שבר ברגל

מתוקה 122

New member
שבר ברגל

שלום בחודש נובבר האחרון שברתי את השוק התחתון של הרגל ונישברו 2 עצמות פיביה+טיביה ועברתי 2 ניתוחים ברגל . לפניי שבועיים הייתי בביקורת במרפאות החוץ בבית החולים איכילוב והרופא אמר שהשבר עדיין לא היתחבר לכן מותר לי לידרוך באופן חלקי על הרגל . עד לפניי שבוע לא הוי לי כאבים ברגל ,הכאבים התחילו בשבוע האחרון אני לא ישנה בלילה ובאזור של הכאב אני רואה שהנפיחות ירדה . אני כרגע מאוד מוטרדת שהשבר עדיין לא היתחבר ומהכאבים עצמם ,האם הכאבים אומרים שהרגל מיתרפא ,יש לי ביקורת ב19/2 האם יש סיבה דחופה שאני אקדים את התור? מה עושים במידה והשבר לא היתחבר עד אז ?

שבר

שלום, שבר בחלקה התחתון של השוק מתאחה באיחור יחסית לחלקה העליון של השוק. 3 חודשים לאחר השבר לא נדיר שאין עדיין איחוי. מה שחשוב זה לראות דינאמיקה בצילומים (זאת אומרת התקדמות בהשוואה לצילומים קודמים) ובבדיקה הגופנית. הכאב ברגל עשוי להיות תוצאה של התחלת הדריכה לאחר תקופה ארוכה ללא דריכה אך אין לי דרך לומר ללא בדיקה. מקובל להתחיל דריכה כדי לעודד חיבור עצם. אם הכאבים מתחזקים ואת חוששת תוכלי תמיד לפנות לבדיקה אצל רופא המשפחה/מוקד קופת החולים לפני הביקורת. בברכה,

למעלה