שברי מאמץ...

ר ו ת ו ש

New member
שברי מאמץ...

נראה לי שלא צריך להגיד יותר מזה. רק רוצה לשתף. יש לי כאבים של שברי מאמץ, ביום ראשון הקרוב יש לי בדיקה ואני אדע אם זה זה או לא. רוב הסיכויים שכן. לא רקדתי כבר שלושה שבועות וזה ממש נורא. היו לי המון שבירות בגלל זה. זה כל כך לא אני לא לעשות כלום, לא ללכת לכל מיני מקומות רק בגלל שהפעולה של ההליכה כואבת לי והכי קשה- לא לרקוד. אני לא הראשונה והאחרונה שזה קורה לה, אני אעבור את זה ואחזור לרקוד. ובכל זאת, זה נוראי. לאחרונה התחלתי לרכוב על אופניים ואחרי זה לעשות מתיחות וחוזק, דבר שמאוד מקל. יהיה טוב. הרבה מנוחה, פעילות חלופית ועידודים ואני אתגבר...

Swap Meet

New member
בהצלחה../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif

אני באמת לא מחאלת לאף אחת/אחד שרוקד לסבול משברי מאמץ. העיקר שתעשי את כל הטיפולים שיחלימו אותך ותחזרי למוטב. בהצלחה!

ר ו ת ו ש

New member
תודה :)

מחרתיים בדיקה. גם אני לא מאחלת, אבל זה חלק מזה. וצריך להקריב בשביל המחול...

ר ו ת ו ש

New member
באמת?

מוזמנת לשתף, מעניין לשמוע. ותודה

Only Dance

New member
חח נראה לי יש יותר סיכוי ש...

את מתפלאת שהיו לה שברי מאמץ :)) נראה לי ספורטאים, רקדנים וכל מיני יותר סיכוי שיהיו להם שברי מאמץ מאשר שלא יהיו :)) אז מה נשאר להפתלא? לא :)) הכל יהיה בסדר!!!!!!!!!!! את תעברי את זה כמו גדולה, תעזרי לעצמך וטפלי בזה, בלי שטויות ומשחקים של ילדים קטנים - מנוחה טובה! תרגילים שהרופא ימליץ, להקפיד על הטיפול שהוא יתן לך, רק ככה תחזרי במהרה אל מול המראה וגם לבמה:)) יצא לי חרוז - זה בגלל השעה - אוהבת קאטי

adir2009

New member
יהיה טוב :)

את באמת הפסקת את הפעילות לגמרי? זאת אומרת את לא עושה כלום כלום?! היו לי גם שברי מאמץ בשנה שעברה והרופא אמר לי לא לרקוד חודשיים.. פשוט צחקתי לו בפנים, הלכתי לפזיותרפיסט מומחה לעניני רקדנים בתל אביב והוא אמר שאין מצב שאני לא רוקד חודשיים כי אני יהפוך לפאקינג עגלה ויהיה לי יותר קשה לחזור לרקוד.. אז תבדקי את העניין ! הפתרון הוא לא להפסיק לרקוד. אני המשכתי לרקוד תוך טיפולים ופשוט רוקדים פחות חזק יותר מסמנים פחות קפיצות ובשאר הזמן שאת לא רוקדת פשוט לנוח לנוח לנוח :)

Orpaz312

New member
שאלה

איזה תרגילים יכולים להקל על השברי מאמץ..? אני כבר לפחות שלושה חודשים עם הכאבים האלה \:

Only Dance

New member
לדעתי? רק פיזיזאותפריסט יכול להמליץ -

לך על תרגילים, אף אחת כאן לא מוסמכת מבחינה רפואית והבעיה שלך היא לא התפסות או מתיחות אלא שברי מאמץ - זה מצריך שאורטופד או פיזיאותרפיסט ידריך אותך - גם לי היה מקרה של נקע חוזר והוא הדריך אותי בתרגילים לבית תוספת למה שהיה לי עושה לי במכון שלו. אין ברירה, תחשבי שמישהי תיתן לך ת רגיל והיא תטעה אותך ותעשי לעצמך עוד יורת נזק - לא צוחקים עם דברים כאלה. קאטי

Only Dance

New member
חח בדיוק כמוני...

הוא שואל אותי כל פעם מחדש.."מתי את מפסיקה לרקוד"... אני עונה לו שאין מצב כזה, גם מנוחה של שבוע לא באה בחשבון... צוחקת לוקחת מרשם לאיבופן\אטרופן משפחה דיקלופנק סודיום הולכת לקנות אותה ובאותו יום הולכגת לסטודיו:)) הקטע שאורטופדים רגילים מחפשים איך להשבית אותך... "מנוחה מנוחה".. כשאורטופד ספורט מנסה לעזור לך להמשיך את הפעילות שלך מתוך הבנה שאת לא מתכוונת להפסיק אותה - אז תנסי אורטופד ספורט. קאטי

adir2009

New member
מסכים :)

אם את רוצה (אין לי מושג מאיפה את...) יש בתל אביב במרכז סוזן דלל פזיותרפיסט תותח שקוראים לו דרור רז... הוא עזר לי כלכך באמת... היו לי שברי מאמץ בשתי הרגליים מהברכיים ועד לקרסוליים... כאבי תופת.. אל תזניחי את זה.. ד"א הוא מומחה גם לעניני רקדנים הוא באמת תותח

למעלה