שבתי.

שם

New member
שבתי.

חזרתי מחופשתי הנפלאה באיי יוון ואני עדיין מרחף כמעה מלהעמיק בסיפורים אז רק נגרד את פני השטח: רצינה, זיו מורי ורבי היקר, היא תרופה נוראית, שניה בקטלניותה באיזור זה של כדור הארץ רק לאוזו וערק. לעומת זאת הקפדתי לשתות רק יינות מקומיים (מקומיים אני מתכוון שיוצרו באותו האי) והיו כמה שהפתיעו. נזכיר רק את ``אותלו`` מבית keo -הקפריסאי דווקה (כן גם שם עברתי)- שכרגיל הפתיע לטובה בתור יין של 7 ש``ח לבציר 97 ו20 ש``ח לבציר 86 (נכון, נשמע חשוד, אבל עוד לא עליתי על איזו תרמית או בעיה). מה עוד נספר? שכל יום עגנו באי אחר ובערך ב1700, מול השקיעה הנפלאה, פתחנו happy hour לתוך הלילה עם כל מה שמצאנו בסביבה ועם 3 בקבוקי הויסקי ו2 בקבוקי הקוניאק שהבאתי איתי מהדיוטי פרי (כי פחדתי שיהיה רק אוזו לשתות), שהלכו במצעד נפלא עם ערימות sea food בכל צורה אפשרית. זהו. המשך יבוא. נ.ב. זיו! חיפשתי את הודעות העבר ע``מ לבדוק האם סיפרתי כבר על ה``קולרים`` המקובלים באיים וגיליתי שלפורום יש אמנזיה חמורה וכל מורשתינו הנפלאה נעלמה! אני מאיים לחזור בצורה קפדנית ומשעממת על כל הודעותי!

שם דה סיילור מן,

תרשה לי לברך אותך על שובך תוך ניגוב ריר וסינון קללות חרישיות אל תוך שפמי הוירטואלי. נשמע כמו טיול פצצתי ביותר, ובוי`נה, הוא היה גם די ארוך, אה? מה אני אגיד לך, אני מאוד אוהב אניס לסוגיו וגם את רצינה מצאתי מרה ומרעננת כמו שאני אוהב. סוטה? לא נכחיש. יינות יוון, בעיקר הלבנים, ידועים באיכותם וחבל שאין יבואן בארץ שנתן דעתו על כך. וואלה, אולי אני אעשה את זה. למה לא... אני יכול לציין מעל לכל ספק שלא כתבת הודעה על ``קולרים`` מהאיים. כך שההסטוריה לא הייתה עוזרת לך גם אם היית מוצא אותה... ולגבי ההסטוריה, זו תופעה ידועה ולצערי אין לי תשובה טובה מספיק מהקברניטים הטכניים של האתר, אפילו לא לאור איומך המפורש. אני אעדכן בהמשך. ביי

למעלה