שבתי מן הגלות...!

שבתי מן הגלות...!

ועם 7 ספרי טרי פראצ`ט חדשים! מווהאההאהאהאהאהאאא! ואני רואה שיש לי הרבה חומר להשלים...ודי הרבה אנשים חדשים, אז אם מישהו הוא...אההה...מישהו אחר ששינה את השם, רצוי שאני אדע...ארררמממ....ואני מאד גאה בגרמנים. חזרתי עם מלא מוצרי הארי פוטר, עד כמה שאני שונאת אותם וחולצת סלית`רין! הוריי! בכל מקרה, סיונרה לכולםכם...בררר...חם פה....אדיוס! -ליאת-

red hot

New member
איזה כיף בגרמני נכון אבל

מסוכן לדבר עברית ויש טונה של דברי הארי להסנפה איזה סוף הדרך

דווקא

גם אלה שידעו שאנחנו יהודים היו נורא נחמדים אלינו ובבית נופש שלנו נתנו לנו מתנות ביום ראשון....אין קשר, אני יודעת...עשו גם הצגה עירונית על יהודי אחד-ג`וזף אופנהיימר שהמלך...או הקיסר...או כל איש חשוב בפאה מצחיקה הלווה ממנו כסף ואז לא רצה להחזיר לו, אז תלו אותו...חוצפה...וההצגה היתה מטומטמת...היא כללה ראפ בגרמנית שגם היה תקוע וגם היה מפגר...אני לא אכתוב עוד כי זה יעלה זכרונות...או! הזכרונות! -ליאת-

pomelit

New member
נדמה לי שזו אחת האגדות

היותר אנטישמיות שיש בגרמניה, ושהסרט האנטישמי מתקופת מלחמת העולם השנייה ``היהודי זיס`` בעצם מבוסס על האיש הזה.

לא יודעת

אם הם עשו את ההצגה ממניע אנטישמי...זה כמו לעשות סרטים על השואה או משהו...האנשים שם היו נחמדים ואלה ששיחקו יהודים דיברו שעות עם ההורים שלי...(אני זוכרת את זה...זה היה מעצבן...בררררר....) -ליאת-

red hot

New member
זה לא תמיד ככה בתחרות...

שהשתתפתי בה שם נתקלנו בנורא נחמדים והיו כאלה שאימו לרצוח ופסלו אותם והיה אחד שאמר משהו והבאו לשם משטרה שתשמור על היהודם

red hot

New member
איזה כיף לך חלק כמעט עשו לנו את

המוות אבל יש כאלה מזה נחמדים

שלום!

אני היא פטריה רעילה *מבט רצחני* מספר 1, שמי הוא נטע, והנבטים שלי התחילו לצמוח בשעה עשר בבוקר, ליום שמש ב-25.2.88. אני היא מתרגמת מתחילה, שמתרגמת את שפת העצימיש.

S.Riddle

New member
ל-י-א-ת-י-!-!-!-!-!

מה קורה!??!?!!!??!?! איך היה?!!!!!?!?!?!?!?!?! מה המצב?!?!?!?!?!?!?!!!!?!?!? פיפין רוקס!!!!!!! -לירון-

למעלה