שבי היקר.גש הלום.

מכשפה

New member
שבי היקר.גש הלום.

הייתי רוצה לקבל התיחסותך למה שניקי שאלה, לתשובתי, ולשאלותי. אם יש לך סבלנות, זה נמצא בעמוד 6, לניקי.( יופי ששאלותיי סיקרנו גם אותך..ו niky)ועוד דבר. שאלה- איך אני עושה לי מפה של היום? הצלחתי להוריד את אסטרולוג, וגם את אסטרודיינט. תודה.

מכשפה

New member
שבי, ועוד דבר.

האם קראת את כל התגובות שלי בעמוד 6? כי לא ממש ראיתי שהתייחסת. אז מה אתה אומר? מקווה שאני לא מנדנדת לך. אני גם ארצה ממך וממירי הסבר קצרצר על נושא המעברים והקידומים, למרות שיש לי בספר. ושוב- איך אני עושה לי מפה של היום? תודה רבה!!!

ואני חשבתי שאסטרודיינט זה אתר...

אבל האם זו גם תוכנה? ואם כן, אז איך מורידים אותה? לגבי התייחסות למה שכתבת - הבטחתי להתייחס - ועל כן אקיים... רק מחר ומחרתיים אני די עסוק... אבל ביום רביעי אני אתפנה אלייך בכיף, פשוט חשוב לי להקדיש את מלוא תשומת הלב :) וכך גם אעשה לגבי שאלותיה של ניקי שכבר עיינתי בהם... ושוב, איך מורידים את אסטרודיינט?! שבי :cool:

gil f

New member
אשמח גם אני להתעדכן על התוכנה

של אסטרודיאנסט. האם יש שם חידוש שחמק ממני? אם אכן הם מספקים להורדה תוכנה שונה מאסטרולוג אשמח לבשר זאת גם בקהילת האסטרולוגיה של IOL. אגב, בשאלות של פרשנות לא התערב במלאכת הקודש של המאסטרו ושליחיו... אבל בענינים טכניים אשמח לעזור כאן. גיל מנהל קהילת האסטרולוגיה של IOL

מכשפה

New member
שבי, אתה צוחק עלי....

אסטרודיינט זה אתר, ויש בו אפשרות להוריד מפה לפי נתונים שאתה מזין. ויש להם גם את תוכנת אסטרולוג. זה אתר טוב לדעתי. ולגבי ההתייחסות- טליה כבר הרגילה אותי להיות סבלנית, אז יש לי זמן, הכל בסדר, קח לך את הימים....הבנתי שאתה עסוק, שתצליח בכל עיסוקיך, ולהתראות כאן. כאשר תגיב- תוכל לשלוח לי רמז קטן לאימייל ואני אכנס לכאן.

למעלה