שברולט כמשל

mc80

Member
שברולט כמשל

היום יצא פרינט של שברולט מאליבו תחת הכותרת "חליפת העסקים החדשה שלך". לדעתי- מעולה! לא צריך יותר מזה. זה אומר הכל- על קהל היעד, על המכונית, על היתרונות שלה. אומנם לדעתי זו מכונית מכוערת, ואני בכלל גם ככה לא מת על אמריקאיות, אבל הפרינט פשוט מושלם. רואים שהיתה חשיבה אסטרטגית- קונספטואלית- יצירתית טובה. ומה המשל? שלרב, את המכוניות הפחות מגדריות, שהם בד"כ המשפחתיות, נוהגים לפרסם תחת סלוגנים וכותרות משעממות, חסרות טעם, הגדרה ותוכן, בעוד במכוניות המגדריות כגון הסלוניות, המנהלים והג'יפים יש ניצול טוב יותר ומוגדר יותר של המכונית, והתוצאות הפרסומיות עובדות יותר. אז למה במכוניות המשפחתיות תמיד נראה את אותם כיוונים משפחתיים, בנאליים, ריקים מכל תוכן פרסומי חכם ויעיל? למה צריך לפגוש שוב במכונית הכי בטוחה, הכי יפה, הכי מרווחת הכי שקטה...? זה לא מייחד את המכונית, זה לא אומר כלום על המשפחה, זה לא מכוון אותי להבין מה המכונית הזו תתן לי כצרכן/כאבא. הרי כל המכוניות מתהדרות להיות בטוחות, מרווחות וכדו'. אז בגלל שמדובר במשפחה זה מה שהופך אותן למיוחדות? קחו את משל מאליבו ותייסמו להבא כדי שלא נחשוב פעמיים על הקמת משפחה.

yali

New member
בכיף הייתי משבצת אותך במקום

רוגל אלפר, לפחות של הפורום
ובכיף הייתי משבצת את הסלוגן "חליפת העסקים החדשה שלך" לאאודי A6 ואז בהחלט הפרסומת היתה גם יותר סקסית.

mc80

Member
תודה על המינוי

האמת היא כי את כתיבתי התחלתי על בסיס ביקורות בתחומים שונים וגם כיום אני עוד עוסק בהן בין השאר. יש לי הרבה מה להגיד על הרבה מאוד דברים- לטוב ולרב לרע. כשאת נולדת פולניה, זה חלק מהותי ממה שאת כשרונית בו

למעלה