שבעה שרים?!

מישקולץ

New member
כי זה בנשמת אפך להתווכח בפורומים

מצד אחד כתבת בפורום קדימה ,שתפקיד שר ביטחון הוא שווה ערך לתפקיד חברתי. ומצד שני אתה תוקף את העבודה על מספר השרים שהיא קיבלה. אז מה אתה רוצה בעצם? יאללהה גם אני פורש לילה טוב ושבוע טוב לך

מוגזם ביותר!!!

גג, גג 20 שרים. חוץ מזה למה צריך קואליציה של 80 ח"כים?, זה הכיוון לא? כדי שיהיו יותר דרישות סקטוריאליות? מה רע בקדימה+עבודה+ישראל ביתינו+גמלאים בלי סחטנות חרדית, בלי קיצונית שמאלניות ומפלגות אנטי ציוניות פלשתינאיות, ובלי מפלגות עם אידיאולגיה שלא סגורה על עצמה (ליכוד) ומפלגות "אף שעל" של הימין הקיצוני. כניסה חרדית מותנית במו"מ שיביל להשתלבות אמיתית בחברה הישראלית ולא רק קבלת כספים סקטוריאלית. ועוד רוצים כלכלה חברתית...על דוגמא אישית שמעו?, בזבזנות לא הולכת עם הפניית כספים לאן וכמה שצריך.

סלוניק

New member
תשובה.

אין ברירה אלא להכניס את החרדים היות ובהתקף המגלומניות של "ממשלת אחדות-חברתית" הקרב על הפנייה לנשיא להרכבת הממשלה חייב את שתי המפלגות לכרכר סביב החרדים ולחשוף את כל הקלפים עוד לפני המו"מ. אני מקווה שעכשיו כבר מבינים את גודל הנזק שהפנטזיה הזו גרמה.

מישקולץ

New member
אבל למה אתם בוכים פה יש פורום קדימה

אולמרט ירכיב את הממשלה לא פרץ,והוא גם קובע כמה שרים יהיו ומי יהיה בקואליציה. אז אם אתם רוצים להתמרמר יש לכם כתובת פורום קדימה

מישקולץ

New member
רק אולמרט קובע כמה!! הוא יכול היה

לדרוש גם 30 תיקים זה לא משנה כלל.בסוף אולמרט הוא זה שקובע את גודל הקואליציה ומספר השרים. קפיש!!

אשרת

New member
מפלגת העבודה יכלה לדרוש גם פחות

ומשום שמפלגת העבודה עתידה להיות חברה בקואוליציה, אז גם הפורום הזה הוא כתובת נאותה לתלונות

מישקולץ

New member
ההפך הוא היא צריכה לבקש כמה שיותר

כדאי למלא עד כמה שניתן את הבטחותיה לבוחר. זה לא מעניינה של מפלגת העבודה איזה תיק יקבל רייכמן או ליברמן ,או כמב סגני שרים יהיו וכמה שרים בלי תיק ישבו בממשלה. זהו תפקידו של אולמרט הוא צריך לשמור על העוגה ולדעת איך לחלק אותה. מהבחינה של מפלגת העבודה עמיר פרץ השיג השגים טובים שכר המינימום יעלה ל 1000$ ,יהיה חוק פנסיה לכולם,וחוק עובדי כוח אדם אז מהבחינה של כמה תיקים חולקו וכמה שרים יהיו יש רק כתובת אחת. והיא מפלגת קדימה.

אשרת

New member
אז זהו.

שפה אתה קצת טועה. כאשר מפלגת העבודה מנסה להצטייר כמפלגה חברתית, היא צריכה לחשוב קצת , לא הרבה, רק קצת על כמות השרים שיהיו בממשלה. קשה לי להמאין, שפרץ באמת חשב, שאולמרט יאפשר שלמפלגת העבודה יהיו הכי הרבה שרים
הדרישה הזאת ל-7 תיקים+ שר ללא תיק (לא חושב שזה קצת בזבוז של כסף?) זה דבר שהוא קצת סותר את התדמית חהברתית. וזה שקדימה @#%@#% - זה לא חדש.

מישקולץ

New member
אז זהו

שפה את גם טועה. שכן אם לא יהיו להם כמה שיותר שרים הם לא יוכלו למלא אחר ההתחייבויות החברתיות. כמה שיותר שרים =יותר כוח=מימוש הבטחות לבוחר. כבר עתה ניתן לראות את ההשגים של פרץ בנושאי שכר המינימום שיעלה ל 1000$ חוק הפנסיה לכולם. וכו'... אז לבנתיים הוא לא סותר את התדמית החברתית. את השיטה לא המציא עמיר פרץ ,וכדאי שמפלגה תשיג את היעדים שלה היא צריכה כמה שיותר כוח=כמה שיותר שרים. אבל אני אשאל שאלה,נניח ושינוי הייתה שומרת על כוחה גם בכנסת הנוכחית ונשארת עם 16 ח"כ לא היית רוצה שהמפלגה שלך תקבל כמה שיותר תפקידי שרים ותממש עד כמה שניתן את הבטחותיה לבוחר. אז בבקשה אל תתחסדי

מישקולץ

New member
איפה אתה רואה שהפנתי חצים כלפי

מפלגת שינוי? נכון מפלגת שינוי היא לא הנושא פה כמו שמפלגת העבודה היא לא הנושא , הנושא הוא אולמרט פנה אליו או יותר נכון פנה לפורום קדימה

הנושא הוא גודל הממשלה, שמפלגת

העבודה, אמורה להיות שותפה בכירה בה, וגודלה יהיה לא מעט (ואולי בעיקר) בגלל דרישותיה של מפלגת העבודה.

מישקולץ

New member
תקרא כמה שורות מעל הסברתי את הנושא

טוב מאוד לאשרת,אין צורך לחזור על כך שוב בפני כול ממורמר

אשרת

New member
אז זהו...

שאני לא טענתי שאת השיטה פרץ המציא. אני רק אמרתי שמפלגת העבודה אשר מתיימרת להיות מפלגה חברתית, צריכה לחשוב מאיפה כל הכסף לכל התיקים יגיע בדיוק.
אתה יודע, משהו אחד בא על חשבון משהו אחר. שכר השרים הנוספים יבוא על חשבון הפנסיה לכולם. יבוא על חשבון דרישות אגו"י ומפלגות אחרות. אנא, אל תתחסד בבקשה.

מה הבעיה? הם יבואו על חשבון 40%

מתקציב המדינה בהם מחזיקים משרד הבטחון של פרץ ומשרד החינוך של יולי תמיר.

מישקולץ

New member
אתם צודקים העבודה קיבלה כוח ומהכוח

הזה הם יביאו את השינויים החברתיים הדרושים. אל תדאגו עמיר פרץ לא טיפש (כמו שלעגתם לו) הוא הצליח עד עכשיו יפה מאוד , ובזכות מה שהוא קיבל הוא יביא לשינוי הנסיון הראה במהלך השנים ששרי הבטחון שהיו אזרחים היו שרי הבטחון הטובים ביותר. ובקשר לחינוך עדיפ יולי תמיר על פני לבנת החבלה שהרסה את המשרד ואת חינוך ילדינו.

אתה טענת שאני לעגתי לעמיר פרץ - האם

אתה יכול להביא קישור אחד להודעה, בה אני לעגתי לעמיר פרץ?

למעלה