שברתי את הקרסול

שברתי את הקרסול

עוד לא שמו לי גבס ונמאס לי לראות חברים!
אמפטיה אמפטיה....?

gavrik

New member
מזל טוב

חבר שלי קיבל מלא מלא גימלים בגלל אצבע. אני מניח שאתה בכלל תחגוג.. מזמן לא שיחקתי כדורסל :( גם אין עם הרבה לשחק אז אני בעצמי הופך פדלאה אט אט

gavrik

New member
צודק

היום שיחקתי קצת כדורסל, וגם החלקה על הקרח נפלתי בתנוחות כאלה שלא ידעתי שהגוף שלי מאפשר, הידיים והרגליים שלי... אוי

נמאס לך לראות חברים?!?!

{רק לי יש את ההרגשה שמשה וחוץ מהרגל נפגע?!!} ובקשר לרגל עצמה, יעבור! *פרצוף כועסמופתעמתעב*

De-Panther

New member
אז תראה את זה בערוץ|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אחר ולא בביפ בערוץ 2 משרדים פרקים של זה כל יום שידורים של קשת... בסביבות חצות ככה... חוצמזה יש לך ביפ אז שקט אין לך מה להתלונן זה בנזונה של ערוץ אני רוצה גם

shaiush4

New member
../images/Emo24.gif המון אמפתיה!

ובמקום לראות פרקים חוזרים של "חברים", שיבואו אלייך חברים! זה הרבה יותר מעניין...

shaiush4

New member
../images/Emo10.gif

אני מכירה את ההרגשה של "כולם בצבא". עצה לא שימושית בעליל: להיות לחוץ על השחרור לא יעזור, אלא רק יגרום לשחרור להראות רחוק יותר. ואממ.. מכיוון שאתה לא יכול לצאת להסתובב וכאלה, אז אני בעד טורניר טאקי מטורף
רק למצוא עם מי

De-Panther

New member
אוי כן זה הדבר שהכי|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מבאס בלהיות ג'ובניק חברים שלי כל הזמן סוגרים שבתות ואני גר בחור וככה יוצא שבקושי יוצא לנו לשמור על קשר... וככה יוצא שבגלל העובדה שאני גר בחור והעובדה שאין לי רישיון אני הרבה פעמים סתם תקוע בבית בסופי שבוע... זה מבאס תחת

למעלה