שברולט אתמול...

שברולט אתמול...

היתה מסיבה נחמדה- המסיבה הקודמת היתה הרבה יותר טוב, פשוט היו דיג'יים שונים ופחות טובים הפעם, ששמו הרבה יותר מיינסטרים מעאפן. גם היה הרבה פחות קהל מפעם שעברה אז היה הרבה פחות "וויבים". חוצמזה כרגיל- מוזיקה נחמדה, קטינות, חצי קהל ראפרים וחצי היו סטייליסטים... היה לדעתי אחלה מקרופון פתוח (אם אפשר- תגובות על איך היינו!!!)... לדעתי הבעיה שפשוט יש להם חרא יחצ"ון...

ghost dogg

New member
טוב אז ככה

היה מגעיל ברגע שאני שומע שיר פעמיים בערב אני מתעצבן שם זה קרה משהו כמו 4 פעמים אין קהל מקום אפילו לא חצי מלא היה מיקרופון פתוח חמוד למדיי ופאנדירו נתתי לך כבר את דעתי היה ברייקדאנס יפה (הרבה בזכות ויקטור למי שמכיר)דפקתי את הראש בריצפה אבל שטויות מבחינת איכות אנישם היו הרוב "ראפרים משהו כמו 20 אחוז סטיליסטים אבל כמעט שלא היו בנות וגם אלו שהיו רובם לא נראות הכי טוב בארץ ובקשר ליחצון הבעיה היא שהיחצנים לא מקבלים גרוש הכל בהתנדבות לכן על זה שהם לא מקבלים כסף הייתי אומר יחצון בן זונה. FINAL-FAM 4 ever

D END

New member
איך פאנדירו היה ?

מי שרה שיתן תגובה איך הם היו .... זה חשוב לי !!! ותגיבו ת'אמת לא סתם בגלל שלא נעים לכם זה חשוב לי .. מי שהיה וראה ת'הרכב של פאנדירו שיכתוב תגובה !!!

ghost dogg

New member
הם היו סבבה

היה משהו אחד שאמרתי לפאנדירו לשפר אותו חוץ מזה הייתה הופעה סבבה FINAL-FAM 4 ever

D END

New member
נוו אז תגיד מה !!!

אפילו במסרים אחי זה משהו חשוב לי ... ופאנדירו יודע למה ... יאללה דבר ! וגם ראןגאן אחי שמעתי היית תן תגובה !

D END

New member
מי זה סוטול ?

אנשים תכתבו !!! ופאנדירו זה לטובתך אחי ...

למעלה