שבתת==>לתמידדד

princess tomi

New member
שבתת==>לתמידדד

גם אני רוצה את הסרטון של פדההה אה ויש לי שאלה ממש ממש חשובהההה מישהו יודע אם 47 סטריט כבר נסגר בשנקין ?כי אני רוצה ללכת מחר..... אני הולכת להשתלט על שנקין..!!! בקשה תענו לי ולא להמציא מי שבאמת יודע .... תודה ביי ביי

עדידי15

New member
אמרו לי שעומדים

לסגור אותו...

fede my life

New member
../images/Emo34.gifפליזזז תעזרו לי! זה דחוף!

טוב.. בבקשה מישהו יודע לתרגם מעברית לספרדית? מי שיודע- אבל טוב טוב.. ולא סתם לכתוב לי! אז.. מי שיודע לתרגם- תתרגמו לי את זה- לפלורנסיה ברטוטי! אני מעריצה גדולה שלך! ואני ממש אוהבת איך שאת משחקת בפלוריסיינטה! השיער שלך מדהים(או יפה)... וגם אני אוהבת איך שאת מתלבשת! אני מכירה המון תמונות שלך.. ואני יודעת עלייך כמעט הכול! ו- אני מישראל! .. אוהבת אותך!.. פליז.. תתרגמו לי!

RoniLiron

New member
../images/Emo23.gif התירגום למי שביקשה..

Para Florencia Barttoti Estoy grande fan de ti y me gusta mucho como que actris en floricienta Tu pello es re Lindo y me gusta como te cambias Conozco muchas fotos de vos y sabe casi todo sobre ti... y estoy de israel. te quiero! נ.ב. אני לא בטוחה שככה כותבים ברטוטי אז תבדקי...

מלי 13

New member
תרגום ../images/Emo26.gif

Para Florencia Bertotti: hola, yo soy de Israel. Te quiero decir que te admiro mucho y me gusta mucho la forma que actuas en Floricienta . Te quiero decir que tu pelo es muy lindo y hermoso. Me gusta mucho la forma que te vestis. tengo muchas fotos tuyas y se muchas cosas sobre ti. Te quiero mucho! שיניתי לך טיפה את הניסוח כדי שיהיה לזה רצף הגיוני..אבל המכתב יצא יפה.. מקווה שעזרתי

למעלה