שבתשלום לכולן...
ת תולעת ספרים בעמ New member 27/8/05 #2 שבת שלום../images/Emo20.gif מה התכנונים לסוף שבוע דרך אגב, אני חדשה...
O ODana New member 27/8/05 #3 שלום חדשה ../images/Emo6.gif השבת הזאת דווקא רגועה, אתמול אפילו לא יצאתי אני לא מאמינה שתכף החופש נגמר, איזו בעסה היום אני הולכת לארוחת צהרים במרינה עם המשפחה שלי ואח"כ בטח נהיה קצת בים... אוף, איזה חום!
שלום חדשה ../images/Emo6.gif השבת הזאת דווקא רגועה, אתמול אפילו לא יצאתי אני לא מאמינה שתכף החופש נגמר, איזו בעסה היום אני הולכת לארוחת צהרים במרינה עם המשפחה שלי ואח"כ בטח נהיה קצת בים... אוף, איזה חום!
ת תולעת ספרים בעמ New member 27/8/05 #4 חי חי חי../images/Emo6.gif אחלה סיום לחופש ודווקא לא כל כך חם בזמן האחרון... מזג האויר הפך להיות די נחמד
חי חי חי../images/Emo6.gif אחלה סיום לחופש ודווקא לא כל כך חם בזמן האחרון... מזג האויר הפך להיות די נחמד
K Kitty Girl 1312 New member 27/8/05 #5 ../images/Emo29.gif הי וברוכית../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif
T tamarushz New member 28/8/05 #6 ברוכה הבאה!!../images/Emo140.gif גם אני תולעת בזמני הפנוי.. וגם כשהוא לא ממש פנוי [כמו בשעור..] ברוכה הבאה! קוראים לי תמר, אני אהיה בת 13 עוד חודשיים.. ספרי קצת על עצמך.. בת כמה את, איך קוראים לך.. תמר
ברוכה הבאה!!../images/Emo140.gif גם אני תולעת בזמני הפנוי.. וגם כשהוא לא ממש פנוי [כמו בשעור..] ברוכה הבאה! קוראים לי תמר, אני אהיה בת 13 עוד חודשיים.. ספרי קצת על עצמך.. בת כמה את, איך קוראים לך.. תמר