שבתות וחגים

tvguy

New member
שבתות וחגים

את העונה הראשונה לא ממש ראיתי בעונה השניה במסגרת עבודתי נפגשתי עם הבמאי רני בלייר ועם ענת אסולין שהיא המפיקה. קיבלתי מהם בוידאו את כל הפרקים של העונה הראשונה הגעתי הביתה הפעלתי וידאו והייתי מרותק............ לאחר מכן כבר לא הפסדתי אף פרק ואני יכול רק להגיד ש: הם פשוט לא מקבלים את הכבוד הראוי להם זו פשוט סידרה מעולה!!!!! אני לא יודע כמה מכם ישבו ממש לראות ועקבו אחר העלילה ולאלה מכם שלא ממש ראו אני רק אומר ש: הדמויות עמוקות הפסקול מקסים המשחק מדהים החיים אמיתיים הלוקיישנים מוכרים והכל עטוף בעטיפה מתוחכמת אך לא פלצנית להזכיר למי שלא מכיר או שכח אלון אבוטבול הוא גרוש מאתי אנקרי והם ההורים של רומי אבולעפיה היא בעצם זאת שמלמדת אותם להיות ההורים שלה ומנהלת להם את החיים במידת מה ובקסם גדול יעל אבקסיס היא החברה הנוכחית של אלון אבוטבול ומתנהלת בינהם מערכת יחסים מורכבת מאין כמוה, הוא כזה מהורהר ולא ממש אחראי והיא בסך הכל רוצה לחזור הביתה בשלום ( אם אפשר שיהיה שם ילד קטן ומפה פרחונית אז בכלל הכל יהיה מושלם ) אח של אתי אנקרי הוא מסוג האנשים שלא עובדים ויש להם כסף בחור לא אחראי אבל נשמה טובה, ערס כזה אבל קצת חכם ומתוק כרגע יש לו חברה דנית אבל זה עניין זמני ( הם עושים את זה כל לילה וכל הלילה והיא קצת רוצה לתרגל טנטרה ) זה עוד יגמר כי היא לא יהודיה חוץ מזה יש גם את דרור קרן המדהים ( של מי השורה...) שמתגלה כשחקן נהדר שלוקח דמות למקום מדהים מסביב נתקלים בכל מיני דמויות תל אבחיביות מצויות שהמכנה המשותף לכולם הוא: אנחנו זה כל כך מציאותי שבא לפעמים למרוט שערות מומלץ מומלץ מומלץ צפו וספרו איך היה

יניב1

New member
../images/Emo91.gif בהחלט, פשוט סדרה גדולה!

וגיא צודק, היא אכן לא זוכה לכבוד וההערכה שמגיעים לה. לא מזמן ברייטינג פירסמו כתבה גדולה עליה תחת השם "הסדרה הכי טובה בטלוויזיה שאתם לא רואים" - ואין כותרת יותר טובה מזו, למרות שהכותרת הזאת לא הכי מקורית (TV GUIDE פירסמו אותה כבר לא מזמן בנוגע לסדרה טובה אחרת שלא זוכה לכבוד והערכה ONCE AND AGAIN שבארץ נקראית "להתחיל מחדש" וגם כאן הייתי אומר לא זוכה לכבוד המגיע לה). אבל "שבתות וחגים" היא אכן סדרה מעולה. אני התחלתי לראות את העונה הראשונה כשהיא שודרה מדי יום בשידורים חוזרים, ופשוט הוקסמתי. עד כדי כך שכשהחליטו כאן בבית לעבור לYES מחיתי בתוקף, רק בגלל שלא רציתי לאבד את הזכות הזאת לצפות בעונה הבאה (שתתחיל ב15.10 יום שני לא הזה, אלא הבא ב21:15 רק בכבלים!) של הסדרה. נורא חבל לי שב"מסך הזהב" 2001 שעורך פנאי פלוס, לא עלתה "שבתות וחגים" לשלב הגמר. אין לי ספק שאם היא היתה משודרת בערוץ 2 היא היתה זוכה להצלחה הרבה יותר גדולה. כולי תקווה שבעונה השלישית, שבתות וחגים תקבל את הקרדיט המגיע לה. הגיע הזמן!

noa_wo

New member
נכון הסידרה שבתות וחגים

היא סידרה יפה מאוד, עכשיו יש בטלויזיה בערוץ 3 זה שידורים חוזרים

-TaintedLove-

New member
אני מסכימה

סדרה מקסימה. ואם כבר שבתות וחגים - מישהו יודע איך קוראים לשיר פתיחה???

~*~gaL

New member
זה של ברי סחרוף

"ככה זה" או בעצם - "ככה זה (לאהוב אותך)" ואכן, סדרה טובה מאד.

למעלה