שבתי!

חחח מקווה שנהנית המוני המונים!!

{ונחמד לדעת שחזרת ולא חטפו אותך שוטרים אזברג'נים ושאבו ממך בעזרת קריפטונייט שחור סודות מדינה} העולם דורש שינה!

shaiush4

New member
יאא.... ברוכה השבה!!!../images/Emo140.gif

איזה כיף לך! מחכה כבר לסיפורים!!! (היה לי חרא מבחן היום, דרך אגב
)

הנה סיפור שאולי יעודד את רוחך, או לפחות יעלה

גיחוך
באחד הימים עצרנו עם הסירות באיזה כפר והלכנו לישון בכפר סמוך, אז אספנו את כל הציוד הפרטי שלנו והשארנו רק את הסירות והחליפות הצלה והכסדות בסירות ונסענו, כשהגענו למקום שבו אנחנו ישנים גיליתי שהתיק הקטן שלי עם כ-ל הכסף שלי נשאר כנראה בסירות, מיד אמרתי למדריכים והם שלחו אותי יחד עם אחד הנהגים הטורקיים למקום, משהו כמו 5 דקות נסיעה, כשיצאנו היה שמש, מתישהו בדרך התחיל לרדת גשם זלעפות והתחיל לרדת ברד בגודל של כדורי פינג פונג וככה יצאתי אל הבחוץ, בחולצה ומכנסיים קצרים, רצתי אל הסירות לחפש את התיק, שהיה כמובן מונח מעל לכל הציוד וממש מה שנקרא, מתחת לאף. חזרתי ספוגת מים והנהג מתחיל להוציא לי טישו-ים כאילו שזה יעזור לי

כמה תמונות

זה דלמוש, שזה סוג של הכלאה בין אוטובוס לטיולית, בזה נסענו במשך כל השבוע, משהו ביזארי לגמריי

אז ככה,

הראפטינג היה מטורף, ממש כיך אין לי מושג אפילו איך לתאר כמה נהנתי! (בשבוע הקרוב אני מקווה לפתח עוד תמונות ממצלמה נגד מיים שהייתה לי והם בכלל אמורות להיות פצצתיות!) גם הטרק היה קשה אבל שווה! 6 שעות של טיפוס, הטיפוס היה דיי מתון אבל הוא היה לי דיי קשה, ובלילה ירד גשם והיה קר קר, אבל היה לנו אוהלים ושקי שינה אז היה בסדר
אמממ מה עוד לספר?! הטורקים הם עם מטומטם
זהו בערך....

דנטל

New member
רציתי לכתוב

שאם יש משהו ממש אמיץ בעיני בראפטינג זה לבוא עם מצלמה דיגיטלית, אבל אז ציינת את המצלמה נגד מים והרסת לי הכל. מה כבר התורכים עשו?

הייתי בראפטינג גם עם מצלמה נגד מים וגם עם דיג

דיגיטלית, הנגד מים היא חד פעמית, ורציתי שיצאו לי גם תמונות איכותיות (למרות שיצאו לי כמה וכמה תמונות דיי איכותיות בחדפעמית) אז שתיהן באו איתי לראפטינג, את הדיגיטלית פשוט לא הוצאתי באמצע הנפילה :) דבר ראשון הם לא יודעים אנגלית, אפילו לא בשדה תעופה שכאילו אם יש מקום אחד בטורקיה שרצוי שיעו אנגלית זה שם, והם לא. חוצמזה כמעט הלכו עליינו שני נהגי מוניות מכות כי שניהם רצו שניסע איתם. ו.. כמעט חטפו אותנו!!!! טיילנו לנו ברחובות ארזורום (שזו לא כזו עיר תיירותית) ופתאום נצמדו אליינו איזה שני טורקים מספרים לנו שהם סטודנטים באירופה ושהם באו לבקר את המשפחה שלהם, שאלו אותנו מאיפה אנחנו, מה אנחנו עושים ומזמינים אותנו לשתות איתם תה, עכשיו כולם בכל מקום שם מזמינים אותך לשתות איתך תה, בעיקר בעלי חנויות שרוצים שתקנה אצלם, אז אמרנו שסבבה וזה, כי חשבנו אולי הם מאיזה חנות פה ליד, פתאום הם מתחילים לפנות לאיזה סמטה אחורית כזו, ודיי נלחצנו אז אמרנו להם שאין לנו זמן ושאנחנו ממהרים לחזור לאיפה שאנחנו צריכים לחזור, אז הם התחילו להציע לנו לראות שטיחים ועוד כל מניי דברים, אמרנו תודה ושאולי בפעם הבאה

דיטי

New member
הייתי בחיים שלי בתורכיה

אבל באנטליה, ושם הם יודעים אנגלית וגם עברית לא רע. מה שכן - בעלי חנויות ישימו מטבע על הרצפה ולא ישבו בתוך החנות ואת נכנסת לחנות להסתכל על דברים ואז מרימה את המטבע שנדמה לך שמצאת והם מתחילים לצעוק עליך שהמטבע שלהם ומאיימים עליך וממש מפחידים, כך שיש אנשים שמביאים להם כסף בשביל ש"יחוסו" עליהם.

shaiush4

New member
תמונות מדהימות!...

נראה שהיה ממש ממש כיף! וזה איזור ממש יפה... תודה על הסיפור

למעלה