אביתר777777777777777
New member
גם אני משתין על הגלגל לפעמים...
גם אני משתין על הגלגל לפעמים...כמו שנהגי אוטובוס "משקים" את הגלגלים ?![]()
גם אני משתין על הגלגל לפעמים...כמו שנהגי אוטובוס "משקים" את הגלגלים ?![]()
ומה אתה חושב שאני עושה בתמח"ת כשאני ממתין...גם אני משתין על הגלגל לפעמים...
לא צריך. הוא במילא יישרף כי הוא וולוו.. תחסוךומה אתה חושב שאני עושה בתמח"ת כשאני ממתין...
לקו 370 ? אני לא יכנס לגועל שבקומה 6 ליד השוארמה !
אני טופס לי גלגל אחורי של מטרופולין ועושה בו נקר![]()
אני לא מתאמץ אני פשוט משחרר לחץלא צריך. הוא במילא יישרף כי הוא וולוו.. תחסוך
מעצמך מאמץ מיותר. כל וולוו יגיע יומו בשריפה.
מעולה ! אם תשתין על וולוו, קיים סיכוי שיידלקאני לא מתאמץ אני פשוט משחרר לחץ![]()
עוד יאשימו אותי בגרימת שריפה ברשלנותמעולה ! אם תשתין על וולוו, קיים סיכוי שיידלק
לעולם אין לדעת. לא עשיתי ניסוי כזה על וולוו. חששתי שתפרוץ אש...![]()
![]()
אתה רק מביט על וולוו - הוא עלול להידלק !עוד יאשימו אותי בגרימת שריפה ברשלנות...![]()
בבקשה מי מהמנהלים שרואים את הפוסט הנל נא למחוק![]()
גם אני כשאני מביט על חתיכה אני נדלקאתה רק מביט על וולוו - הוא עלול להידלק !
כך שהשריפה היא טבעית וברורה ואין כאן ענין לרשלנות מצידך !![]()
ולמה למחוק? אתה רוצה למחוק שריפה? חלילה לך ידידי היקר - בוולוו מוחקים את כל האוטובוס כאשר מתרחשת שריפה...במרצדס ומאן בדרך-כלל השריפה הנדירה היא מינורית והרכב חוזר לשרות לאחר שבוע ולפעמים פחות.
אם כך, סע בוולוו....תידלק מהר מאוד...גם אני כשאני מביט על חתיכה אני נדלק...![]()
אני מקווה שהיא נדלקת גם אבל לא תמיד זה קורה![]()
יש לי פתרון לבעיה ...אם כך, סע בוולוו....תידלק מהר מאוד...![]()
ותתחיל עם בנות שנוסעות בוולוו...מהר מאוד הן תהיינה אפר...
נצל את העובדה לפני האפר ועשה מעשה חיובי. אולי היא תקפוץ איתך פתאום למרצדס ושנייכם תינצלו ולא תיצלו...![]()
![]()
פתרון הגיוני וישים לחלוטין !יש לי פתרון לבעיה ...
אני אסע עם מרצדס בקו 446 כאשר הוא יסע בצמוד ל- 369 וולוו
בשל הקרבה אני אדלק אבל לא יתר על המידה , ויחד עם זאת אני אתחיל
עם בנות ב- 369 ושנינו נינצל ולא ניצלה![]()
![]()
כשמתרחשת שריפה בוולוו הנהג קורא שמע ישראלאתה רק מביט על וולוו - הוא עלול להידלק !
כך שהשריפה היא טבעית וברורה ואין כאן ענין לרשלנות מצידך !![]()
ולמה למחוק? אתה רוצה למחוק שריפה? חלילה לך ידידי היקר - בוולוו מוחקים את כל האוטובוס כאשר מתרחשת שריפה...במרצדס ומאן בדרך-כלל השריפה הנדירה היא מינורית והרכב חוזר לשרות לאחר שבוע ולפעמים פחות.
הוא קורא שמע ישראל הרבה לפני שהוא מתחילכשמתרחשת שריפה בוולוו הנהג קורא שמע ישראל![]()
מניח תפילין לפני נסיעה בוולווהוא קורא שמע ישראל הרבה לפני שהוא מתחיל
ת'נסיעה בוולוו...רק אומרים לו שינהג וולוו והוא רץ לכותל...![]()
חבל...גם התפילין יישרפו עם הוולוו...מניח תפילין לפני נסיעה בוולוו![]()
שים לב למכל המים שמחובר לצינור המזגןתגיד: משקים את האדניות?![]()
![]()
![]()
שמתי לב עכשיו. תודה.שים לב למכל המים שמחובר לצינור המזגן![]()
מערכת אקולוגית שלמהשים לב למכל המים שמחובר לצינור המזגן![]()
האמת שאפשר גם לאהוד פשוט את נבחרת ישראלשבתשתיות - A1
שבת שלום, ששת קוראיי הנאמנים.
בפרק הקודם של המדור הועלתה סקירת התקדמות הקמתו של גשר 10, שמשלים את השתלטותו על נוף עמק הארזים. עד לפריצתה של מנהרה 3, הגשר הענק ממקד את מרכז העניין בפרויקט ודוחק בינתיים הצִדה שלבי ביצוע נוספים ב-A1. באדיבות מִנהלת הפרויקט (תודה גדולה, מנהלת יקרה!) הגיעו אליי תמונות עדכניות שצולמו מיתר אתרי העבודה בפרויקט ו...מתברר שדרמות הנדסיות גדולות אמנם נעדרות מהם, אבל הפרויקט מצליח לשמור על עניין גם ב"גארבז' טיים" שנותר עד לפריצתה של מנהרה מס' 3.
מיד נצא לסיור.
את השרשור ותמונת 'המשך המונדיאל' בעיניי הנבחרת האנגלית אני מקדיש למנהלנו היקר, אלן. אלן ידידי: מדוע לאהוד את נבחרת אנגליה כשאפשר לאהוד את נבחרת החלומות של לוזון? אצלנו אין תוצאותאין ציפיות
אין אכזבות![]()
![]()
![]()
תגיד אלן, על מה חשבה נבחרת האי הגשום כשהגיעה לברזיל? שהפעם זה אפשרי?!![]()
![]()
אני מתאר לעצמי שגם המאמן האנגלי אומרהאמת שאפשר גם לאהוד פשוט את נבחרת ישראל![]()
אבל לפחות לישראל יש כדורסל...
מה חשבה הנבחרת? האמת שלא היו ציפיות ממנה הפעם. היא חסרת נסיון בינלאומי וצעירה (ברובה). לדעת רבים היא ממילא שיחקה יותר טוב ממה שציפו ממנה (אולי מבחן התוצאה מראה אחרת).
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.