שביתת תלמידים

salingre

New member
שביתת תלמידים

ההודעה הועברה אליי.. אני לא מנכ"ל האגודה למען התלמיד... אבל לפי מה שהיבנתי משיחה איתו באי סי זאת אגודה חדשה למדי בתאריך ה 1.10.05 תארך שביתת תלמידים עקב התלבושת האחידה אשר היתקבלה כמעת בכל בתי הספר כל התלמידים מתבקשים לשבות (בתי ספר טכנולוגים ועיוניים כאחד) נא להעביר לכל הרשימה בברכה מנכ"ל "אגודה למען התלמיד" שאלות יתקבלו בברכה באי מייל : [email protected] הכוונה להעביר לכל רשימת האיי סי/מסנגר

אני דווקא בעד תלבושת אחידה

הפערים החברתיים במדינה שלנו והמצב הכלכלי הקשה אני חושב שתלבושת יכולה לטשטש ואפליו במעט את הבדלי המעמדות חוץ מזה שזה מאחד ומייחד את ביתי הספר מבתי ספר שונים לכן השביתה הזאת היא מיותרת!! כאשר כולם יהיו מיליונרים כאן בכארץ אנשים יוכלו לבוא בלי תלבושת!!(בציניות כמובן למי שלא הבין)

wizibusy

New member
לא קיבלנו פנייה מכזו אגודה.

והסיבות לטעמי לא מפורטות כראוי. אני אשמח לדון בעניין במקרה והאחראי על ההתארגנות הזו יפנה אלי. ורק בשביל ההערה הכללית - שביתה זה אמצעי אחרון, לא כלי לכול מאבק.

Recluse Warrior

New member
מסכים, ומחזק.

אני מסכים עם התגובות של ים וגיא. לי אישית התלבושת אפילו מקצצת בזמן ההתארגנות לבית-הספר. בכל מקרה, בלי להתיחס לדעה הפרטית שלי בנושא - חשוב שתפרטו ותסבירו במדיוק מה המניעים של האגודה לביטול התלבושת. יום טוב, מיכאל.

למעלה