שבתי!!!

kinspirit

New member
שבתי!!! ../images/Emo24.gif

יאהו!!! המחשב שלי סוף סוף חזר אל ביתי החם והאוהב. תודה גדולה לאחי היקר אשר טיפל בו במסירות רבה (מאוד!) בשבועיים האחרונים והבריא אותו מכל מחלות החורף שדבקו בו. התגעגעתי, ובטח יקח לי עוד איזה יום-יומיים להתאפס על כך מה שקרה כאן בפורום ולהגיב להודעות, אז עוד תשמעו ממני בקרוב (וזה לא איום, זאת הבטחה
)

סלמאק

New member
ברוכה השבה... ../images/Emo24.gif ומזל טוב.

ברוך מרפא (מחשבים)חולים. חסרת לנו מאוד, לא יזיק אם תפצי על כך בתגובות לאחור על השרשורים שפספסת...

Nogmor

New member
סליחה, אבל לא נראה לך

שמוגזם כבר אחרי השרשור-פלצת 300 ומשהו שלנו, שכבר נמאס מלענות על שרשורים שמזמן נס ליחם?!
סתם לא. תעני תעני! אה ומה קורה אסנתי? איפה היית ולאן הלכת?! בטח פתאום כשאין מחשב, רואים עולם ויוצאים קצת מהחדר הקטן והחשוך שבו בד"כ מאוכסן המחשב, הא?

סלמאק

New member
על מה אתה מדבר?!

השרשור ההוא - הוא הסיבה שאני רוצה שהיא תגיב לשרשורי עבר... זו הנוסטלגיה... והנסיון להשיב אותו במהרה בימנו

kinspirit

New member
as if...

אילו רק היה לי זמן לצאת לחיים האמיתיים ולהנות מזה קצת בזמן שלא היה לי מחשב, אבל לצערי (או שמחתי, תלוי איך מסתכלים על זה) אני כבר שבוע חמישי בקורס ערב של מקום העבודה החדש שלי. האור בקצה המנהרה הוא שבעוד שלושה ימים זה מסתיים... רק שאז מתחילות המשמרות... הקיצר - גם בלי מחשב אין חיים

kinspirit

New member
תודה רבה לכל המברכים ../images/Emo9.gif

והנה אני מתיישבת לעבודה המעייפת (
) של קריאה לאחור והגבה על הודעות בפורום...

neboris

New member
ברוכה השבה+../images/Emo207.gif

שמחים שחזרת!!! ולחדשות פחות משמחות: קשיים חדשים עוברים על ערוץ 1 ופעם נוספת עולים קולות לסגירתו והפעם מפי השר הממונה על רשות השידור. מקווה מאוד שגם אם הערוץ יעבור שינוי מהותי זה לא יפגע בשידור סדרות.

למעלה