שבעה ימים-

fan of Gary

New member
שבעה ימים-

באמת הפרק האחרון שצילמו היה ששהוא עם החבר של פרקר (שנשמע כמו אלן ריקמן אמריקאי. היה להם ממש את אותו קול עמוק מוזר), ועם "מיס לוסי" ועם השאקאזו שלה...??? סקר קטן, מה היה הפרק האהוב על האנשים פה בשבעה ימים? עלי: או הפרק עם הרוח הזאת הפרקר הביא איתו, או הפרק שבו כל האנשים מתחלפים-אוסלו נהיה נרציני, דונובן נהיה מגעיל, טלמג' נהיה רשע ורמזי הוא החבר הכי טוב של פרקר... מישהו פה אוהב "ווקר"? אם כן, בבקשה תגידו לי מה לאזעזל אפשר לאהוב בסדרה הדפוקה הזאת?????

אני הכי אהבתי את הפרקים

עים בועות הזמן שרואים את פרקר בסוף יושב בכיסא החשמלי הפרק עם המימד הרביעי והפרק עם המיפלצת שפרקר שיחר בטעות מהחלל

DoctorSatan

New member
הפרקים שהכי אהבתי בשבעה ימים

הפרק עם הכפילה של אולגה,הפסיכופטית הזו (את שני הפרקים שהיא הייתה בהם). את הפרק שפרנק חוזר אחורה בזמן ונקבר בתוך האדמה. את הפרק שהוא הוזה ומתחיל באמצע המשימה שלו לחשוב שהוא בסומליה ואת הפרק עם המטורף הזה שהיה הכרונונאוט הראשון ונעשה משוגע. אהבתי גם את הפרק שבו פרנק נלחם באח של הטרוריסט מהפרק הראשון ובסוף הקרב הוא תופס אותו ואומר לו:"תמסור ד"ש לאח שלך" ואז שובר לו את המפרקת.

DoctorSatan

New member
ודרך אגב

נראה לי שהפרק האחרון שצילמו היה זה שהרוסים בונים מכונת זמן בעצמם ונעזרים בשביל זה באולגה ובסוף הפרק החבר הזקן של אולגה מת

Linkey-Whinkey

New member
יש לי, אגב, שאלה בקשר לשבעה ימים

היה פרק אחד, ואגב אין לי מושג מתי, כי אני לא ממש רואה את הסידרה, אבל את הפרק הזה דווקא ראיתי, ושם פארקר חוזר בזמן כדי להציל את הבוס שלו הזה, או מי שהוא לא יהיה, ואז יש כמה גיהוקים בזמן, ואז רואים את פארקר יושב מול עצמו ושותה שמפניה, ואומר לעצמו שהוא בעצם הזה את הכל, ואולי הוא יושב בטיפול בהלם אפילו ברגע זה... אז מה נסגר עם הסיפור הזה בעצם?

LadyLuvJess

New member
זה ככה..

הוא היה אמור להציל את טאלמאג' (הבוס הגדול...) זאת יעני הייתה המשימה שלו... אבל היו לו את הגיהוקי זמן שכל פעם זה חזר אחורה עד שהוא הצליח לעשות את זה טוב ולבסוף זה נפסק.. אז היה קטע שהוא כאילו דיבר עם הצד השני שלו- צד רע או צד משוגע משו בסגנון כאילו.. והוא אמר לו שאולי הוא סתם מדמיין את זה.. כי הוא הרי משוגע כעקרון (יצא מבית משוגעים...) אז אולי הוא סתם בגלל השגעון שלו דמיין את כל זה ויכול להיות שבזמן שהוא חולם את זה הוא בכלל נמצא בטיפול חשמלי... מקווה שעזרתי כי גם לי זה לא ממש ממש מובן אבל זה מה שהבנתי בכול אופן... הפרקים שאני אהבתי חוץ ממה שאמרתם.. היו הפרק שפרנק מת חלקית ואמור להציל את עצמו... הפרק שפרנק היה אמור להציל את המתאגרף שקסטרו גידל ובסוף התברר שקסטרו הרג את אבא שלו... הפרק עם הצוללת.. הפרק שהבן של פרקר מת בגן שלו ואז פרנק צריך להציל אותו ואשתו לשעבר לא מאמינה לו... הפרק עם הילדה עם הכוחות העל טבעיים ולא זוכרת מה עוד...

למעלה