שברים בצלעות

שברים בצלעות

לד"ר אלישע קרסין שלום רב בתאריך 6/8/06 החלקתי ברצפה עשיתי צילום, ובצילום לא נראה כלום מאחר והמשיכו לי כאבים פניתי לרופאת משפחה והיא הפנתה אותי למיפוי עצמות, עשיתי מיפוי עצמות והתגלה לי 3 שברים בצלע 6,7,8 עברו כחודשיים מאז ועדיין יש לי כאבים בנשימה או במאמץ שאני עושה. בדרך כלל אני לא צורכת תרופות אבל מאחר והכאבים בלתי נסבלים אני לוקחת משככי כאבים אופטלגין יש לי מספר שאלות ואודה לך מאוד אם תוכל לענות לי עליהן: 1. כמה זמן אפשר לקחת אופטלגין ובאיזה מינון, מבלי שיגרם לי נזק. 2. האם כתוצאה ממאמץ בבית אני פוגעת באיחוי השברים, ומתי אדע שהשברים התאחו. 3. כמה זמן יכול להמשך הכאב מאחר ואני בדרך כלל עושה הליכות ואני פוחדת להתחיל שמא אגרום לעצמי נזק. אודה לך מאוד אם תענה לי לכל השאלות בתודה רבה שושי גולן

שבר בצלעות

1. אני לא נותן יעוץ תרופתי בפורום, מסיבות מובנות. 2. שברים בצלעות לרוב מתאחים תוך מס' שבועות, ירידה בכאב היא הסימן הכי פשוט. כמובן שניתן לעשות צילום. 3. הכאב יכול להמשך חודשים, לרוב אין בעיה לחזור להליכה למרות הכאב.

תודה רבה לד"ר אלישע קרסין

לד"ר אלישע קרסין ברצוני להודות לך על התשובה המהירה והענינית ששלחת אלי, בדרך כלל אני שולחת וממשיכה לחכות לתגובה שלא מגיע. יישר כח על התשובה ועל המהירות. כן יירבו רופאים נחמדים כמוך. בברכת חג שמח שושי גולן

למעלה