שבק ס'

שבק ס'

אחים שלי אני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהביא לי קצת פרטים על הקמתה של הלהקה והשנים הראשונות שלהזה בשביל העבודה שלי בנושא מוזיקה שחורה (אני שואל פה טונה שאלות בזמן האחרון זה בגלל זה, אם לא שמתם לב) אני מאוד אשמח אם תוכלו להביא לי תודה מראש

Stinkin Fish

New member
יש על מיני אתרים אחי.....

מכיר את קורקי? www.corky.net/shabak זה אתר על השב"ק ויש שם את כל מה שתרצה בנוסף אני נותן לך עוד שני קישורים, אחד של חלוצי החלל (חמי ומירו) והשני של שב"ק מיוזיק (מוקי ופילוני) חוץ מזה אתה יכול באתרים ליצור קשר עם האחראים של האתר (אנשים מאד נחמדים..) ושיהיה לך בהצלחה!

double M

New member
אממממ אוקיי....

כל חברי הלהקה המקורית גדלו ביבנה והכירו מילדות. בגיל ההתבגות הם הקימו מספר להקות בשם "זרעי הקודש", FFM שהיוו את הבסיס לשב"ק ס. ההרכב המקורי של שבק ס נראה כך: חמי-זמר מירו-זמר גולאש ק'-זמר מוקי-באסיסט פלומפי-גיטרה פילוני-גיטרה אלברט-תופים הם הקליטו דיסק ראשון בגיל שמונה עשרה-תשעה עשרה, בהפקתו של איצ' אך הדיסק נגנז על ידי חברי הלהקה בגלל חוסר שביעות רצון מהתוצאות. לאחר הגניזה פרש גולאש מהלהקה ומוקי עבר לעמדת הסולן.בשנת 95' הם הקליטו שוב את הדיסק, שחלקו שירים מהדיסק הגנוז וחלקו שירים חדשים והפעם בהפקתו של יוסי פיין. הדיסק לא היה הצלחה אדירה (7,000 עותקים) אך הצמיח כמה להיטים קלאסיים כמו מכופף הבננות ואימפריה. לאחר מסע הופעות די כושל פרשו מהלהקה חמי ומירו ובמקומם הצטרף נמרוד רשף להרכב. ב-97' יצא הדיסק השני של הלהקה, שוב, בהפקתו של יוסי פיין. הדיסק הצליח מאוד בחנויות ומכר כארבעים אלף עותקים ומסע ההופעות שלו נמשך מעל לשנה שבה חרשו שבק ס את כל הארץ. בסוף מסע ההופעות יצא הדיסק הרביעי של שבק ס', דיסק ההופעה בקריות. לאחר סיום סיבוב ההופעות פרש נימי מהלהקה וחמי ומירו חזרו ללהקה. בשנת אלפיים יצא הדיסק כנען אלפיים, הדיסק האחרון של שבק ס....

double M

New member
שכחתי לציין....

אחרי הדיסק הגנוז אלברט פרש וג'יימס החליף אותו על התופים, ואת מוקי על הבאס החליף דווידי, שניהם נשארו עד כנען אלפיים.

למעלה