה יפה...לוקחים את הג'יפ, את הכלב, את הבעל (לא לפי סדר זה בהכרח...חחח) ויוצאים לתפוס קרחת יער. בילוי נעים לך ורדה ולכל המטיילים.

chili3

New member
../images/Emo178.gif אני גמורה מסוף השבוע הזה../images/Emo70.gif

חזרנו עכשיו מירושלים, שמרנו על הילדים של אחותי (9,6,3). היא לקחה את בעלה לסוף שבוע, לכבוד יום הולדתו. זה היה קשה!!!! הם הצליחו לגמור אותי לגמרה. בנוסף לזה הגוזלית קמה בלילה איזה 20 פעם (מה לעשות? הילדה רגילה למיטה שלה). אני חייבת איזה יום חופש!

chili3

New member
צודקת! אני באמת מרוצה מהג'קט

ג'ינס המדהים שקניתי וגם מהסוודר

dana015

New member
אז בואי נתאם לקראת המפגש הבא...

שלא נגיע עם אותם הבגדים...

yoelth

New member
למה רק יום אחד?

מגיעים לך שלושה - אחד על כל ילד ששמרת עליו....

למעלה