שביתת הנקה

josie1986

New member
שביתת הנקה

היי לכולן,
הבן שלי בן 3.5 חודשים, יונק מלא מרגע שהגיח לאויר העולם. עולה במשקל יפה.
החל מהיום נמצא בשביתת הנקה, ככל הנראה על רקע של צינון.
מהשעה 6 בבוקר, הוא לא הסכים לינוק עד השעה 11, וגם אז הסכים לינוק רק מצד אחד. היינו מחוץ לבית באותו זמן. בהמשך הצעתי לו עוד מספר פעמים והוא סירב עד כדי בכי וצרחות כשרק העברתי אותו לתנוחת הנקה.
בשעה 16 עשינו עור לעור ובתחילה היה רגוע ונינוח אך לאחר כ-15 דקות שוב החל להיות לא נינוח ולבכות. בשלב זה נתנו לו בקבוק כי עבר המון זמן מאז שאכל והוא פשוט לא רצה לינוק. הוא גמע בשקיקה את המנה ששאבתי לו.
לאחר שרחצתי אותו נכנסנו למיטה עור לעור בחדר חשוך. הוא היה מאוד לא רגוע, לא הסכים להתרפק ולהניח ראש וגם לא חיפש את השד. בשלב מסוים החל לצרוח. הוא שוב קיבל בקבוק וגמע אותו.
בעלי מקפיד על האכלה תומכת הנקה.
יש לציין שלא מקבל בקבוקים בשוטף, אלא אם אני חייבת לצאת מהבית ולא יכולה לקחת אותו איתי. עד היום קיבל 3 בקבוקים בסה״כ...

כאמור, ניסיתי עור לעור, הנקה כשהוא במאונך ואני בחצי שכיבה. הוא אפילו לא מחפש את השד.
אני מאוד מאוד מתוסכלת ועצובה.
אשמח לטיפים איך להתגבר על המצב.
כמובן שבמקביל מטפלת בצינון באמצעות טיפות מי מלח.

תודה.

michal@gal

Active member
מנהל
לא להתייאש

תמשיכו כמו שעשיתם אתמול - מקסימום מאמצים להמשיך בהנקה - עור לעור בחדר חשוך, מינימום בקבוקים כשאת לא בסביבה.
&nbsp
יתכן שבגלל התנוחה של השכיבה הצינון מציק לו ולכן לא רוצה לינוק. במצב דומה היונק שלי הסכים לינוק כשהוא יושב על הברכיים מולי, פנים אל פנים.
http://www.tapuz.co.il/forums/articles/article/317/98313
זו התנוחה שמופיעה במאמר שקישרתי תחת הכותרת - הנקה בישיבה.
&nbsp

josie1986

New member
תודה!

במהלך הלילה לאחר שכתבתי את ההודעה הוא הסכים לינוק! איזו הקלה.
מאז בינתיים המצב יחסית חזר לקדמותו, אם כי ההנקות שלו מאוד מאוד קצרות, לפעמים מסתפק אפילו ב-2 דקות. משערת שזה גם קצת תלוי גיל כי הכל בסביבה מאוד מרתק אותו, אז אעבור להניק בחדר חשוך קצת.
&nbsp
תודה על העצות והחיבוק!

למעלה