שבי

• פותח הנושא ELY
  • פורסם בתאריך

ELY

New member
שבי

מה האתר שלך? ויש לי כאן אי סי, חבל שאתה לא יכול לשוחח איתי האי סי באמת עושה בעיות?

ELY

New member
ושאלה..

זוכר עשית לי פעם מפה וכולל את מה שאומר עלי שנולדתי ביום שישי? ודייקת בול!! (שאמרת שיש לי גם נקודת חן בברך הייתי בהלם, באמת יש לי) אחותי נולדה ביום רביעי בשעה 5:00 בבוקר בבלגיה מה השליט של יום זה? מה זה אומר עליה? תודה רבההההההה

בקשר לנקודת החן...

ובכן, לא אמרתי לאו דווקא בברך - אמרתי בלחיים, בסנטר או בברך, ואמרתי שזה יכול להיות גם גומה... אבל אמרתי את זה בגלל המאזניים שמודגש אצלך... זה טיפוסי לבני המאזניים, במיוחד אצל אלו שזה המזל העולה שלהם... אבל לא אמרתי שזה מחייב - מה שכן, אם אכן פגשת מישהו בעל נקודות חן/גומות במקומות אלו - תהיי בטוחה שזו מתנה מנוגה, שליטת המאזניים שטח הם מזל השמש או העולה שלו. ולאחותך, על יום רביעי שולט מרקורי, שליט תאומים, וזהו מזל היום שלה. גם לכל שעה משעות היממה ישנו שליט שעה. לפי הקבלה, ביום רביעי בחמש בבוקר שלט גם כן מרקורי! ישנה שיטה נוספת שמחשבת את מזל השעה (כוכב השעה), אבל בשביל זה צריך תאריך לידה (לפחות חודש לידה). ישנה תורה קבלית שלמה שמתעסקת רק עם מזל היום, מזל השעה ומזל החודש - והקומבינציה של כולם. לפעמים תוהים איך אדם ממזל דגים קם על חברו והורגו... המענה הוא כמובן שמזל השעה, שוודאי ממאדים, גבר על מזל החודש. כמובן שאחותך מקבלת דגש של מזל תאומים (הכל נשאר במשפחה..
). זה אומר שהיא תקשורתית, אוהבת תנועה וניידות, בעלת חוש הומור, רכלנית ואינטילגנטית. שלך, שבי :cool:

ELY

New member
התאריך שלה

19/4/82 ובאתר שלך בחרתי ממש בטעות בסקר אם זה "האתר של ויוה" אני מתכוונת להגיד שהאתר שלך פצצות ושיחקת אותה!

נסלח לך על הטעות ../images/Emo8.gif ולאחותך...

התיאוריה השנייה גורסת ששלט על השעה שבתאי - מה שקצת מדכא את התאומים ומוסיף חוש אחריות, רצינות וסבלנות - ללא פחד מעבודה קשה. בגלל ששני הכוכבים שונים באופיים, ייתכנו לחילופין שני צורות התנהגות שונות... שבי :cool:

למעלה