שבק לפני , שבק אחרי...

CyberP

New member
מדינת משטרה

אם להצטרף לכל הצ'אנטים של הכדורגל שהלכו שם. (איך ניסן קפטה קשור להופעה?) סוגרים את השאלטר. כמה שההדרן היה כמעט אקוסטי, נופל וקם היה פשוט יפה ומרגש.

The Rattlesnake

New member
חבורת הומאים ששמים מוזיקת מסחרה!

הקהל זרם שצעקתי הומו ואז כל הקהל הצטרף לשירתי !

Funky Giraffe

New member
וואלה

זה לא משנה כמה החימום שיביאו לשבק יהיה טוב - ההמתנה לשבק כל כך מורטת עצבים ככה שגם אם פינק פלויד יתאחדו בחימום לשבק כולם יצעקו להם לרדת מהבמה :)

ממש לא במקום זה היה

עמדתי מלמעלה והתביישתי. ככה לזלזל באומנים שהוזמנו לנגן בערב, ועשו את זה בצורה מצויינת? הביזיון הוא של הקהל, ואם אכן אתה התחלת את זה - שלך. נכון, הקהל אומר את דבריו, אבל יש גם דרך. כשאתה תעלה על הבמה ותקבל כאלה אמירות מבזות, תבין למה לא עושים דברים כאלה...

חולוני

New member
בצורה מצוינת? הם סתם עצבנו את הקהל עם חרא של

שירים שאף אחד לא זז בהם. היה צריך לוותר עליהם ולהקדים את המופע של השבק.

comer789

New member
צ'מע

עם כל העצבים וחוסר הסבלנות שהיה שם ביציעים, למי באמת היה כח לרגאיי הזה? תכלס הוא די ג'יי גרוע.וויגר כזה. גם המופע חימום העיקרי של ש"ס לא קיבל יותר מדי אהבה מהקהל, אבל גם בצדק, הוא לא טוב. פלד ואורטגה לעומת זאת, אחלה באמת,הלוואי יצליחו.

זה בדיוק ההבדל בין הפורום הזה ל...

אני אפנה אותך לוידאו הבא, סתם וידאו לא חשוב או משהו כזה, של הוויגר הזה הדי ג'יי הגרוע, מתקלט בג'מייקה יחד עם הסאונד סיסטם מספר אחד בעולם. באמת, סתם לא משהו רציני. קוראים להם סטון לאב, והם הזמינו אותו לנגן איתם מול קהל שלם שכולו שחורים, ותראה את התגובות... עד הפעם הבאה, תעשה שיעורי בית...

Funky Giraffe

New member
הקטע הוא שאתמול איי מאר שיחקו אותה עסוקים

כל הסט ובתכל'ס לא עשו כלום. אפילו לא שמעתי קרוסים בין השירים... מאתיים איש על הבמה, כל אחד עם אוזניות, כל אחד משחק אותה עושה משהו, ואת מה שהם עשו אתמול אפילו ילד בן 5 יכול לבצע. ואני שוב מצטער על הזלזול, אבל זה מה שאני ראיתי.

comer789

New member
לא מעניין אותי מה הוא עשה

איך שהוא נראה אתמול, הוא דיבר לקהל בשפה שהוא לא מבין, נתן משהו לא מעניין ונשמע תלוש. וויגר. לא משנה מה תגיד, הוא לא סיפק ת'סחורה. אבל פסדר חליק מי זוכר אותו בכלל אחרי הופעה כזאת?...

Big L Corleone

New member
בחירה גרועה של סאונד סיסטם

יש רק סאונד סיסטם אחד בארץ שיכול לסחוב מול קהל מגוון וזה רודבוי

Funky Giraffe

New member
הבעיה היא ששבק מיוזיק מנסים לגעת ברגאיי

ושבק ס' בכלל הייתה להקת דיסטורשן וגרוב באופן טוטאלי... רגאיי? רק תגידי לי, ילד ירוק... לא יותר מזה, ולכן איי מאר לא היו קשורים אבל - אני לא מצפה מהם להביא דיג'יי חיצוני כשיש להם הרכב שחתום בלייבל "הבית" שלהם. ולדעתי אלארם\בריינדד באמת היה בא בטוב.

EmGee

New member
לא היה צריך להיות שם סאונדסיסטם

שבקס זה לא להקת ראגאיי.

אין כאן תחרות

לדעתי איי-מאר ורודבוי באותו LEVEL מהבחינה הזו, והקהל היה כל כך חם לראות את שב"ק שלא משנה מה, זה לא היה עושה את העבודה כנראה, וחבל.

comer789

New member
כל התמונות האלה

ולא העלית תמונה של זאתי הכוסית עם הבגדים השחורים? היא הייתה כ"כ שווה אין דברים כאלה.

Funky Giraffe

New member
אגב, חבל שהם הקטינו ראש ולא ניגנו מלא שירים

מכנען 2000. קרטון לילה, נופל וקם, רק תגידי לי , שיר הגנג'ה, מלחמת מיקרופון הזהב, אין כבוד (ושוב כאן שירד בגלל המשטרה) טוב.. כשאני סופר אותם אז בעצם יש ייצוג הולם\= אבל בכל זאת שירים יותר "בשריים " כמו מספר אחד , הנה זה בא מפילים את הפצצה ושוב כאן (שירד שלא באשמתם האמת) היו ממש חסרים!

למעלה