שברתי את יד ימין

שברתי את יד ימין

בחניה של העבודה הרגליים הסתבכו בחוט ונפלתי מזל שהבוס היה לידי - עזר לי לקום נהגתי הביתה ביד אחת ובכיתי כל הדרך אבל הייתי חייבת להוציא את הילדים יש לי "רק" שבוע להיות עם הגבס ואני כבר משתגעת ! יש רגעים שבא לי לשבור אותו

אורזיגל

New member
שיעבור מהר

תתנחמי, לפני שבועיים נקרעה לי רצועה בכף רגל ימין, אחרי שבועיים ללא דריכה+סד גבס, מהיום אני מדדה לעוד 5 שבועות עם מגף אורטופדי והליכון, אי אפשר עוד לדעת מה יהיה אחרי 5 השבועות האלו.

אוי ../images/Emo201.gif

מקווה שהשבוע יעבור במהירות כמעט בלי שתרגישי. אם את צריכה משהו - אני במרחק שיחת טלפון אחת, זוכרת?

mykal

New member
וי וי וי עצוב ולא נעים

אבל אל תקחי קשה, תנצלי את הזמן ללמוד לתת הוראות ושאחרים יבצעו, אך מנסיון גם אחרי שבוע היד עוד לא תהיה ממש כשירה.

תודה בנות חייבת לספר לכם שאני המומה

מיום א ועד היום הבוס שלי - זה שעזר לי לקום לא מתקשר ולא מתעניין הבטיח לי ביום א שידאג לאישור מהעבודה לתאונת עבודה - וכלום דממה התקשרו אלי כמה מהעבודה לשאול מה קרה - וגם משום מה כאילו לא מדברים על זה שזה קרה שם אני קצת המומה

mykal

New member
ספרי איך את?

הראה פרצופו האמיתי, הוא אדיב עזר לך לקום . עכשיו הוא עסוק, יש פחד עמוק--אולי תתבעי את המקום? יותר חשובה הבריאות. יום טוב.

לא מדוייק

קודם כל אני בסדר סה"כ רק המוגבלות של הגבס מפריע לי אבל תודה לאל אין כאבים והבוס שלי - הוא לא הבעלים כך שהוא לא אמור לחשוש חוצמה ממה שהבנתי בכלל ביטוח לאומי משלם לא?

mykal

New member
בטוח לאומי משלם

את ימי העבודה, אבל הוא יכול לחשוש על תביעה חוץ מזה כי זה קרה בחניה שלהם, אולי לא ניקו, או סוג תלונה אחרת, ואם הוא לא הבעלים--אולי לא יודע ששברת יד, אלא היית 'נחום תקום' נפלת וקמת וזהו? אחרת באמת מוזר? אולי חושב שמחובתך לשתף? מוזר. בכל מקרה תהיי בריאה.

למעלה