שבע וחמישה

• פותח הנושא taya
  • פורסם בתאריך

Bodom-child

New member
go after the M

מקדונלדס זה סימן לציוויליזציה בעולם שלנו... אני לא מבין מה מוצאים במקדונלדס. כולה חתיכת בשר עם כמה ירקות מעוכים וטונה רוטב שומני של מיונז וקטשופ. ובצד כוס ענקית של המשקה שהורס את השיניים ומלא בצבעי מאכל, הקולה ואיך אפשר לשכוח את הצ´יפס שמלא בשמן גם הוא ומלכלך את הידיים (ואני גם מלכלכך את החולצה עם הקטשופ. פשוט נורא..... אבל אני מכור......

ed547

New member
חחחח... אני תמיד בא רעב..

אבל על האמצע המבורגר בא לי להקיא כבר.. זה משביע מדי..

taya

New member
הסבר :

מקדונלדס זה אוכל איכותי לעניים, זה הטופ של הטופ בשבילי. "מוות למקדונודס" (הסיסמא החדשה), באהמהשנאה הפתאומית שלי לכל מה שקשור לאמריקה. אמריקה זה איכס, אין להם חלב 3%, רק 2%, אני לא מצליחה לשתות קפה אפילו (מגעיל !), והם מחייכים בלי סיבה. אני עשירה ? לאדם רגיל הלימודים כאן בטח ממש ממש קשים, בשבילי זה בסדר ככה - מפעילים את המוח, אבל לא יותר מדיי. בנים שווים על הכוונת ? יש ויש, אבל זה לפורום אחר :). אל תעברו לארצות הברית, אם כולם יעברו - איפה זה ישאיר את ישראל ? נו באמץ, תגלו קצת פטריוטיזם. (אני חולה בזה, אני כל כך פטריוטית, כמעט קניתי דגל ישראל ענק (בממש הרבה כסף), לתלות מהחלון). מוות למקדונלדס.

אפשר לשאול......

איפה את בדיוק?? האם יכול להיות שאת בבוסטון/ברוקליין/קיימברידג´/כל דבר אחר בסביבה???

taya

New member
ברוקליין.

הפרוזה הזה עדיין קיים ? מה עוד הפסדתי ?

אאאאאאאהההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אחותי!! איזה כיף לך!!!
גרתי שם לפני.. מממ...4 שנים! וואי.. איזה כיף.. המקום שורץ ישראלים.. ובי"ס נחמד.. יוווו... אני
במקום הזה! תהני|1|

silentmoon

New member
TAYA

לא הבנתי שום דבר מההודעה שלך הכל היה לא קשור אחד לשני... בית ספר מסריח? -תתמודדי או שתנשרי..מה לעשות את אומרת שיט ובולשיט?- שהם עכשיו יתמודדו! למי אכפת מהם..שיסתכלו עלייך שיצלמו שיפרסמו... האוכל יקר? -למה שלא תביא מהביית...רעיון טוב לא? קורן? - מחתרתי אולי בתוך הרקטום...תשאלי את הסולן של קורן הוא מבין ברקטומים.(שחורים ובעליי גילוי רעריות..) דיסקמן? -תכנעי! תשמעי לי בהצלחה ואגב- כל זיין קטן ששומע קורן ואומר לך שהמוזיקה שלך מסריחה, אל תהססי ותורידו לא אחת... אני איתך! (אנשים כבר הגזימו...)

למעלה