שברולט.....מישו???

Uv Kruvi

New member
שברולט.....מישו???

היי אנשים... לפני כמה זמן שמעתי שצריכים להביא את "שייגעצ" לשברולט... אזזזז....מישו יודע??? כי שייגעצ להקה מספקת ביותר ואני כ"כ מת עליהם!!! (למדתם משו חדש עלי...נכון אתם מאושרים עכשיו!?!?) :)

Absolut May

New member
אפרופו שברולט...

שמעתי גם ש"מוניקה סקס" יבואו מתישהו תבררו... מה הקטע הבטחות וכאלה.. או סתם שמועות??

שייגעץ...

שיגעץ כנראה נגיעו בחופש הגדול וגם שוטי הנבואה וכל מיני זמרים טובים יהיה אפילו לין של היפ הופ כנראה שנמרוד רשף יעלה

Hole In The Sky

New member
כששיגעצ יגיעו תודיעו לנו!!!!

כי אין סיכוי שבעולם שאני אפספס את ההופעה שלהם! (פיספסתי ברוק עצמאות.. זה מספיק )

ועוד על השברולט....

אני בכלל שמעתי שביטלו את כל החוזים של השברולט עם האמנים שהיו צריכים להגיע.... (מוניקה סקס,שייגעצ) בניגוד לזה יש גם שמועה שעוד מעט תהיה הופעה של שייגעצ ומוניקה סקס ביחד וזה יעלה 60 שקל!!!! אז מישהו מוכן לעשות סדר בדברים?!?!!?!

Uv Kruvi

New member
מסכים איתך!!

תודיעו לנו!!! גם אני לא אפספס... חולה עליהם...

Absolut May

New member
יורדים רמה../images/Emo26.gif

מה יש לכם?! איפה המסיבות של פעם?? -פול אנשים -אחלה מוזיקה ערב יום שישי האחרון היה ג-ר-ו-ע..!! המצב טעון לשיפור ידידיי

benny afro

New member
אימות שמועות...

כל השמועות ששמעתם על השברולט בזמן האחרון, הכל שקררררר, תקשיבו, יש מצב שמוניקה יגיעו, ושייגעצ בטוח באים, וגם אינפקציה... הולכות להיות הופעות פיצוץ!!! ועידו צודק, זאת הייתה מסיבה פרטית. מי שרוצה אפשרות להכנס לכל ההופעות בחינם, שישלח לי הודעה שהוא רוצה להתחיל לייחצן, ונגלגל עניינים...

Hole In The Sky

New member
אני רוצה../images/Emo70.gif להיות חצנית של השברולט

אבל נראה לי שאני קצת קטנה

tofy

New member
גם אני רוצה אבל בלי קשר לגיל...קראי

תראי בבי"ס שלנו יש את אילון ושקו כבר אז אין למה שגם אנחנו נהיה..... בכלל מעניין איך אחותך תגיב על זה.... אני זוכרת שהיא היתה יחצנית של אמנזיה בתחילת השנה..... ואם את בכלזאת רוצה דברי עם בני

Hole In The Sky

New member
אני אפרסם בנס ציונה. לכל המאגניבים../images/Emo6.gif

וחוצמזה... אחותי טיפשה!. כן.. היא הייתה יחצנית של אמנזיה יום יומיים.. היא טיפשה וזהו. ועוד משו אנשים, בקשר לשברולט: אני מכריזה! על: מי שיצליח להביא את אחותי (סיגל) לשברולט יקבל מ-ה שהוא ה-כ-י רוצה ב-ע-ו-ל-ם
(אבל משו שאני יכולה להביא לו
)
אז תתחילו לנסות לשכנע אותה.. אני כמעט יותר מבטוחה שלא ילך לכם ותתייאשו באמצע אבל.. שיהיה

Absolut May

New member
הן מתפרקות...

הול, מתפרקות, קראתי, קורטני לאב אמרה. והיא שוקלת על קריירת סולו..

למעלה