שבשבת

contact100100

New member
שבשבת

יש לי שבשבת עם כפות מרובעות משום מה הפסיקה להסתובב הורדתי אותה מהתורן שאלתי האם יש בתוך השבשבת מיסב וכיצד ניתן להגיע אליו תודה מראש

1שריל

New member
שבשבת בדרך כלל היא יחידת פלסטיק סובבבת

על ציר של סרבו מוטור/סנסור / מנוע וכ"ו כלומר יושבת בד"כ עם אלן קטן מהצד על ציר הרגש ואינה נתמכת ע"י מיסב עצמי - לפחות המקובלות בשוק - הכוח /המשקל/ הלחץ - כולו נופל כאמור על ציר יחידת הריגוש מתחת לכנפיים מרובעות /עגולות - תן צילום או דגם/סוג/איפיון - מה שקיים אצלך - אני מניח שמישהוא כבר ניתקל בתופעה

contact100100

New member
שבשבת

מה אתה ממליץ לעשות ליתר דיוק כאשר מסובבים עם האצבע ונושפים חזק על הכפות היא מסתובבת אבל ברוח היא לא זזה מה המלצתך תודה

danielia1

New member
ראשית פרטים ותמונה מי היצרן.

לאחר הסרת הכפות (כפי שכתבו קודם), יש מיסב?

שבשבת תקועה תיבדוק

תיבדוק יש בדרך מפסק און אוף שעוצר את השבשבת יכול להיות שהוא על אוף וליפני הפירוק של השבשבת אולי יש קצר בדרך כדאי לפרק את היציאות ישר מהשבשבת וליבדוק קצר...

contact100100

New member
שבשבת

לא אין מפסק on/off אני אצלם ואשלח לכאן להמשך הסבר השבשבת היא מתוצרת raymarine תודה לכולם

contact100100

New member
שבשבת

היצרן וסוג השבשבת בלינק המצורף לשאלתך לאחר הורדת הכפות אני לא רואה מיסב http://www.raymarine.com/ProductDetail.aspx?SITE=1&SECTION=2&PAGE=233&PRODUCT=458

danielia1

New member
זה תמונה זה? שען חרש לא רואה .... ../images/Emo13.gif

תמונה מקרוב על הציר בגודל מקסימלי שאתה יכול להוריד לרשת. יש חופשים על הציר?

contact100100

New member
מד רוח

לא אין חופש בציר אני לא מצליח לעלות תמונה טובה יותר משומה

danielia1

New member
אם לא מיסב כדורי , מיסב החלקה.

שמן חלודה לא משחרר את המנגנון? בגלל שאין שם מבוך, המקום נוטה להתלכלך בקלות.

danielia1

New member
אין לי פיתרון כשמגששים באפלה יום שישי בהרצליה

קצת בירה פיצה ונישנושים על היכטות במליונים יעזרו.....או שתיגש למומחה....

contact100100

New member
שבשבת

ובכן עלינו למעלה הורדנו את השבשבת קראנו קצת באינטרנט כיצד לתקן פרקנו את המכלוול השפרצנו wd-40 שמנו קצת בספרי סיליקון ואיזה פלא .... השבשבת עובדת תודה לכל היועצים

למעלה