שבתות וחגים

tvguy

New member
שבתות וחגים

אני לא יודע מה איתכם ( הצעירים שביננו ) אבל אני מאוד אוהב הסידרה הישראלית הכי אמיתית שיש ( למעט אולי זינזאנה - אבל היא לא ממש מהחיים של רובנו). אין בה את הקיטש של טירונות המלודרמתיות המזויפת של המכון השחקנים מצויינים מיוחד אלון אבוטבול, דרור קרן ויעל אבוקסיס וגם הילדה ( אני לא זוכר איך קוראים לה ) ואתי אנקרי מצויינות. הבמאי נהדר - רני בלייר והוא גם לוקח תפקידי סטטיסט בסידרה שיר הנושא ( ככה זה של ברי הגדול ) מדהים הפסקול מצויין והעלילה - פשוט אנושית ומצויינת - אמיתית להפליא. אני בעד!!!!!!

מסכימה אבל...

גם אני אהבתי את הסדרה היא הייתה באמת אותנטית ומקסימה אבל איך אני יגיד את זה....היא הייתה קצת משעממת כאילו לא היה בה ממש אקשן ותוכן בייחוד בעונה הראשונה בעונה השנייה הם השתפרו קצת אבל עדיין יש מקום לשיפור,אני בהחלט מסכימה שצוות השחקנים ממש אחלה בייחוד אלון אבוטבול,דרור קרן ולילדה קוראים רומי אבועלפיה.

אני דווקא לא כ"כ אוהבת..

כלומר, העלילה לא כ"כ מעניינת, הצילום נוראי- מעייף לעין. היא אכן הרבה יותר טובה מטירונות (את השאר אני לא מכירה), אבל עדין לא סדרה טובה. דבר שמעצבן אותי, גם בסדרות האמריקאיות, זה שהגיל של השחקנים לא תואם את הגיל בסדרה- כלומר, צעירים שמשחקים זקנים, ובני 20 פלוס שמשחקים דמויות של נערים.. בסופו של דבר הגיל של השחקנים יוצא בין 18 ל35 פחות או יותר, כשהגיל של הדמויות הוא בדר"כ הרבה הרבה יותר רחב. אבל.. הלוואי עלי הורים כאלה חתיכים
! הצד הטוב- יעל אבקסיס ודרור קרן בהחלט מצויינים!
.

למעלה