שבי שני דברים!!

אלדר

New member
שבי שני דברים!!

אחד בקשר לשמש במעלה האחרונה של תאומים ואהבה כמעט וודעית לשמש בדלי מעלה שניה! זה לא נכון!! לפחות לגבי! אני מעלה אחרונה של תאומים (29) ואני מאוהב במקרה בגדיה שהשמש שלה גם בסוף המזל! (בערך) אמרו לי שזה בגלל שהשמש שלה בסוף בית 5 אצלי המפה או אצלה...(אותו בית!) וזה ממגנט אליה אנשים אם שמש בסוף בית 10 ועל סף בית 11 וזה ממש אני! איזה צירוף מקרים שבי שזה לא הכל! זה גם עוד קשר מגלגול קודם! אנחנו האינו בגלגול הקודם ואין לי מושג מה היא איתה לגבי! אז יש עוד דברים! עד כמה שזה נשמע פיוטי אנחנו מחוברים במחשבה! או בערך! עושים הרבה מאוד דברים ביחד או באותו זמן בלי להיות מודעים! נמשכים אחד לשניה!! ועוד... זה לא משנה! אנחנו לא נשמות תואמות אני חושב!!! (וזה בקשר למה שאמרת בדף הקודם לנשמות תואמות!) שבי יאיר די מאוד טועה לגבי!!! יאיר עד עכשיו אמר שזה לא משנה המפה שלך ואהבה וזה תלוי אם אתה ואהב את השני! אצלי זה שונה ואין לי מושג עכשיו אם יאיר טעה!! או צדק!! אני מסוף ו` חושב עליה בתת מודע! (למען האמת אני עדיין זוכר את אותו היום שזה קרה ותפנית הזו..) שנתיים התכחשתי לזה בתת מודע! עד לרגע שזה פרץ החוצה!! אי אפשר לשלוט בזה! וזה מחייב אותי אליה! גם שניסיתי ליצור מערכת יחסים אחרת! אם מישהי שזה היה מצליח אם אותה `אחת` לא איתה !! זה לא הצליח! אני לא יכול לעשות מערכת אחרת! רק איתה!! ומאז 4 שנים כבר! אני תמיד חושב למה אני ממשיך לחשוב עליה! ולאהוב אותה! למה זה קורה בכלל! זה מה שאני חושב כל הזמן אם השכל שלי אבל זה לא עוזר הבעיה היא לא בראש! זה משהו שונה! אני מנסה לברוח מזה אבל זה יותר מהיר מימני! אין דרך אחרת! היא צריכה להיות שלי! וזה שהיא גדיה נותן לה את ההתנגדות! היא יותר חסינה לזה מימני! זה מש כמו עכביש וזבוב! אני אף פעם לא חשבתי שאני התאהב במישהי על שאני יעבור את גיל העשרים! עפתי קדימה וקדימה בלי לחשוש! עד שהיה מאוחר מידי וראיתי את הקורים רק כשהאיתי לכוד! אבל לאיזה רשת הגעתי? אני חושב שזה רשת של שני עכבישים שונים אבל חברים! (מי שמבין את הכוונה טוב לו) אני לא מנסה להשתחרר מהקורים האלה! אלה להפריד אותם לשני רשתות שונות ולהכנס לאחת מהם! (זה ברור לאיזו) מה שחשוב הוא איפה העכביש? למה הוא לא הגיע עדיין! ומה שעוד יותר חשוב הוא שאני לא מצליח להפריד את הקורים! (כאילו דהה זבוב לא יצליח אף פעם בלי עזרה!) אז שבי מי אתה חושב שצודק?? יאיר או אני? אני אומר שזה לא קשרו ישירות לסימן שמש אבל לא תמיד! יאיר אומר שזה לא חשוב זה תלוי מה הרגש!! שני ה אלה לא נכונים! אני טועה כי זה כן קשור! למי שיש רק חוסר התאמה אם המפה של האחר לא יצליח בקשר! אין קשר שהוא בנוי רק על הסקס או על דבר אחד! כמו על המקום עבודה! או הכסף! זה צריך להיות מערכת יחסים ולא מערך יחסים! סים לב! למה יאיר צודק? אצלי זה אחר! אני די שנאתי אותה אז... ואל שינא אי אפשר לבנות יחסים! אבל הרגש שלי שונה מהמחשבה! לפני חצי שנה הייתי איתה ביחסים נהדרים אבל אז היא לא ידעה מה אני מרגיש!! הבעיה כפי שיאיר אומר זה תלוי מה מרגישים כלפיו! מה באמת אני מרגיש? בבקשה תענה בהקדם שבי!!! תודה מראש... אור ואהבה לך שבי... שלך tksr

למעלה